Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$28,325.81
+1.49
ETH
$1,857.09
+1.23
LTC
$90.55
+0.71
DASH
$55.57
+1.33
XMR
$157.70
-0.19
NXT
$0.00
-6.31
ETC
$20.45
+1.19
DOGE
$0.08
+1.98
ZEC
$38.74
+2.08
BTS
$0.01
+0.7

3AC iflasçıları Su Zhu ve Davies yeni kripto borsalarını açtı

445

Geçtiğimiz sene Terra LUNA çöküşünün ardından yaşanan düşüşlerde büyük zarar eden ve sonunda batan Three Arrows Capital’ın kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies, daha önce duyurdukları kripto para borsası OPNX’i açtılar. Platform, ayrıca müşteri çekmek için borsanın kendi token’ını da kullanıcılara dağıtacak.

Geçtiğimiz sene yaşanan kripto para düşüşlerinde açtıkları yüksek kaldıraçlı uzun pozisyonların terste kalması nedeniyle iflas eden ve riskli yatırımları müşterilerinden gizli şekilde yapan Three Arrows Capital şirketinin kurucuları yeni kripto para borsalarını açtılar.

İsmi tepki alınca değişti

Su Zhu ve Kyle Davies’in kurucuları arasında yer aldığı OPNX borsasının arkasında aynı zamanda Three Arrows Capital’ın eski yatırımcıları da bulunuyor. Girişim ilk kez ocak ayında açıklanmış hatta borsanın ismi olarak da GTX gösterilmişti. Coinflex borsasının yeniden markalaşmaya gitmesi olarak da duyurulan bu girişimin ismi daha sonra OPNX olarak değiştirilmişti. GTX isminin iflas eden FTX borsasına olan benzerliği tepkilerin ana nedeniydi.

OPNX borsası; FTX, BlockFi, Celsius gibi iflas eden şirketlerden alacağı olan kişilerin haklarını satışa çıkarabileceği bir platform olarak ön plâna çıkıyor.

FLEX airdrop’u da gelecek!

Firma bugün borsanın lansmanını ve kendi token’ı FLEX’i resmen duyurdu. Yapılan açıklamada, özel bekleme listesine girecek olan müşterilere FLEX token dağıtılacağı belirtildi. Şu anda 256 milyon dolarlık piyasa değeri olan ve sadece 790 bin dolarlık işlem hacmi bulunan FLEX’in 98 milyon 735 bin adetlik arzı bulunuyor ve şu anda 2.70 dolardan işlem görüyor.

Yeniden markalaşma çerçevesinde adı OPNX olarak değiştirilen borsanın başında ise Coinflex’in CEO’su Mark Lamb’in eşi Leslie Lamb bulunacak.

Seyşeller merkezli borsa için mart ayında mahkeme tarafından yeniden yapılandırılma konusunda onay çıkmıştı. OPNX, ABD, Kanada ve birkaç Afrika ülkesinde ise işlemlere kapalı olacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.