Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$19,367.57
-0.12
ETH
$584.87
-0.69
LTC
$80.15
-3.84
DASH
$96.22
-1.19
XMR
$150.25
-1.97
NXT
$0.01
+21.43
ETC
$6.02
-0.86
DOGE
$0.00
-1.2
ZEC
$67.37
-1.57
BTS
$0.02
-4.65

Brave ‘den (BAT) Yeni Bir Yenilik Daha

34

Brave Şifreli Görüntülü Arama Özelliğini Başlattı


COVID-19 yüzünden evde kalma zorunlulukları, toplantıları, konserleri, doktor randevularını ve hatta annenizin kitap kulübünü sanallaştırdı bu yüzden güvenilir video konferansa her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaya başlandı.

Zoom birçokları için tercih edilen bir platform olarak ortaya çıkarken, önemli gizlilik ve güvenlik endişeleri için geri tepme ile karşılaştı. Kullanıcıların çağrılarına erişen ve müstehcen içerik yayınlayan yüzlerce istenmeyen trol vakası meydana geldi ve bu da Elon Musk’ın SpaceX ve Bank of America gibi birkaç şirketin yazılım kullanımını tamamen yasaklamasını sağladı.

Neyse ki, şimdi daha güvenli ve yeni bir seçenek var. Brave, açık kaynaklı web tarayıcısı, uçtan uca şifreli görüntülü arama özelliğini başlattı. “Together Brave” adı verilen yeni hizmet, kullanıcıların iki katılımcı arasında hesap gerektirmeden sınırsız ücretsiz görüntülü görüşme yapmasına olanak sağlıyor. Brave ‘e göre, yeni özellik, açık kaynaklı şifreli bir video arama yazılımı olan Jitsi’ye dayanıyor ve şu anda tek bir çağrıda birden fazla katılımcıyı kabul edebiliyor.

Brave Together doğrudan Brave tarayıcısına entegre edilecek ve aylık 12 milyondan fazla aktif kullanıcısı tarafından kullanılabilecek düzeyde planlanıyor. Brave Browser,geçtiğimiz günlerde müşterilerini reklam izleyerek ve kaliteli içerik oluşturarak Basic Attention Token (BAT) ile ödüllendirme yapması ile popülerlik kazanmıştı.

- Advertisement -

- Advertisement -

2 Yorumlar
  1. […] sebebiyle video konferans uygulamalarının öneminden dolayı blokchain tabanlı yeni bir şifreli video konferans uygulaması […]

  2. […] Brave hakkındaki yazımızı okumak için buraya […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.