Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$47,796.60
-4.22
ETH
$3,913.28
-3.39
LTC
$149.97
-5.02
DASH
$129.90
-5.62
XMR
$189.44
-4.84
NXT
$0.01
-0.68
ETC
$35.37
-6.24
DOGE
$0.16
-4.76
ZEC
$161.52
-2.92
BTS
$0.03
-5.63

Cudos, fintech yatırım şirketi ChainLayer ile ortak oldu

2.349

Cudos ekosistem Cudos, ChainLayer içinde fintech yatırım şirketi ve sermaye sahibinin ile yeni bir ortaklığa sayesinde başka bir destek alır.  

ChainLayer , katma değerli hizmetler ve endüstri lideri içgörüler sağlayarak yeni blockchain finansal sisteminde yatırımcıları desteklemeyi amaçlıyor. 

Kanıtlanmış bir sicile sahip olan ChainLayer, finansal teknolojiye yatırım, dünya çapındaki en iyi ağlardan bazılarının doğrulanması, doğru ve güncel oracle verilerinin sağlanması ve Quicksync kullanarak düğümlerin hızlı senkronizasyonu dahil olmak üzere çeşitli hizmetler sunar. 

ChainLayer, 220+ milyon Euro’luk hisse ile Blockchain topluluğunda güvenilir ve sürekli genişleyen bir markadır. Firma ayrıca Sıfır Güven stratejisi altında faaliyet göstermektedir. 

Ekip, ChainLayer’ı bugünkü haline getirmenin ön saflarında yer alan CEO Peter Van Mourik , kripto deneycisi ve baş teknoloji sorumlusu Christian Andersen ve son olarak baş strateji sorumlusu Jonas Strand’dan oluşuyor . 

“Cudos, sayısız kullanım durumu için yeni bulut olup, kullanıcıların kullanılmayan gücü gerçekten merkezi olmayan ve uygun maliyetli bir şekilde kullanmasını sağlar. Cudos ile nihayet herkese Turing’e eksiksiz bilgi işlem sağlayabiliriz ve herkes kolayca yararlanabilir. Blockchain dünyayı çoktan değiştirdi ve insanlara daha önce hiç olmadığı yerde sınırsız olanaklar sağladı. Oynayarak kazanılan , asgari ücretin aşıldığı, bankacılık hizmetleri ve şimdi Cudos ve Tingo ortaklığı sayesinde Nijerya’da akıllı telefonu olan herkes pasif gelir elde edebilecek. Ekosistemin bir parçası olmaktan ve böylesine güçlü ve yetenekli bir ekiple çalışmaktan gurur duyuyoruz. Cudos herkes içindir, herkes içindir,” dedi ChainLayer’ın baş stratejik sorumlusu Jonas Strand.

Ortaklar ve hissedarlar olarak ChainLayer ekibine Cudos ekosistemi içinde değer verilir. Ekiplerinin çoğu artık Cudos’un uzun vadeli stratejik danışmanları olarak görülüyor. 

ChainLayer’ın blok zinciri ve fintech alanındaki zengin deneyimi ve çoğalması, sicili ve kalitesi ile geniş çapta tanınmaktadır. Bu nedenle, Cudos ekibi, herhangi bir çekince olmaksızın, ChainLayer’ı ve onun Cudos ekosistemine katkılarını memnuniyetle karşılar ve gelecekte işbirliğini artırmayı dört gözle bekler. 

“Chainlayer, sektördeki en saygın ve güvenilir bir hizmet olarak doğrulayıcı sağlayıcılarından biridir. Son teknoloji tesisleri ve en yeni nesil donanım ve altyapıları çok önemlidir ve Cudos ağının güvenliğini tamamlayıcı niteliktedir. ChainLayer, öz sermaye turumuzdan pay alarak Cudos’a hem uzun vadeli bir taahhüt hem de stratejik uyum gösterdi. Doğrulayıcı ağlar alanında bize rehberlik edecek, destek verecek ve tavsiyelerde bulunacak uzmanlıklarına sahip olduğumuz için şanslıyız. Jonas, Peter ve Christian, Cudos’ta büyük saygı görüyor ve onları aramızda görmek ve küresel büyümemizin bir parçası olmak bir onur,” dedi Cudos’ta ortaklıklardan sorumlu başkan yardımcısı Nuno Pereira.

Ads

ChainLayer Hakkında

ChainLayer’ın vizyonu, hisse kanıtı ağlarında sağlıklı fikir birliği ve güvenlik için çabalamak ve blok zinciri ağlarına hızlı, güvenli ve doğru oracle verileri sağlamaktır. Merkezi olmayan ağların burada kalacağına kuvvetle inanıyoruz ve ağların bütünlüğünü korumasına yardımcı olmak için her şeyi yapıyoruz.

Blockchain’in geleceğin finansal teknolojisi olduğuna kesinlikle inanıyoruz. Gelişmekte olan fintech’in ilk yatırımcıları olarak, şu anda küresel olarak sürdürülebilir, yıkıcı ve geleceğe yönelik teknolojiler sunan çeşitli projeleri destekliyoruz.

Daha fazlası için:

Web sitesi , Twitter , Medium , Telegram , LinkedIn , GitHub

Cudos Hakkında

Cudos Ağı, ölçekte yüksek performanslı bilgi işlem için merkezi olmayan, izinsiz erişim sağlamak ve bilgi işlem kaynaklarının 100.000 düğüme ölçeklenmesini sağlamak için tasarlanmış bir katman bir blok zinciri ve katman iki hesaplama ve oracle ağıdır. Cudos, Ethereum, Algorand, Polkadot ve Cosmos’a köprülendiğinde, ölçeklenebilir hesaplamayı mümkün kılacak ve köprülü blok zincirlerinin tamamında iki Oracle katman oluşturacak.

Daha fazlası için:

Web sitesi , Twitter , Telegram , YouTube , Discord , Medium

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.