Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$47,520.26
+4.42
ETH
$1,495.86
+3.18
LTC
$175.11
+5.81
DASH
$213.07
+3.15
XMR
$215.41
+8.81
NXT
$0.03
+4.42
ETC
$11.10
+7.74
DOGE
$0.05
+3.71
ZEC
$122.09
+5.81
BTS
$0.04
+4.63

Algorand Küresel Ortak Programını Başlattı

342

Son zamanlarda Algorand Blokzinciri projesinden bir çok haber yayınladık. Neredeyse hepsi teknik konular ile ilgiliydi. Algorand pazarlama yada reklamdan daha çok teknik konulara odaklanan ve tamamen bir teknoloji şirketi. Bu beraberinde projeye güven getiriyor. Çünkü her kripto para projesi teknolojiye bu kadar yatırım yapmıyor.

Profesyonel Hizmetler, Altyapı ve Tamamlayıcı Ürün Teklifleri Algorand Tabanlı Çözümler için Artan Talebi Karşılamaktadır

Güvenli ve verimli sürtünmesiz borsaya güç veren birinci sınıf bir blok zinciri olan Algorand, bugün, Algorand tabanlı ürünleri mümkün kılan ve sunan bir iş ortağı ekosistemi oluşturmak ve iyileştirmek için tasarlanan Algorand Partner Programını (APP) duyurdu. daha hızlı, daha kolay ve son kullanıcılar düşünülerek pazarlayın. APP katılımcıları, blockchain yolculuğunun farklı aşamalarında kuruluşlarla özel ve kamu sektöründeki hizmetlerini farklılaştırabilir ve işlerini genişletebilir: blockchain potansiyelini keşfedenlerden halihazırda blockchain projeleri üzerinde çalışanlara kadar.

Program katılımcıları, Algorand tabanlı tekliflerinin oluşturulması ve sunulmasında kaynaklara benzersiz erişimden ve destekten yararlanır. Ek olarak, Algorand tabanlı çözümleri geliştirmek veya benimsemek için kaynak arayan ve katlanarak büyüyen kuruluş pazarına erişirler. APP’de kabul edilen şirketlerin ilk listesi şunları içerir:

  • Blockchain ve gizliliği koruyan teknolojileri kullanan müşteriler için kurumsal yazılım çözümleri geliştiren Applied Blockchain .
  • Amerika Birleşik Devletleri’nin en hızlı büyüyen ürün ajansı Rocket Insights , Mobil, Ses ve Web için güzel uygulamalar oluşturmaya odaklandı.
  • Mentat Innovations , verilerinin gizli değerini ortaya çıkarmak isteyen kuruluşlar için Yapay Zeka ve Blockchain çözümleri sunan bir şirket.
  • BLOCKCHAIN ​​ITALIA.io , tabanlı, fintech ve blockchain konusunda uzmanlaşmış bir yazılım geliştiricisi. 
  • Nona Digital , dünya çapındaki ortaklara güzel, ölçeklenebilir uygulamalar sunan, derin blok zinciri deneyimine sahip üst düzey bir özel yazılım stüdyosu.
  • Emali , fintech yazılımları, çözümleri ve ilgili hizmetleri geliştiren, lisanslayan, destekleyen ve sunan bir kurumsal teknoloji şirketi.
  • Dijital para biriminin ticari olarak benimsenmesine odaklanan bir teknoloji ödeme şirketi olan Bluemi .
  • Cartan , kapsamlı kurumsal deneyime sahip, tam hizmet veren bir fintech yönetim danışmanlığı şirketidir.
  • Stratejik danışmanlık, operasyon desteği ve uygulama hizmetleri sunan dijital finans ve gelişmekte olan teknolojilerde bir lider olan IntellectEU .
  • Looptribe , dijital inovasyona ve dönüşüme odaklanan bir yazılım danışmanlık şirketi. 
  • Algorand’da uygulama geliştirmenin en yağlı, en güvenli ve en kolay yolunu geliştiren bir danışmanlık şirketi olan Reach .
  • Koibanx , ödemeler ve dijital bankacılık ürünleri için özelleştirilebilen bir finansal varlık belirtme platformu.

