Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$61,097.81
+0.47
ETH
$2,183.52
-0.03
LTC
$253.56
-1.45
DASH
$281.59
-3.67
XMR
$310.15
-5.28
NXT
$0.09
-7.95
ETC
$19.73
-2.49
DOGE
$0.07
+2.77
ZEC
$223.27
-3.04
BTS
$0.12
-9.32

Blockchain Alıntılar: DeFi Hacker Geri Döndü, Petrol Kraterleri ve Büyük Teknoloji Size Dava Vermeyecek

104

DForce hacker, bu hafta sonu 25 milyon dolarlık istismardan çalınan fonların neredeyse tamamını iade etti, Çin büyük yuan cüzdanını onaylarken, büyük teknoloji size dava açmama sözü verdi.

Ethereum blok zincirindeki tarama işlemleri, “Lendf.Me Hack” adı verilen bir cüzdan adresinin Lendf.Me projesi için yönetici adresine bir dizi eter, bitcoin türevi ve bir dizi sabit para ödemesi gönderdiğini göstermektedir. Salı sabahı itibariyle, tutarlar ilk saldırıdan itibaren yaklaşık 24 milyon dolar veya yaklaşık 1 milyon dolar kısa. Bilgisayar korsanının nedenleri belirsiz.

Blockchain ve kripto haberlerindeki en önemli hikayelerin günlük toplanması ve neden önemli oldukları Blockchain Bites’i okuyorsunuz  . Bu ve tüm CoinDesk bültenlerine buradan abone olabilirsiniz  .

Üst Raf

Bilinmeyen Güdüler  Hafta sonu merkezi olmayan finans protokolü dForce’den 25 milyon dolarlık kripto para birimi tahliye
eden  bilgisayar korsanı , çalınan fonların yaklaşık 24 milyon dolarını iade etti. Ethereum blok zincirinde görüldüğü gibi, “Lendf.Me Hack” etiketli bir adresten birden fazla işlem Lendf.Me projesinin yönetici adresine gönderildi. İlginçtir ki, bilgisayar korsanı çalınan varlıkların tam dengesini tam olarak geri vermedi, ancak diğer token türlerindeki değerin bir kısmını iade etti. 

Çin
Çin  merkez bankasının  , ekran görüntülerini sosyal medyada dolaştıktan sonra dijital yuanı depolamak ve değiştirmek için bir mobil uygulamayı test edeceğini doğruladı . Bankanın Cuma günkü açıklamasına göre Çin Halk Bankası, Shenzhen, Suzhou, Xiong’An ve Chengdu’daki ulusal dijital para birimi (DECP) için dahili testler yapacak, ancak bunun sadece bir test olduğu konusunda ısrar ediyor.

Çin’de bir kabin düzeyinde departman, blockchain’in bulut bilişim, yapay zeka ve şeylerin interneti gibi gelişmekte olan diğer teknolojilere katılacağını  ve ülkenin veri ve teknoloji altyapısının ayrılmaz bir parçasını oluşturacağını söyledi.

Amicus Derneği
Blockchain Association, firmanın kin jetonunun bir güvenlik olmadığını savunarak SEC ve mesajlaşma başlangıcı Kik arasındaki devam eden davada “mahkeme dostu” brifingi hazırladı  .  Dernek genel müdürü Kristin Smith, “Blockchain Derneği, SEC’in son argümanlarının, tokenlerin halka satışı veya dağıtımını içeren diğer etkinliklerle köklü bir muafiyet altında akredite yatırımcılar ile bir sözleşme yapmaktan dolayı sıkıntı yaşadığını belirtti.” CoinDesk.

