Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$58,027.54
+5.21
ETH
$3,516.49
+4.82
LTC
$347.31
+2.86
DASH
$398.71
-0.31
XMR
$415.49
+3.03
NXT
$0.08
+8.55
ETC
$105.65
+42.79
DOGE
$0.62
-6.51
ZEC
$290.33
+8.78
BTS
$0.13
+4.55

Charles Hoskinson ERC-20 Dönüştürücüsünü Ethereum’dan Cardano Testnet’e Jetonları Yeniden Konuştu

197

Son zamanlarda video güncelleme, Akıllı sözleşmeler platformu Cardano’nun (ADA) yüzü Charles Hoskinson, 29 Temmuz sert çatal tarihinin hala geçerli olduğunu doğrulamanın yanı sıra birkaç önemli güncellemeyi paylaştı.

Hoskinson ERC-20 Dönüştürücüsünü Görüştü

Hoskinson, Cardano ADA ekosistemindeki son gelişmeler hakkında bilgi verebiliriz.

Video güncellemesinde Hoskinson, bir ERC-20 token dönüştürücü geliştirmek için harici bir firma ile sözleşme yapacağını açıkladı. Dönüştürücü aslında Cardano’nun test ağındaki Ethereum blok zincirinde çalışan ERC-20 jetonlarını yeniden dağıtacak. Bu, Cardano kütlesinin test ağı üzerinde ERC-20 Standardına karşılık gelen Yerel Varlık Standardını dağıtmasından sonra.

Hoskinson, ekibin Ağustos ayında bu kavramlara “dokunmaya başlayacağını” ve “gerçek kaldırma” nın Eylül ayından başlayacağını da sözlerine ekledi. Ekip, dönüştürücünün Ethereum’dan Cardano’ya sürtünmesiz hareketini kolaylaştırmak için dönüştürücünün sağlam bir temel üzerine inşa edilmesini sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Bir ERC-20 dönüştürücünün başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesi, mevcut ERC-20 Standart projelerine kendilerini Cardano’da yeniden dağıtmak için bir seçenek sunacağı için Cardano ekosisteminin kolunda büyük bir atış olabilir. takipte merakla beklenen Shelley ana ağını başlatmak.

Ads

Hoskinson ayrıca, geliştiricilerin akıllı sözleşmeler yazmasını ve Cardano’da zincir dışı merkezi olmayan uygulamalar (dApps) geliştirmesini sağlayacağını söyleyerek Plutus Vakfı ile ilgili ayrıntıları paylaştı. Cardano’nun Evlat Edinme, İşbirliği, Teşvikler ve Dağıtım anlamına gelen “ASİT” stratejisini izleyeceğini de sözlerine ekledi.

ASİT stratejisi, doğru teknoloji ve finansman altyapısını sağlayarak Cardano’da dApp’lar oluşturmak isteyen geliştiricilere yardımcı olacaktır. Esasen, ACID yorucu ve gelişen bir Cardano dApp ekosistemini teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Özellikle, IOHK CEO’su ADA’nın Ağustos ayında daha fazla borsada yer alacağını ve bu da taşkınların Cardano’ya taze sermaye girişi için açılabileceğini de sözlerine ekledi.

Hoskinson Cardano Vakfı’na Bağlı

Sonunda Hoskinson, Cardano ekosisteminin merkezi bir figür olmadan Bitcoin’e benzer gerçekten merkezi olmayan bir şekilde çalışmasını istiyor. Ancak, projeden ayrılmadan önce Hoskinson, planlanan tüm yükseltmelerle birlikte tamamen işlevsel olmasını sağlamak istiyor. Dedi ki:

“Teknik olarak, sözleşmemiz sadece Aralık 2020’ye kadar slate edildi, ancak gerçek şu ki, yapılan şey yapılana kadar ayrılmıyorum. Yani, Koga’nın yapılması gerekiyor, Shelley’nin yapılması gerekiyor. Voltaire’ı sistemin ödeyebileceği bir noktaya getirmeliyiz ve sonra Hydra’yı yeniden canlandırıyoruz. ”

ADA işlemler 0,18 dolarlık piyasa değeri yaklaşık 3,18 milyar dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 176 milyon doların üzerinde.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.