Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$31,667.59
-8.39
ETH
$1,288.34
-9.12
LTC
$133.10
-8.48
DASH
$102.58
-8.88
XMR
$136.08
-5.53
NXT
$0.01
-5.7
ETC
$7.23
-7.24
DOGE
$0.01
-6.36
ZEC
$86.19
-9.22
BTS
$0.02
-5.38

Algorand Vakfı Hibesinin en son alıcısı: Cudos

269

Algorand Vakfı kendi ekosistemlerine altyapı yada destek sağlayacak olan projelere Hibe Desteği veriyor. Bu projelerden sonuncusu Cudos.

CUDOS, blok zincirleri ve ölçeklenebilir bulut kaynakları için güvenilir bir katman 2 oracle ağı sağlayan merkezi olmayan bir bilgi işlem ağıdır.

Cudo, işletmelerin ve bireylerin kendi iş süreçlerini ölçeklendirmek için kullanılmayan bilgi işlem gücüne sahip yetersiz kullanılan cihazlardan oluşan bir ağdan yararlanmalarına olanak tanıyan dağıtılmış bir bilgi işlem platformu yarattı. 

CUDOS Doğrulayıcı Ağı (CVN), blok zinciri geliştiricilerine, bir katman 1 protokolünde çalışmanın gerektirdiği maliyetin bir kısmı için yüksek düzeyde ölçeklenebilir hesaplama kaynaklarına erişim sağlar ve bu geliştiricinin uygulamalarının çoğu için ölçeklenebilirlik sorunlarını ortadan kaldırır. 

Algorand Vakfı Ödülü

Cudo, Cudo’ya Algorand geliştirici topluluğuna Turing’e eksiksiz bilgi işlem sunacak hizmetler oluşturmak için uzmanlık ve finansman sağlayacak olan Algorand Foundation Grant’ın alıcısı olarak seçildi. 

Bu ortaklık, belirli blok zincirleri için uygulama hizmetleri geliştiren geliştiricilerin Cudo Compute kaynaklarını verimli bir maliyet noktasında tüketmesine olanak tanır, çünkü akıllı sözleşmelerin dağıtımı, yalnızca değişmezlik için gerekli verileri zincir üzerinde zorlayacaktır. 

Şimdi, CUDOS Validator Network’teki 150.000’den fazla kullanıcı, ALGO’yu bir ödeme jetonu olarak seçebilir, bu da hesaplama veya madencilik yapan herkesin Cudo yazılımını kullanarak ALGO kazanmasını sağlar.

Ads

CUDOS nedir?

CUDOS, Turing eksiksiz hesaplama ve blok zincirlerine harici veriler sağlayan çok zincirli bir katman 2 çözümüdür. Blok zincirleri değişmez olduğundan, bu, yapabilecekleri şeyde genellikle çok sınırlayıcı oldukları anlamına gelir. Bu, kullanımlarını büyük ölçüde kısıtlar ve DeFi gibi başka bir çözüm kullanım durumu olmazdı. CUDOS, blok zincirlerinin dış verileri, API’leri ve hesaplamayı kullanmasını sağlamak için blok zinciri dünyası ile dış dünya arasında bir köprü sağlar.

CUDOS bir adım daha ileri gider ve blok zincirleri için 3. katman olarak etkili bir şekilde anlaşılabilen dağıtılmış bir bilgi işlem platformu olan Cudo ile sorunsuz bir şekilde bütünleşir. Bu, akıllı bir sözleşmeden doğrudan zincir üzerinde talep edilen isteğe bağlı özel donanım kullanımına izin verir.

CUDOS ağı, blok zincirinin bir sonraki benimseme seviyesine ulaşmasına yardımcı oluyor. Altta yatan Cudo ağı 2017’den beri geliştiriliyor, 145’ten fazla ülkede kayıtlı 150.000’den fazla kullanıcı ve Cudo ağında çeşitli blok zinciri ve işlem iş yüklerini çalıştıran yaklaşık 20.000 düğüm ile canlı. İşletim sistemi, ön uç yazılım, yönetim yazılımı, faturalama motoru ve diğer tüm mevcut özellikler cudominer.com adresinde mevcuttur .

Bu nedenle, CUDOS sadece kripto para dünyasında kanıtlanmış bir geçmişe sahip çok deneyimli bir ekibe sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda veri ve bilgi işlem sağlayıcıları ile yerinde küresel ortaklıklara sahiptir. Cudo ekibi, bu noktaya ulaşabilmek için son yıllarda çok sıkı çalışıyor ve artık tüm teknolojileri bir araya getirme vizyonuyla hem CUDOS ağı üzerinden hem de Cudo ile geleneksel bulut aracılığıyla blok zincirlerine bilgi işlem sağlamaya hazır. dünya çapında hazır.

Cudos geçtiğimiz günler Bitmax borsasında listelendi ve şu anda ticaretini yapmak mümkün.

Cudos token verilerine ulaşmak için Coinmarketcap’i ziyaret edebilirsiniz.

Yerel Telegram grubundan daha fazla detaylı bilgi alabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.