Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$52,127.57
+3.01
ETH
$1,895.79
+6.83
LTC
$233.25
+9.32
DASH
$265.39
+7.9
XMR
$271.26
+13.93
NXT
$0.03
-0.07
ETC
$15.27
+8.07
DOGE
$0.05
-0.76
ZEC
$165.39
+9.9
BTS
$0.06
+9.42

Algorand İle Blok Zincirinde Uygulama Geliştirmek

20

Algorand diğer blokzincirlerine kıyasla daha çok teknik ve teknolojik konulara önem veren bir proje. Reklam ve pazarlamayla değer arttırmak yerine projeye teknik konulardan yaklaşılıyor ve blok zinciri sektöründeki yerini sağlama alıyor.

Bildiğimiz gibi şimdiye kadar birçok kripto para projesi hayata geçti ve bazıları reklam ve pazarlama ile değerini bir süre korumuş olsada daha sonra ortadan kayboldu. Çünkü blok zinciri sektöründe sunduğunuz değer bir teknoloji değilse bu sektörde ayakta kalmanız zor olacaktır.

Algorand tam olarak bunu yapıyor; Teknolojik ve teknik açılardan sürekli yeni gelişmeler ve ortaklıklar duyuruyor. Algorand ile bir uygulama geliştirmek çok kolay çünkü size tüm imkanları ve hizmetleri sağlıyor. Hadi gelin bakalım Algorand geliştiriciler için şimdiye kadar neler yaptı.

Bir geliştiricisiniz ve bir şeyler inşa etmek istiyorsunuz ama bunun için yeterli desteği bulamıyorsunuz.

Algorand burada devreye giriyor ve 250M ALGO Hibe Programını hayata geçiriyor. Algorand bu Hibe Programını neden yapıyor derseniz? Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Algorand teknik ve teknolojik konulara önem veriyor bu sebeple siz geliştiricileri elinden geldiği kadar destekliyor.

250M ALGO HİBE PROGRAMI

Algorand, topluluğumuzla birlikte sınırsız ekonomi için güvenilir, halka açık ve izinsiz bir altyapı inşa ediyor. Misyonumuza destek olarak 250 milyon ALGO Hibe Programı başlatıyoruz.

Bu çok yıllı Hibe Programı, uygulama geliştirme, araçlar ve altyapı, araştırma, eğitim ve topluluk genelinde çeşitli finansman düzeyi fırsatları sunar. Bunlar, canlı, çeşitli ve gelişen Algorand ekosisteminin büyümesini destekleyen inovasyon ve gelişmeyi güçlendirecek.

Algorand bu program sayesinde hem kendi ekosistemini güçlendiriyor hemde yeterli teşviği bulamayan geliştiriciler için bir can suyu veriyor.

Algorand Avrupa Hızlandırıcı Programı

Algorand sizi desteklemeye devam ediyor. Algorand Avrupa Hızlandırıcı programı ile fikir aşamasındaki projeleri hızlandırmak için başlatılan bir program.

Algorand Europe Accelerator, Algorand’ı geliştiren geliştiriciler ve girişimciler için ilk Avrupalı girişim hızlandırıcısıdır. Algorand platformunda gelecek vaat eden merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak için tutkulu kurucuları finanse edecek, destekleyecek, yönlendirecek ve teşvik edecek.

Ads

Algorand Europe Accelerator tarafından seçilen projeler 12 haftalık bir hızlandırma programından geçecek ve 15.000 $ ‘lık ön başlangıç fonu alacak. Program boyunca yetenek ve potansiyel sergileyen projeler, 500.000 $ ‘a kadar takip yatırımları için adaydır.

Evet bir geliştirici için ihtiyaç duyulan herşey bu programda mevcut. Projeniz için finansman, Algorand ağındaki şirketler ile bağlantı, uzman ekipler tarafından pazara giriş yapmanız için destek, iş tavsiyeleri vermek için alanında en iyi mentorlar ve dahası. Algorand Avrupa Hızlandırıcısı için bir takvim var. Geliştirmelerinizi bu takvime göre inşa edebilirsiniz.