Algorand COO’su W. Sean Ford;

“Kuruluşlar, merkez bankaları ve hükümetler değer yaratma ve ekonomik alışverişi kolaylaştırma yöntemlerini dönüştürmek için blok zincirinden yararlanmaya başladıkça, kuruluşlara destek, kaynak ve profesyonel hizmetler sağlama talepleri katlanarak artıyor” dedi. , Inc. “DeFi girişimlerinden çeşitli sektörler ve coğrafyalarda geleneksel finans kurumlarına kadar Algorand’ın İş Ortağı Programı, şirketlerin blok zinciri benimseme yoluyla kalıcı değer oluşturma yolunda ilerlemelerine yardımcı olacak.” 

Applied Blockchain ve IntellectEU gibi bazı APP katılımcıları, yakın zamanda Algorand teknolojisi ile oluşturulmuş yeni uygulamaları tanıttı.

IntellectEU Ürün Müdürü Chris Kelly;

“Algorand’ın gelişmiş teknolojisi, geleceğin finansal ürün ve hizmetleri için sınıfının en iyisi. Algorand’ın ekosistemi oluşturma ve kullanıcılarını destekleme taahhüdünü gördükten sonra, bir Algorand İş Ortağı Programının bir parçası, çünkü yeni nesil blok zinciri çözümleri oluştururken bizler ve müşterilerimiz için yeni fırsatlar yaratacak. ” 

Applied Blockchain’in Kurucusu ve CEO’su Adi Ben-Ari;

“Algorand ekibiyle neredeyse bir yıldır bir dizi girişim üzerinde çalışıyoruz ve bunların alanımızdaki en profesyonel ekiplerden biri olduğunu gördük” dedi. “Ortak programı aracılığıyla daha derin bir işbirliğini dört gözle bekliyoruz, bu da şirketimiz ve müşterilerimiz için blok zincirinde başarı oluşturmanın net bir yolunu tanımlamayı kolaylaştıracak.”

Ads

Algorand’dan Geliştirilere Canlı Destek

Yukarıda bahsettiğimiz gibi Algorand sürekli teknik konular üzerine odaklanıyor. Son olarak Algorand geliştiricilerine destek olmak için bir etkinlik başlattılar.

Geliştirici ortamınızı kurma

Herhangi bir yeni platformda geliştirmeye başlamak göz korkutucu görünebilir ancak Sandbox, kapsayıcıya alma ve süreç yönetimi için çeşitli yararlı komutlarla süreci sorunsuz hale getirir.

Algorand Sandbox

Sandbox, üç Algorand ağından herhangi birinde kapsayıcıya alınmış bir düğümü hızlı bir şekilde döndürmenize ve bunu korumalı alan ortamı aracılığıyla yönetmenize olanak tanıyan düğüm yapılandırma ve bakım sürecini basitleştirir.

Algorand’da geliştirici ortamınızı kurmanın ne kadar kolay olduğunu anlatacak ve dakikalar içinde geliştirmeye başlamanızı sağlayacak canlı bir oturum için 30 Kasım’da bize katılın.

Bu oturum, geliştiricilere Python ve JavaScript SDK’larının yanı sıra Hedef komut satırı aracını kullanma konusunda bilgi verecektir. Algorand’ın Sandbox Yardımcı Programının bir Algorand ortamı oluşturmak ve işlemleri hızlı bir şekilde TestNet’e göndermek için kullanılması vurgulanacaktır.

Canlı bir Soru-Cevap için zaman ayıracağımızdan emin olacağız.

Bu ofis saatleri oturumuna katılmadan önce, işte bazı yararlı kaynaklar:

  • Algorand ile Başlarken
  • Korumalı Alan kurma
  • Algorand İşlemlerini Anlamak
  • Algorand Özelliklerini ve Uygulamaları Oluşturmak için Nasıl Kullanılabileceklerini Anlama
  • Algorand’ın SDK’larını Alma
  • Algorand Goal komutları
  • Algorand Discord 
  • Algorand Forumu

Eğer bununla ilgilenirseniz: https://www.algorand.com/resources/blog/developer-office-hours-algorand-sandbox

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.