Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$31,345.21
-4.38
ETH
$1,018.81
+11.03
LTC
$152.20
+0.43
DASH
$87.66
-0.8
XMR
$132.62
-2.83
NXT
$0.01
+2.94
ETC
$6.84
+7.81
DOGE
$0.01
-10.34
ZEC
$58.51
-0.09
BTS
$0.02
-2.49

Cardano, Litecoin ile köprü kurma yolunda ‘ön’ adımlar atıyor

219

Cardano , uzun süredir ekosistemini geliştirmek ve genişletmek için çalışıyor ve topluluk, piyasanın altcoinleri arasındaki boşlukları kapatmaya odaklanıyor. Aslında, Cardano ve Litecoin vakıflarının uzun süredir olası çapraz zincir işbirliğini tartıştığı söylentileri var. Cardano’dan Charles Hoskinson’ın yakın tarihli bir güncellemesine göre, ikisi arasındaki ön görüşmeler şimdi başladı.

 Cardano Kurucu Ortağı şunları kaydetti:

“Bir LIP’in yazıldığı bir süreç olduğuna inanıyorum. Litecoin, çok yavaş gelişen bir kripto para birimidir - Eski coinlerden biridir … Bitcoin’den daha hızlı hareket ederler, ancak kesinlikle daha yavaş hareket ederler, üçüncü nesil bir kripto para birimi diyebilirim. Cazibenin bir parçası olarak, Litecoin değişime karşı dirençlidir… Birlikte çalışabilirlik veya diğer şeyler gibi büyük değişikliklerin onaylanması çok zaman alır. “

Bu nedenle, Cardano ve Litecoin arasındaki birlikte çalışabilirlik faktörü, işlevsel hale gelmeden önce çok sayıda çemberden geçmek zorunda kalabilir.

Ads

Atina Üniversitesi’nde bir blok zinciri araştırmacısı olan Dionysis Zindros, son güncelleme sırasında, Cardano ve Litecoin arasında bir köprünün Litecoin’e kadife bir çatal uygulanarak kurulabileceğini ve böylece blok zincirinin NIPoPoW’ları benimseyebileceğini belirtti -işin]. NIPoPoW’lar kripto çevrelerinde popülerdir, ancak kadife çatallar henüz öne çıkmış değil.

NIPoPoW’ların faydaları, Hoskinson’a göre fikir birliği veya onaylama için çok fazla şey gerektirmemesi ve önemli değişiklikler gerektirmemesidir. Güvenlik, NIPoPoW’larla bozulmadan kaldığından, protokol kripto ayetinde popüler hale geldi. İki ekosistemi birbirine bağlamak için kullanılmasının nedeni budur.

Bununla birlikte, Cardano-Litecoin’in bakılan tek köprü olmadığı unutulmamalıdır. Yakın zamanda, IOTA Kurucu Ortağı Dominik Schiener’e topluluk üyeleri tarafından IOTA ve Cardano arasında bir köprü kurma olasılığı soruldu . Yanıt olarak Scheiner, Hoskinson’la iletişime geçeceğini söylemişti.

İlginç bir şekilde, Cardano, Cardano’yu ETH geliştiricilerine açacak olan yeni bir KEVM [K Ethereum Sanal Makinesi] aracılığıyla Ethereum ile bir köprü kurmaya çalışıyor . Görünüşe göre Cardano sadece yeni köprüler inşa etmekle kalmıyor, aynı zamanda genişleyen ekosisteminin bir parçası olarak eskilerini de onarıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.