Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$37,487.46
+13.24
ETH
$1,119.86
+8.6
LTC
$145.45
+11.11
DASH
$131.39
+4.65
XMR
$167.38
-5.44
NXT
$0.01
-8.57
ETC
$7.46
+5.7
DOGE
$0.01
+6.74
ZEC
$115.03
+16.33
BTS
$0.03
+6.46

Algorand, Ethereum, Decred Fiyat Analizi: 29 Ağustos

280

Ethereum, yazım sırasında yükseliş trendi oluşturmak için çok önemli olabilecek bir seviyenin hemen altında işlem görüyordu. Bu direncin kırılmaması, Ethereum’u bir süreliğine grafiklerde daha düşük aralıkları test etmeye sevk edebilir. Dahası, Algorand ve Decred piyasada çok az bir ivme yakaladılar ve trader’lar bir sonraki hareketlerini ölçmek için kenardan izlediler.

Ethereum ETH

Ethereum’un son dönemdeki büyümesinin ardında birçok faktör var ve DeFi bunlardan sadece biri . Ancak, sürdürülebilirliği ile ilgili sorular kafa karıştırmaya devam ediyor. Aslında, Ethereum Seçenekler piyasa da daha fazla sayıda testere koyar aramalarda, piyasada ayı baskısı bir işareti daha.

Bollinger bantları hareketli ortalama ihlal fiyatı ile, listelerde genişleyen önce birkaç oturumları için sözleşmeli aşırı satım bölgesine tırmanmaya.

Ayrıca, RSI , yükselişe işaret eden bir rakam olan 62 değerine sahipti. 50-işaretinde nötr çizginin altına düşmediği sürece, ETH bu düşüş trendinin tersine dönmesine neden olabilir .

Tüm Algorand Haberlerine Buradan Ulaşabilirsiniz.

Fiyat 407 doların üzerine kapanmazsa, önceki zirvenin değeri, düşüş trendi güçlendirilecek ve ETH, desteğini 371 dolardan yeniden test edebilir.

ETH’nin 407 doları geçememesi, daha uzun zaman dilimi boyunca konsolidasyona da işaret edebilir.

Algorand ALGO

Ads

Algorand , geçtiğimiz günlerde İngiltere dijital güvenlik borsası Archax ile ortaklık kurduğunu açıkladıktan sonra haberlerde yer aldı.

ALGO, tarihsel olarak önemli bir fiyat seviyesi olan 0,52 dolarlık bir destek seviyesinin tadını çıkarırken 0,54 dolarlık kısa vadeli dirençle karşılaştı.

Chaikin Para Akışı alıcı ve satıcı eşit listelerinde eşleştirilerek, neredeyse bir hafta boyunca da böyle olmuştur gösterdi. Fiyat , yazının yazıldığı sırada işlem gördüğü yerde konsolide olabilir .

Son zamanlarda 0,52 dolar ve 0,66 dolar seviyelerine birkaç kez dokunuldu. Bu seviyelerin dışındaki herhangi bir hareket, gelecekteki momentumun bir işareti olabilir.

Decred DCR

Decred , keskin bir düşüş kaydetmeden önce DCR’nin 24 $ ‘a yükselmesiyle son zamanlarda azalan piyasa ivmesi sergiledi . En yakın desteği 16.7 dolar olan 18.5 dolarlık bölgede dirençle karşılaştı.

Yönlü Hareket Endeksi (DMI) DSR aşağı yönlü zayıflatarak olduğunu gösterdi. APX (sarı) , birçok tüccarın güçlü bir trendi ölçmek için kullandığı 20 çizgisinin altına düştü. -DMI (pembe) grafikte DMI’den (mavi) biraz daha güçlüydü, bu da piyasanın bir sonraki güçlü hamlesi için güç toplayabileceğini gösteriyor.

Son olarak, Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri, kripto fiyatına çok yakındı. Bazen tüccarlar tarafından zararı durdurma emirleri belirlemek için kullanılan mum çubuklarına yakınlıkları da ivme eksikliğine işaret ediyordu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.