Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
-0
ETH
-8.14
LTC
-20.67
DASH
-17.9
XMR
-17.68
NXT
-11.89
ETC
-13.31
DOGE
-9.4
ZEC
-18.98
BTS
-28.44

Algorand’a DeFi Geliyor: Yieldly Finance

719

Popüler altcoinlerden biri olan Algorand ağı her geçen gün ekosistemini geliştirmeye devam ediyor. Uzun zamandır DeFi için hazırlık yapan Algorand, sonunda iyi bir ekip tarafından Algorand Blokzinciri üzerinde bir DeFi projesi başlatılıyor. Yieldly, Algorand protokolünde bir dizi DeFi uygulaması sunan heyecan verici yeni bir projedir.

Yieldly 21-26 Mayıs arasında (IDO) 

Yieldly, İlk Merkezi Olmayan Değişim Teklifini TrustSwap’te 21-26 Mayıs arasında (IDO) olarak alacak. Proje 20 milyon tamamen seyreltilmiş olarak açılacak Yieldly için likiditeye sahip piyasa değeri, ilkinde diğer borsalarda kullanılabilir olması Haziran haftasında öngörülmüştür.

Yieldly.Finance

Longhash x Algorand Accelerator’ın en umut verici projelerinden biri olan Yieldly, 20 milyon tamamen seyreltilmiş token değerinde 1,7 milyon ABD doları topladı. (Borderless Capital with NGC, LD Capital, OKEx Dream Fund, and LongHash ventures.)

Yieldly ilk paketin lansmanını yapmaya çalıştığı için yaklaşan IDO, Algorand için bir kilometre taşı olacak.Algorand, halihazırda blok zinciri projeleri için güçlü bir temel sağlıyor.

birçok farklı sektör, uzmanlar Algorand’ın değer artışının 2025 yılına kadar  muhtemelen 10-20 kat olacağını tahmin ediyor.

Yieldly’nin kurucusu ve blok zinciri alanında çalışmış bir kıdemli olan Sebastian Quinn şöyle diyorr: 

“Yieldly, gerçekten sınırsız, birbirine bağlı bir DeFi ekosistemi vizyonumuzu paylaşan grubuz. Biz Şimdiye kadarki ilk Algorand IDO’yu çalıştıran öncü bir şirket olmaktan mutluluk duyuyoruz.Yieldly’e Algorand’ın gücünü getirmekten memnunum. “

Algorand tarafından belirlenen aşama ve kilometre taşları, Yieldly’deki ekibin yansıtmaya çalıştığı şeydir. Yatırımcıların katılımıyla, TrustSwap’li IDO, hem kurumsal yatırımcılardan hem de halka açacağız. 

TrustSwap CEO’su Jeff Kirdeikis, proje için büyük umutlar besliyor, 

“Yieldly bir anahtar yaratıyor TrustSwap’in ortak olduğu Algorand zinciri için altyapı. Algorand zinciri. ” IDO’da yer almak için, TrustSwap kullanıcılarının en az 4000 SWAP veya bir Garantili tahsisat almak için anlık görüntü zamanına kadar en az 2500 SwapPuan tutması gerekiyor.

Yieldly nasıl çalışacak

Algorand’da dünyanın ilk DeFi ürünlerini deneyimleyin. Kayıpsız ödül oyunları. Zincirler arası değişim. Çok varlıklı stake etme.

Ads

Yieldly Ürünleri

Kayıpsız Ödüllü Oyunlar: 

  • Risksiz bir piyango. Getiri kazanmak için ALGO’yu havuzlara yatırın ve haftalık ödül çekilişine otomatik olarak katılın. Kazanmasanız bile, havuzlanmış sermayenizi kaybetmezsiniz. Para yatırma, stake etme ödülleri ve ödüllerinizi istediğiniz zaman geri çekin, koşulsuz.
  • ALGO’yu Yieldly Havuzlara yatırdıktan sonra, otomatik olarak piyango biletleri ile ödüllendirilirsiniz. Dolayısıyla, sadece Getiri Havuzlarında varlıklar bulundurarak, otomatik olarak haftalık çekilişlere girersiniz.
  • Her hafta yeni bir çekiliş. Büyük ödül mü? Havuzda biriken stake ödülleri. Olumsuz tarafı? Yieldly Pools’un bir parçası olmanın dezavantajı yoktur. Haftalık ödülü kazanıp kazanmadığınıza bakılmaksızın, hissenizi korursunuz ve hiçbir şey kaybetmezsiniz.

Çapraz Zincir Değiştirme:

  • Algorand’ın birlikte çalışabilirlik atılımı. Algorand’i dünyanın en iyi zincirler arası DeFi protokollerine bağlayın. YDLY (ASA) ve Ethereum (ERC-20) varlıklarını hızlı ve kolay bir şekilde değiştirin. İleride, köprü sorunsuz birlikte çalışabilirlik sağlamak için birden fazla blok zinciri entegre edecek.
  • Bir yandan tasarruf ederken bir yandan da pasif bir gelir elde etmek için ALGO’nuzu kullanın. Yieldly’nin ilk havuzları, YDLY yatırmanıza ve YDLY ve ALGO şeklinde yüksek getiri elde etmenize olanak tanır. İleriye dönük olarak Yieldly, ekosistemde ortaya çıkan çok çeşitli ASA ve çapraz zincir projeleri memnuniyetle karşılayacaktır.
  • DeFi’nin sunduğu her şeyi keşfedin. Yieldly, ALGO kullanıcılarına her yerde fırsat oluşturmak ve DeFi’nin değerini yakalamak için gereken stake etme seçeneğini sunar. Yieldly’nin derin likiditesi ve temel altyapısı, Algorand ekosistemi üzerine daha fazla DeFi ürününün oluşturulmasına olanak tanır.

Çoklu Varlık Staking:

  • Likidite sağlayıcılarını ödüllendiren ve yeni ve mevcut DeFi projelerini çeken çok varlıklı bir stake platformu. Daha fazla ASA kazanmak için Algorand Standard Assets’i (ASA) yatırın. Yieldly’nin ilk havuzları, YDLY yatırmanıza ve YDLY ve ALGO şeklinde yüksek getiri elde etmenize olanak tanır. Daha çok havuz gelecek.
  • ASA belirteçlerini kullanma şeklinizi değiştirin. Yieldly’nin çapraz zincir yeteneklerinden yararlanın. Çekirdeğinde birlikte çalışabilirlik ile Yieldly, Algorand’ı Ethereum’a ve bunun tersi de geçerli. İleride, köprü, farklı ihtiyaçlar için uzmanlaşmış çeşitli blok zincirleri entegre edecek.
  • Yieldly’nin diğer ekosistemlere genişlemek ve tüm DeFi ortamına bir geçit açmak olan daha geniş misyonunun bir parçasıdır. Algorand’ın üstün çekirdek teknolojisi, onu her yerde DeFi için ideal bir çekirdek merkez haline getirir.

Yieldly ekibiyle iletişime geçmek veya hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen ilgili taraflar

proje ve IDO detayları, [email protected] adresine bir mesaj bırakabilir. Yieldly’ye Katılın

Toplulukla etkileşim kurmak ve Yieldly ile ilgili en son güncellemeleri almak için telegram sohbetine katılın.
Daha fazla detay için bu makaleye göz atabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.