Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$56,869.69
+0.88
ETH
$1,772.07
-1.32
LTC
$208.50
+5.27
DASH
$226.09
-3.84
XMR
$222.53
+0.16
NXT
$0.03
+6.18
ETC
$11.84
-2.55
DOGE
$0.06
+0.16
ZEC
$148.70
-3.33
BTS
$0.07
+0.47

CUDOS - Kings 0rtaklığı

320

Dağıtılmış HPC ve demokratikleştirilmiş bilimsel bilgi işlem vaat ediyor

Yakın zamanda piyasada yer alan Cudos projesi her geçen gün yeni ortaklıklar ediniyor. Son ortaklığı Kings. İnternet kullanımı her geçen gün artıyor ve bilgi işlem büyük önem arz ediyor. Cudos tam olarak burada devreye giriyor.

Bilgisayar açısından bakarsak, tek bir şeyi paylaşıyoruz…. Veri. Verilerin yeni petrol olduğu ve bu verilere güç veren altyapının büyük ölçüde ABD ve Çin’de bulunan bir avuç dev şirket tarafından çalıştırıldığı ve her bir çevrimiçi eyleminizi milyarlarca dolarlık birikmiş gelire dönüştürdüğü birbirine bağlı bir dünyada yaşıyoruz.

Şu anki ticari bulut oligarşisi olan bu şirketleri tebrik ediyoruz Bu şirketler son on yılı dönüştürdüler ve başarılarını kutlamalıyız. Ama şimdi daha sürdürülebilir ve adil bir alternatif var mı, bunlar çok mu büyük, çok güçlü ve çok mu pahalı hale geldi, yani hizmet sunumlarının rahatlığı için çok mu ödüyoruz?

Ads

Ya bu yeni bulut türüne katkıda bulunan her bir cihazın pastadan bir parça kazanmasını sağlayan bir finansal model kullanabilseydik? Bu harika olurdu.

İyi haberler! Yukarıdakiler vardır ve buna dağıtılmış hesaplama denir ve dağıtılmış bilgi işlemle birlikte dağıtılmış zenginlik gelir. Mevcut altyapı sağlayıcıları da dahil olmak üzere herhangi bir kişinin veya herhangi bir işletmenin varlıklarından para kazanma şansı. Doğru iş türünü, doğru ortam türü ile doğru güvenlik düzeyinde birleştiren yenilikçi bir teknoloji, tümü kullanıcıların parmak uçlarının kontrolünde.

Matt Hawkins CEO’su ve Cudo’nun kurucusu ‘Kings ile ortaklık yapmaktan son derece mutluyuz. Onlar, toplumun iyileştirilmesi için bir platform oluşturan bilim adamları ve teknoloji uzmanlarından oluşan bir ekip ve bizim gibi, küresel bir izleyici kitlesi için daha erişilebilir hale getirmek ve teknolojiyi iyilik için kullanmak için bilgi işlem maliyetini düşürmek istiyorlar. ‘

Kings Distributed Systems CEO’su Dan Desjardins “Cudo ile sinerji oluşturmak için harika fırsatlar görüyoruz. Şu anda, bu veri bilimi ve dijital ekonomiler çağında gücü yoğunlaştıran ve eşitsizliği hızlandıran bir “hesaplama bölünmesi” var. Bilgisayarı demokratikleştirmeye yönelik ortak misyonumuz, servetin bölünmesini ve yeniden dağıtımını azaltmaya yardımcı olacaktır. Cudo ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz. “

İnternet dünyayı sararken bu bilgi işlem ağını kolaylaştırmak tüm işlemlerimizi kolaylaştıracak. Cudos zaten bunu yapmak için hazır görünüyor. Yakın zamanada Cudos hakkında daha fazla haber alacağız gibi görünüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.