Ads

Düve Stablecoin Çit
Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş  Üzerine Atladı Heifer International,  organizasyonun 23. resmi üyesi olarak Terazi Derneği’ne katılıyor . “Heifer International’da, dünyanın en fakir çiftçileriyle birlikte çalışarak üretimi sürdürülebilir bir şekilde artırmalarına ve yeni pazarlara erişmelerine yardımcı oluyoruz. Çiftçiler işlerini büyütürken karşılaştıkları en büyük zorluklardan biri krediye erişim.” post, küresel Terazi stabilcoin’in bu boşluğu doldurabileceğini ekledi.

Terazi temkinli
simgeleþtirilmiþ ulusal para birimleri için bir izin verildiğine ödeme demiryolu olarak The Terazi stablecoin arka vizyon ölçekli  ulusal para egemenliğine yönelik bir tehdit hala  daha muhtemel her zamankinden daha kabul edilmesi ve Lex Sokolin bir CoinDesk köşe yazıyor. “Terazi ağı CBDC yeniliğini sürdürmek ve protokolünde çeşitli düzenlenmiş fiat paralarının lansmanını görmek için güçlü bir aday” dedi ve ekledi, “Bu para için savaş. Finans için savaş budur. Kaleyi kim inşa edecek? ”

Bitcoin Vadeli İşlemleri
ABD Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu, Bitnomial Exchange’i belirlenmiş bir sözleşme pazarı olarak çalışmasını onayladı, yani  borsa artık bitcoin vadeli işlemleri ve opsiyon sözleşmeleri sunabilir.  Borsa, bu kripto türevlerinin lisanslı sağlayıcıları olarak CME, Cboe, Bakkt, ErisX ve LedgerX’e katılıyor ve kesinlikle fiziksel olarak yerleşmiş sözleşmelere odaklanıyor gibi görünüyor, yani müşteriler sözleşmenin süresi dolduğunda gerçek bitcoin alıyor.

Tersinir ICO’lar
Alman düzenleyiciler, yatırımcıları şüpheli bir token projesinden para çekmelerine izin vererek koruyan bir fonlama mekanizması olan tersinir ICO’ları onayladı. ( Şifreyi çöz )

Bankalar için Blockchain Arjantin Merkez Bankası yeni bir blockchain enerjili takas sistemini test ediyor  fiat ödemeleri hızlandırmak için ülkenin en büyük finansal kurumların bazıları tarafından kullanılabilir. Blockchain geliştiricisi IOV Labs, kavram kanıtının, ülkenin Santander ve BBVA dahil olmak üzere merkezi ve ticari bankalarıyla birlikte inşa edilen RSK Akıllı Sözleşme Ağı’na dayalı izin verilen bir blockchain ağı olduğunu söyledi.

Sizin İçin Dai
Faiz  oranları  , merkezi olmayan finans platformu Bileşik üzerindeki ABD doları bağlantılı stabilcoin dai mevduatı için arttı , çünkü insanlar ağdan çekildikleri için kredi sıkıntısı çekiyorlar. Ethereum start ConsenSys birimi olan Codefi Data’ya göre, kullanıcının platformda dai ödünç alarak kazanacağı yıllık yüzde oranı, Pazartesi 19: 00’dan itibaren yüzde 14’ün üzerine çıktı.

Stablecoins Spike
Ethereum bazlı stabilcoinlerin piyasa değeri, piyasa kargaşası ve dolara karşı yabancı para enflasyonunun etkisiyle yıldan yıla yaklaşık 6.25 milyar dolara ulaştı. ( Blok )

Yıldırım Saldırısı
Yeni araştırmalar, kripto para birimi kullanıcılarını Yıldırım Ağı’nın  anonim olduğu düşünülen bitcoin ödemelerinin finansal bilgilerini açığa çıkarabileceği konusunda uyarır  . “Yıldırım Şebekesinin potansiyel gizlilik özellikleri ile gerçek olanlar arasındaki boşluk büyük. Şu anda tasarlandığı gibi, Yıldırım Ağı çeşitli saldırılara kapı açıyor, ”diyor University College London’da bir kriptografi araştırmacısı Ania Piotrowska.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.