Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$24,699.30
+3.02
ETH
$618.32
-1.18
LTC
$126.81
+8.8
DASH
$102.87
+0.11
XMR
$161.66
-0.62
NXT
$0.01
-4.17
ETC
$5.62
-2.05
DOGE
$0.00
-0.89
ZEC
$64.14
+0.02
BTS
$0.02
-4.31

Coinex Borsası Aralık Ayında 5 Yeni Popüler Altcoin Ekledi (GRT, 1INC, LON..)

339

Coinex 2017 sonlarında ortaya çıkan İngiltere merkezli kripto para borsasıdır. Kolay kullanıma sahip herkesin rahatlıkla alım satım işlemlerini gerçekleştirebileceği bir borsadır. Dünyanın her yerinde 7/24 kullanılabilir durumdadır.

Üyelik açmak ve bakiye yatırıp çekmek için kimlik, pasaport vb. bilgileri istememektedir. Kendilerine ait CET isimli bir kripto para birimleri bulunmakta ve site içerisinde daha az komisyon, yapılan çeşitli airdroplarla elinizde tuttuğunuz CET miktarında ödüller, ve elinizdeki CET’leri kilitleyerek (staking) borsanın günlük gelirinden bir miktar pay almanız gibi fırsatlar sunmakta.

Borsada sadece CET token bulunduranlara değil zaman zaman elinizde bulunan kripto para birimleri için de promosyonlar yapılıyor. Ayrıca yeni çıkan ve potansiyeli olan kripto paraları bu borsada bulabilirsiniz. Ayrıca CoinEx borsası Coin Market Cap verilerine göre kripto para borsaları sıralamasında 35. sırada yer almaktadır.

İşlem yaparken %40 indirmeden yararlanmak için buradan kayıt olabilirsiniz.

Listelenen altcoinler

GRT

Grafik , Ethereum ve IPFS gibi ağlar için verileri sorgulamak için bir indeksleme protokolüdür ve hem DeFi’de birçok uygulamayı güçlendirir ve daha geniş Web3 ekosistemi. Herkes, uygulamaların blockchain verilerini almak için GraphQL kullanarak sorgulayabileceği, alt grafikler adı verilen açık API’ler oluşturabilir ve yayınlayabilir.

LON

Tokenlon, 0x protokolü üzerine inşa edilmiş merkezi olmayan bir borsadır. Kitlelere güvenli, güvenilir ve sorunsuz bir ticaret deneyimi sunmayı amaçlamaktadır

API3

API3 dAPIs oluşturulması için bir DAO-yönetilen projedir - Tamamen merkezi olmayan ve blockchain-yerli API’leri - API3 DAO tarafından ölçeğinde kurmak yönetilen, sigortalı ve para kazanılacaktır. API3, dAPI’lerle, üçüncü taraf aracıları kullanmadan Web 3.0’ın kaçınılmaz olarak katı ademi merkeziyetçilik gereksinimlerini karşılamak için bir API kavramının bir sonraki evrimsel adımı atmasını amaçlamaktadır

1INC

1inch, kullanıcılarının tüm platformlarda en verimli takas rotalarını bulmasını sağlamak için birkaç DEX’i tek bir platforma bağlayan merkezi olmayan bir değişim ( DEX ) toplayıcıdır . Bir kullanıcının bir takas için en iyi fiyatı bulması için, her borsaya bakması gerekir - DEX toplayıcıları, DEX’lerde takas işlemine verimlilik kazandırarak manuel kontrol ihtiyacını ortadan kaldırır.

IRIS

IRIS ağı, dağıtılmış iş uygulamalarının inşasını kolaylaştıran teknoloji temeli oluşturmayı amaçlamaktadır. Esas olarak dijitalleştirilmiş varlıklar için olan günümüzün blockchain sistemlerinin ötesine geçiyor.
IRIS ağı aracılığıyla ele almayı hedeflediğimiz temel zorluklar iki yönlüdür:
· Dağıtılmış bir defterde zincir dışı bilgi işlem ve kaynakların entegrasyonu ve işbirliği;
· Heterojen zincirler arasında hizmetlerin birlikte çalışabilirliği.

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.