Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$31,888.47
-9.53
ETH
$1,199.67
-8.98
LTC
$133.20
-9.34
DASH
$106.30
-10.62
XMR
$137.85
-9
NXT
$0.01
-1.55
ETC
$7.41
-3.75
DOGE
$0.01
-6.66
ZEC
$87.78
-9.23
BTS
$0.02
-5.83

Algorand DeFi Ecosystem Bir Frontier Desteği Aldı

3

Zincirden bağımsız bir DeFi toplama katmanı olan Frontier, son zamanlarda Algorand Vakfı’ndan önemli bir hibe aldı. Frontier, bu hibeyi Algorand blok zinciri ve Frontier uygulamasında bunun üzerine inşa edilen protokoller için destek eklemek için kullanacak.

Hibe ile ilgili olarak Frontier CEO’su Ravindra Kumar şunları söyledi:

“Herkes için gerçek bir sınırsız ekonomi inşa etmek için Algorand Vakfı ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Kullanıcı yüzlü ürün olarak Frontier, Algorand Blockchain üzerine inşa edilen dApp’ler ile kullanıcının katılımını ve etkileşimini basitleştirecek. “

Algorand Vakfı CEO’su Sean Lee şunları ekledi:

Frontier ile ortaklığımızı bugün duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün DeFi’de sürtünme var ve bu ortaklık sayesinde Frontier, Algorand’daki DeFi ekosistemini destekleyecek ve kullanıcıların DeFi portföylerini tek bir uygulamadan izleyip yönetmelerine olanak sağlayarak kullanıcı deneyimini iyileştirecek. “

Frontier Nedir?

Frontier’in ana amacı, zincirden bağımsız bir DeFi Toplayıcı mobil öncelikli ürün oluşturmaktır. Kullanıcılar, uygulamalarını kullanarak DeFi uygulamalarını izleyebilir ve yönetebilir, varlıkları paylaşabilir, varlıkları takas edebilir veya takas edebilir ve DeFi alanını tek bir platformda keşfedebilir.

Frontier ayrıca Cosmos SDK’ya dayalı Merkezi Olmayan Anahtar Yönetimi blok zinciri olan Frontier zincirini de inşa ediyor. Bundan önce Frontier, Ethereum, Binance Chain, Solana, TomoChain ve Cosmos üzerine kurulu protokolleri destekledi. Bu hibenin ardından Algorand ekosistemini de destekleyecekler.

Ads

Bu ortaklığın ardından kullanıcılar şunları yapabilecekler:

  • Frontier ile ALGO jetonlarını güvenli ve güvenli bir şekilde saklayın, harcayın ve alın.
  • Frontier kullanarak ALGO’yu kazanın.
  • AGLO tokenlerini takip etmek ve pay almak için Trust Wallet’ı Frontier arayüzüne bağlayın.

Algorand Hibe Programı Nedir?

Algorand Vakfı, blok zincirindeki geliştirici faaliyetlerini teşvik etmek için 250 milyon ALGO Hibe programı başlattı. Algorand’ın vizyonu, halka açık, merkezi olmayan bir blok zinciri üzerinde sınırsız, sürtünmesiz bir ekonomi inşa etmektir. Bu nedenle, bu hibe programının tam olarak bunu yapan bir ekosistemi geliştirmeye yardımcı olacağına inanıyorlar. Bir projeye verilen hibenin boyutu, doğrudan karmaşıklığı, önemi ve pazardaki ihtiyaç ile ilgilidir.

Hibe esas olarak şu kategorilerdeki geliştiricilere ve projelere tahsis edilecektir - Araştırma Önerileri, Geliştirme Araçları ve Altyapı, Uygulamalar ve Kullanım Örnekleri ve Eğitim ve Topluluk. Frontier, bu programın yararlanıcıları olarak Circle, Props, Bloq, Chainalysis, Eterna, RockX’e katıldı.

Algorand Nedir?

Turing ödüllü Silvio Micali’nin beyni olan Algorand, türünün ilk örneği olan açık kaynaklı, izinsiz bir blockchain sistemidir. Forkless ve yeni nesil finansal ürünler oluşturmak için ideal olan saf bir proof-of-stake (PPoS) blok zinciri kullanır. Sürekli teknolojik yenilikler ve sürekli genişleyen yüksek değerli ortaklar listesi ile Algorand, kendisini kısa sürede alandaki en çekici DeFi platformlarından biri olarak konumlandırdı.

Sorumluluk Reddi: Bu makale yalnızca bilgi amaçlı sağlanmıştır. Yasal, vergi, yatırım, mali veya diğer tavsiyeler olarak sunulmaz veya kullanılması amaçlanmaz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.