Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$31,812.03
+1.23
ETH
$1,037.69
+2.51
LTC
$153.19
-1.01
DASH
$89.52
+2.13
XMR
$134.25
-1.92
NXT
$0.01
0
ETC
$7.00
+1.77
DOGE
$0.01
+8
ZEC
$59.55
+0.61
BTS
$0.02
+1.22

Bitcoin, Ethereum ve Stablecoinler OCC Haberlerinin Faydaları İçin Savaşıyor

195

ABD Para Birimi Denetleyici Ofisi (OCC) tarafından yapılan büyük bir açıklamanın ardından , kripto alanındaki büyük topluluklar- stabilcoin, Bitcoin (BTC) , Ethereum (ETH) vb. - haberlerin kendileri için faydalı olduğunu iddia etmeye başladı.

Pazartesi günü, OCC yayınlanan banka müsaade işlevleri gerçekleştirmek için bankalar stablecoin ve bağımsız düğüm doğrulama ağları (INVNs veya blockchain ağlar) gibi yeni teknolojileri kullanabilirliğini belirtti. Ancak katılan bankalar, federal bankacılık düzenleyicisini uyardı , buna eşlik eden uyumluluk, operasyonel ve dolandırıcılık risklerinden haberdar olmaları gerekiyor.

Nic Carter, Cryptoverse:

Ads

Bu nedenle, haber çıkar çıkmaz, farklı kripto kamplarının destekçileri, haberlerin destekledikleri proje (ler) için faydalı olduğunu yorumlamaya başladı. 

Doğrudan adlandırıldıkları için, bu bağlamda ilk tartışılan stabilcoinler oldu. USD coin (USDC) stablecoin, Circle’ın arkasındaki kripto finansal hizmetler firmasının CEO’su Jeremy Allaire,

“Bu, kripto ve stablecoinler için büyük bir kazanç - özellikle USDC,” dedi . Bu, USDC gibi para birimlerinin her türlü ödeme ve ödeme şekli için ana ödeme aracı olarak kullanılmasına yol açacak, dedi ve “daha düzenlenmiş finans kurumlarının blok zincir düğümlerini çalıştırması ve hatta doğrulayıcılar haline gelmesi için zemin hazırlıyor.”

Ardından, Bitcoinciler tartışmaya katıldı. “BTC yerleşim katmanı tüm bankalararası işlemler içindir” ve “bütün stablecoin ihraççılar için üzerine herkes hem fikirdir” Binance CEO’su Changpeng Zhao, bankaların ödeme için stabilcoin kullanmaya alıştıktan sonra, “Bitcoin’in yerleşmek için kullanılmasının bankalar ve diğer herkes için çok daha iyi olacağını da öğreneceklerini” belirtti. Ve Nic Carter ayrıca “stablecoins = köprü teknolojisi. Nihai hedef: hala bitcoin” yorumunu yaptı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.