Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$58,027.54
+5.21
ETH
$3,516.49
+4.82
LTC
$347.31
+2.86
DASH
$398.71
-0.31
XMR
$415.49
+3.03
NXT
$0.08
+8.55
ETC
$105.65
+42.79
DOGE
$0.62
-6.51
ZEC
$290.33
+8.78
BTS
$0.13
+4.55

ABD Yeni Bir Blockchain Projesi Açıkladı

184

ABD Blockchain sistemini Sağlık ve İnsan Hizmetleri Şefi Bilgi Görevlisi José L. Arrieta, COVID-19 hastaneye yatış verilerini izlemek için blockchain teknolojisini kullandığını doğruladı.

Forbes raporuna göre ABD Sağlık ve İnsan Hizmetleri Şefi Bilgi Görevlisi José L. Arrieta, sağlık departmanının COVID-19 hastaneye yatış verilerini izlemek için şu anda blockchain teknolojisini kullandığını açıkladı . Baş Bilgi Görevlisi bu sistemin “daha ​​hızlı klinik araştırmalara nasıl izin vereceğini, vatandaşları koruyacağını ve bu salgındaki eğriyi nasıl düzleştireceğini” belirtti. Bu pandemiden, dağıtılmış bir defter teknolojisi olan blockchain teknolojisini kullanarak iyileşebiliriz ”dedi.

“Blockchain, COVID-19 Hastaneye Yatış Verilerinin Doğru ve İzlenebilir Olmasını Sağlayacaktır.”

Ads

Daha önce, baş bilgi sorumlusu Arrieta, verilerin kimliğini doğrulamak için bir platform olan HHS Protect’in daha önce CDC tarafından sağlanandan daha kapsamlı olduğunu belirtti. HHS Protect’te, her gün aldıkları her veri öğesinin, o veri öğesinin ayrıştırılması, iyileştirilmesi ve paylaşılması için zaman damgalı bir kayıtla özetlendiğini söyledi. Arrieta, blockchain teknolojisinin ABD Hükümeti içindeki avantajlarını savunmasıyla biliniyor, blockchain’in COVID-19 hastaneye yatış verilerinin doğru ve izlenebilir olmasını sağlayacağını açıkladı. Arrieta ayrıca, HHS’nin kullandığı blok zincirinin anarşistlerin ve yıkıcıların blok zinciri olmadığını, aksine platformdaki binlerce kullanıcının veri setlerine eriştiği yeni bir adım olarak açıkladı. 

“ABD Blockchain Teknolojisinin Benimsenmesi Küresel Pandemide Artıyor.”

Blockchain teknolojisi, dünyadaki hükümetler ve özel sektörler tarafından büyük beğeni topluyor. Hükümetler, dağıtılmış defter teknolojisinin farklı kullanım örneklerine bakmaktadır. Daha önce de belirtildiği gibi, Güney Kore hükümeti sağlık sisteminde blockchain teknolojisini kullanıyor. Teknoloji aynı zamanda lojistik, sağlık ve diğerleri de dahil olmak üzere birçok farklı sektörde kullanılmaktadır. Daha önce, ABD Senatosu, COVID-19 salgını nedeniyle meydana gelen kapanmalar arasında uzaktan oylama için blockchain teknolojisini kullanmayı teklif etmişti. Tüm işlemler hacklenemeyen veya değiştirilemeyen dijital bir deftere kalıcı olarak kaydedildiği için, teknoloji başlangıçta kripto para birimlerini desteklemekti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.