Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$55,607.47
-1.1
ETH
$1,896.09
-1.99
LTC
$225.35
-4.21
DASH
$296.97
-5.76
XMR
$251.78
-11.06
NXT
$0.04
+12.09
ETC
$15.18
-1.04
DOGE
$0.05
+1.43
ZEC
$162.79
-11.09
BTS
$0.06
-7.46

Bitcoin Hater Peter Schiff, XRP’nin Menkul Kıymet Olduğunu “Oldukça Açık” Diyor

204

Peter Schiff’in kanıtlanmamış tahminine göre XRP’den sonra Bitcoin SEC’in yeni hedefi olacak. XRP, Ripple ile ilişkili beşinci büyük cryptocurrency, aslında bir olduğunu “çok açık” olduğunu opined ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun iddia ettiği gibi güvenlik :

Bence Ripple’ın bir güvenlik olduğu çok açık çünkü tüm Ripple jetonları Ripple Labs Inc tarafından verilir ve ardından Ripple Labs oraya gider ve bu jetonlar için değer yaratmaya çalışmak için işler yapar.

Üstelik Schiff, herhangi bir kanıt olmadan, SEC’in Bitcoin’in peşinden gideceğini iddia ediyor:

Bitcoin’e benzemediğini söylemiyorlar. Bunun bir güvenlik olduğunu söylüyorlar. Kayıtlı olmaları gerekiyordu ve kayıtsız menkul kıymetler satıyorlar. Şimdi, SEC’in nihayetinde Bitcoin’e karşı aynı iddialarda bulunacağına inanıyorum … Bu gerçekten bir emtia değil.

Bununla birlikte, düzenleyici bekçinin Bitcoin’in bir menkul kıymet olmadığını zaten netleştirdiğini belirtmekte fayda var :

Ads

Schiff, Bitcoin’in sahiplerinin hayatını değiştirmediğini çünkü onu hiçbir şey için kullanmadığını iddia ediyor. Bitcoin’in arkasındaki tüm fikrin altını dijital olarak kopyalamak olduğunu açıklıyor:

Bitcoin’i nasıl temsil ettiklerine bakarsanız - üzerinde B harfi bulunan altın renkli bir paradır. Ve Bitcoinlerin yaratılma şekli - mayınlılar… Terminolojiyi kullanmalarının nedeni, insanların kafasını karıştırmak ve onların altın gibi olduğunu düşünmelerini sağlamaktır.

Schiff, halka açık şirketlerin Bitcoin’i benimsemediğini söyledi

Square, MicroStrategy ve PayPal ile nihayet Bitcoin’e adım attı, çoğu kişi kripto para biriminin burada kalacağına inanıyor. Öte yandan Schiff, tüm bu şirketlerin sadece hızlı para kazanmak için kripto para biriminde olduğunu savunuyor:

Yani, Bitcoin’den para kazanabileceklerini düşünen şirketler olduğunu düşünüyorum … Başlangıçta ve doğru bir şekilde Bitcoin’i eleştiren tüm bu Wall Street şirketlerine olan şey bu. Şimdi biraz para kazanabileceklerini görüyorlar, bazı anlaşmaları bir araya getiriyorlar… Bu, onu kucakladıkları anlamına gelmez.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.