Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
+5.01
ETH
+0.86
LTC
+3.28
DASH
+4.5
XMR
+0.78
NXT
+1.26
ETC
+0.33
DOGE
-3.29
ZEC
+2.72
BTS
+3.14

Bitcoin Düşerse, Teknoloji Hisse Senetleri Çok Kötü Etkilenecek: Mark Mobius

191

Tanınmış uzman Mark Mobius, BTC ile teknoloji hisse senetleri arasındaki korelasyonun ilkinin düşüşüne çok yakın olduğuna inanıyor.

Ünlü eski usul yatırımcı Mark Mobius , Bloomberg ile görüştü ve korkularından birinin Bitcoin’in düşüşü olduğunu belirtti.

İşte bu yüzden bu pazarı çok yakından izliyor.

“Bitcoin düşüşü teknoloji hisselerini çok kötü etkileyebilir”

Mobius Capital Partners’ın kurucu ortağı efsanevi yatırımcı Mark Mobius, Bloomberg’e Bitcoin ile teknoloji borsası arasındaki ilişkinin çok yakın olduğuna inandığını söyledi.

Bitcoin’in düşüşünün teknoloji şirketlerinin hisse fiyatlarına “çok kötü” bir şekilde vurabileceğinden korktuğu için bu alanı yakından izlemenizi tavsiye etti.

Yatırımcı, şu anda borsanın asıl sorununun teknoloji sektöründe olduğuna inanıyor.

Ads

Mobius, Bitcoin’in ayakta kalmasını umuyor; bu durumda, teknoloji hisse senetleri bir düşüşün ardından canlanabilir.İlişkiliTwitter PlanB, CryptoDog ve Diğer Kripto Etkileyenlerin Hesaplarını Askıya Aldı

“Altın düşüyor çünkü Bitcoin daha popüler hale geliyor”

Altın ve yakın zamanda 1.700 dolarlık alana düşüşü sorulduğunda Mobius, altın ETF’lerden gelen büyük çıkışlara rağmen altınını elinde tuttuğunu söyledi.

“Tüm bu insanlar ve diyorlar ki, gee! Bitcoin altın gibidir, bir değer deposu!” ve şu anda XAU’nun düşmesinin sebebinin bu olduğunu varsaydık.

Mobius, altın ve Bitcoin arasında da bir tür korelasyon olabileceğini düşünüyor, “aksi takdirde altının düşmesi için iyi bir neden yok.”

ABD 1,9 trilyon dolarlık teşvik programını geçerken Bitcoin 55.000 dolara geri kazanıyor

28 Şubat’ta 43.000 $ seviyesine geriledikten sonra Bitcoin kademeli olarak toparlandı. Haftanın başında ABD Senatosu 1,9 trilyon dolarlık teşvik programını geçerken amiral gemisi kripto para birimi 49.000 dolarlık bölgeden 54.000 dolar seviyesine çıktı.

Basın zamanında, en büyük kripto 55.090 dolardan el değiştiriyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.