Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$29,100.96
+4.52
ETH
$747.34
+2.5
LTC
$127.12
+0.25
DASH
$99.78
-2.49
XMR
$160.40
-5.68
NXT
$0.01
0
ETC
$5.78
+0.68
DOGE
$0.00
+2.88
ZEC
$63.33
-2.52
BTS
$0.02
+0.91

Anthony Scaramucci’den Skybridge göre Bitcoin’e 182 milyon dolar yatırım yaptı

273

The Block tarafından elde edilen bir yatırımcı destesine göre, Anthony Scaramucci’nin Skybridge’i Bitcoin üzerinde büyük bir bahis yapıyor gibi görünüyor.

Firma, fonları adına Bitcoin’e 182 milyon dolar kadar yatırım yaptı. Firmanın aralık ayında faaliyete geçen yeni bir Bitcoin yatırım fonu için 25 milyon dolardan fazla yatırım yaptığını söylüyor.

Anthony Scaramucci’den Skybridge Capital, The Block tarafından elde edilen bir yatırımcı desteğine göre, yatırım fonları adına Bitcoin’e 182 milyon dolar kadar yatırım yaptı.

Önümüzdeki ay için planlanan yeni bir Bitcoin fonu için halka açık bir başlangıç planlanan fon fonu, Fidelity Digital Assets ve Silvergate de dahil olmak üzere bir dizi kripto şirketi ile ortaklık kurdu. Deste, Skybridge’in “yatırım fonları adına Bitcoin’e 182 milyon dolar yatırım yaptığını” söylüyor.

Ads

Destenin başka bir bölümünde firma, Aralık ayında halka açılan yeni fon için 25,3 milyon dolar yatırım yaptığını söyledi. Yatırılan bu iki miktar arasında çakışma olup olmadığı net değil.

“Negatif faiz oranları, emeklilik fonları, sigorta şirketleri ve mali yükümlülükleri karşılamak için hedeflenen getiri oranlarına ulaşması gereken bağışlar için varoluşsal bir riski temsil ediyor” diyor.

Scaramucci, benzer tahsisatlar yapan Paul Tudor Jones’un Tudor Investment Corp ve Renaissance Technologies’in izinden giderek dijital varlık dünyasına çekilecek en son finansal hizmetler devi.

Skybridge’e gelince, firma, kripto pazarına kurumsal girişin devam etmesini bekliyor. Skybridge’e göre, Bitcoin’in altının üstün bir versiyonu olan mülkleri ve piyasanın olgunlaşması “ve büyük varlık paylaştırıcılarla yapılan sayısız tartışma”, dijital varlığa sermaye tahsis eden daha fazla hedge fonu, RIA ve sigorta fonuyla sonuçlanacak.


Firma ayrıca, yatırımcılar yeni yatırım fırsatları ararken, hisse senedi ve tahvillerin geleneksel 60/40 portföy oranındaki bir dalgalanmanın bitcoin için bir kuyruk rüzgarı görevi göreceğini bekliyor. Skybridge’e göre bu değişim, Federal Rezerv’in eylemlerine ve negatif faiz oranlarına bağlıdır.

Bu tür kurumlar tarafından sabit gelirli piyasadan bitcoin’e fonların yeniden tahsis edilmesi, “bitcoin fiyatında önemli bir artışa neden olacaktır.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.