Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
ETH
LTC
DASH
XMR
NXT
ETC
DOGE
ZEC
BTS
Tarama Kategorisi

altcoinler

Cardano fiyat analizi

Cardano kullanıcıları, ADA'larını ödüller için hisseden daha fazla satmayı bekliyor; çünkü fiyatlar geçen aydan itibaren 0,092 dolarlara o da yaklaşık olarak % 33 oranında bir düşüşe tekabül ediyor.

BAT, EOS, Litecoin Fiyat Analizi: 30 Ağustos

BAT, yakın zamandaki bir dalgalanmanın ardından önemli seviyelere geri döndüğü için kısa vadede önemli bir trendden yoksundu. EOS, düşüş eğiliminden yükseliş momentumuna geçebilir. Litecoin düşüş göstermeye devam etti.

Ethereum Bitcoin Olmak İstemiyor !

Ethereum'un 2020 yılındaki büyümesi oldukça şaşırtıcıydı. Merkezi olmayan finans platformu sadece bunun üzerine inşa etmekle kalmadı, aynı zamanda Tether gibi önde gelen stabilcoinlerin entegrasyonu da buna katkıda bulundu. Projelerin…

Ripple’da (XRP) Düşüş Görünüyor

Kritik desteğin 0.28 $ 'a düşmesinin ardından satıcılar XRP'yi 0.255 $' ın en düşük seviyesine itti. Önemli desteğin yanı sıra, diğer destek seviyeleri kolayca kırılır.

Ethereum ‘da Hedef 360 Dolarlık Destekte - Ethereum Fiyat

Ethereum ve Bitcoin, sabahın erken saatlerinde yoğun bir zayıflıkla karşılaştıktan sonra kayda değer toparlanma kaydetti. ETH, 380 $ 'dan düşük seviyelerden 390 $' ın oldukça üzerinde yükselmeyi başardı.Bitcoin 11.200 $ 'a düştükten sonra…