Algorand Öğretici Kılavuzu

Bir geliştirici için gerekli tüm imkanları sizin için sağladık. Ama hepsi bu kadar değil… Aklınızda bir blok zinciri uygulamanız var yazılım konusunda iyisiniz ama Algorand Blockchain sisteminde yenisiniz. Bu bir sorun değil. Çünkü Algorand sizin gibi Algorand’a aşina olmayan geliştiriciler için ayrıca bir destek daha sunuyor.

Algorand blok zincirine inşa ederken zorluk çekmemeniz için büyük bir kılavuz havuzumuz var. Başlangıç eğitimi, Öğreticiler, Kurumlar, Örnek kodlar, Örnek uygulamalar gibi projenizi geliştirirken size kaynak olacak ve kolayca inşa etmenize yardım olacak. Örneğin Python kullanarak bir Standart Varlık oluşturmak istiyorsunuz.

Bunun için büyük araştırmalar yapmanıza gerek yok. Algorand öğreticiler kılavuzuna giriş yaparak öğreticiye ve örnek kodlara anında ulaşabilirsiniz.

Bunun gibi bir çok yazılım dili içinde öğreticilere, örnek kodlara ve çözümlere ulaşabilirsiniz. (cURL, JavaScript, Python, Golang, C #, C / C ++, TEAL, Java…)



Algorand Geliştirici Ofis Saatleri

Yukarıdaki kılavuz haricinde Algroand yeni bir program daha hayata geçirdi. Geliştirici Ofis Saatleri: Ekibimizi, ortaklarımızı ve topluluğumuzu canlı bir tartışma için bir araya getirerek geliştirici çalışma saatlerini sürekli olarak düzenleyeceğiz.

Amacımız, geliştiricileri güçlendirmek ve Algorand’da anlamlı uygulamalar oluşturmak için gereken tüm yanıtları ve kaynakları sağlamaktır. Geliştirici Ofis Saatlerine katılarak uzmanlara takıldığınız alanlarla soru cevap yaparak anında çözüm bulabilir ve daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Tıpkı bir ders gibi sorularınıza anında cevaplayacak uzmanlarımız bu toplantıda sizin için hazır olacaktır.



Online Algorand Blockchain Eğitimi

Bunlara ek olarak her ay düzenlediğimiz Algorand Blockchain Eğitimi Web Semineri serimiz var. Geliştiriciler için her ay Zoom uygulamasında toplanarak başlangıç seviyesinden uzman seviyesine sizi taşıyacak eğitimler veriyor. Tüm bu eğitimler ücretsiz. Web seminerimiz o ay anlatacağımız bir konu seçerek bunu uygulamalı olarak anlatıyoruz.

Bu web seminerlerinin faydası konulara uygulamalı olarak değindiğimiz için anlaması daha kolay oluyor ayrıca çözümlere o anda seminer içinde ulaşabiliyorsunuz. Bununla ilgili son web seminerimizi geçen ay Russell Fustino’nun katılımı ile Algorand Üzerine Uygulamalar Nasıl Geliştirilir konusunda yapmıştık. Bu web seminerlerine uzun bir süre devam edeceğiz. Algorand twitter yada telegram hesabını takip ederek duyurulardan anında haberdar olabilirsiniz.

Evet yukarıda bir geliştirici için tüm araç gereçleri sıraladık. Yazımın başında da bahsettiğim gibi Algorand teknolojiye yatırım yapan ve destekleyen bir blok zinciri projesidir.

Dünyanın neresinde olursanız olun eğer iyi bir fikriniz varsa ve blok zinciri teknolojisine heyecan duyuyorsanız bahsettiğimiz tüm imkanlara ulaşma şansınız var. Algorand sizin gibi yeterli teşviği bulunmayan geliştiricilerin adım atması için sizi cesaretlendiriyor. Blok zinciri ve kripto para sektörü her geçen gün büyüyen bir sektör. Sizde şimdiden bu sektörde yerinizi alabilir ve teknolojiyi inşa edenlerin öncüsü olabilirsiniz. Algorand ile blok zinciri üzerinde uygulama geliştirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.