Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$38,500.04
+2.67
ETH
$1,213.59
+9.49
LTC
$149.14
+1.87
DASH
$130.38
-2.27
XMR
$163.62
-0.82
NXT
$0.01
-0.53
ETC
$7.70
+3.18
DOGE
$0.01
+11.99
ZEC
$108.25
-4.72
BTS
$0.02
-0.65

Bitcoin Alıcıların Anahtar Seviyesi Olan Pivotal Noktaya Ulaşmak Üzere

195
Dijital varlık / BTC / Bitcoin / Ethereum / ETH /. Kripto Paralar / Blockchain / Blokzincir / Coin Market Cap / Bitcoin Alıcıların Anahtar Seviyesi Olan Pivotal Noktaya Ulaşmak Üzere /

Bitcoin ve toplu kripto piyasası için dalgalı bir hafta geçirdik.
Bu, öncelikle Bitcoin’in yükselen ivmeyi koruyamamasından kaynaklanıyor olabilir.

(Pivot noktası, teknik analizde bir enstrümanın bir önceki işlem gününde oluşan denge fiyat seviyesi olarak kabul edilmektedir. İşlem fiyatının pivot fiyatına olan konumuna bakılarak hareket yönü öngörülebileceği gibi, bu seviyeden destek ve direnç seviyeleri de hesaplanabilinmektedir.)


İvme kaybetmek ayı lehine bir işaret olsa da, teknik açıdan Bitcoin için çok fazla şeyin değişmediğine dikkat etmek önemlidir.


Bir analist, kıyaslama kripto para biriminin artık orta vadeli trendini şekillendirecek önemli bir seviyeye ulaştığını belirtiyor.


Önümüzdeki birkaç gün içinde bu seviyeye bir tepki gerçekleşecek ve bu hafta sonunun işlem seansını BTC’nin kısa vadeli görünümü için hayati hale getirecek.


Bitcoin dün, alım baskısı düşmeden ve fiyatı düşmeye başlamadan önce onu 10.500 dolara kadar yükselten hafif bir ivme gördü.

Bu, kripto para biriminin teknik yapısına darbe vuran bir satış baskısı akışı görmesine neden oldu; ancak kısa vadeli gücünü geçersiz kılmadığını belirtmek önemlidir.

Analistler, kripto paranın bir patlama rallisi görecek şekilde konumlandırıldığını belirtiyor. Yine de, bir temel destek seviyesini savunması ve hızla yaklaşmakta olduğu azalan bir trend çizgisini paramparça etmesi zorunludur.

Bunu yapmamak acımasız olur ve BTC’nin önemli ölçüde daha fazla dezavantaj görmesi için kapıları açar.

BITCOIN, 10.500 $ ‘lık REDDEDEN SONRA ZAYIFLIK İŞARETLERİNİ GÖSTERİYOR

Ads


Bitcoin şu anki fiyatı olan 10.290 $ ‘da% 1’in biraz altında işlem görüyor. Bu, sabah saatlerinde işlem gördüğü fiyat civarındadır.

Dün, boğalar ivme kaybetmeden ve fiyatının 10.200 $ ‘a düştüğüne tanık olmadan önce, boğalar yükseldi ve gösterge dijital varlığı 10.500 $’ lık en yüksek seviyelere çıkardı.

Bu düşüş biraz şiddetliydi ve boğaların daha yüksek sürdürülebilir bir hareketi katalize etmek için yeterli güce sahip olmadığını gösterdi.

10.200 dolarlık bölge, bu türbülans boyunca güçlü bir destek oldu.

ANALİZ: BTC ANAHTAR OLUŞUMUNA HIZLI YAKLAŞMA APEX


Bir analist, Bitcoin’in teknik görünümüne bakarken, kripto para biriminin son birkaç hafta içinde kurulan teknik bir oluşumun zirvesine hızla yaklaştığını açıkladı.

Aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi, aşağı doğru inen bir trend çizgisi tarafından yönlendiriliyor ve bu trend çizgisinin 10.000 $ desteğiyle buluştuğu zirveye hızla yaklaşıyor.

“Aynı eski destek, aynı eski direnç - tepe noktası yaklaşıyor. Analist, yakında büyük bir hamle geliyor ”dedi.

Bitcoin’in yakın vadede daha fazla ivme kazanması için boğaların önümüzdeki günlerde ve haftalarda 10.000 dolarlık kripto para biriminin temel desteğini savunmaya devam etmesi gerekiyor.

Dijital varlık / BTC / Bitcoin / Ethereum / ETH /. Kripto Paralar / Blockchain / Blokzincir / Coin Market Cap / Bitcoin Alıcıların Anahtar Seviyesi Olan Pivotal Noktaya Ulaşmak Üzere /

Ayrıca diğer Bitcoin haberlerimize göz atmak için tıklayınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.