Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$44,567.43
+0.88
ETH
$3,140.81
+1.58
LTC
$125.06
+1.51
DASH
$127.68
+1.07
XMR
$205.53
+2.72
NXT
$0.01
+0.88
ETC
$47.34
+0.42
DOGE
$0.14
+5.02
ZEC
$206.03
+4.22
BTS
$0.03
+3.65

CUDOS x KamPay Ortaklığı

2.162

Cudos ve KamPay, kripto para kazanmayı Afrika genelinde bir fırsat haline getirecek

Cudos, Afrika’da henüz yeterince kullanılmayan cihazların bilgi işlem gücünden yararlanıyor ve burada kullanıcılar, mobil cihazlarının yedek işlemlerini geri dönüştürerek finansal olarak ödüllendiriliyor.

Nijerya’daki yoksulluk primini sona erdirme vizyonuyla Tingo International Holdings ile ortaklığın ardından , Cudos blok zinciri ve bilgi işlem ağı, topluluğunun Afrika’daki diğer yirmi ülkeye erişimini artırmak için şimdi KamPay ile güçlerini birleştiriyor. Bu, para kazanma uygulamasını milyonlarca kullanıcıya daha açar ve yeterince kullanılmayan bir cihaza sahip herkese pasif kripto kazanma fırsatları sunar. 

KamPay, Afrika kıtası için tasarlanmış bir DeFi yığınına sahiptir. Eşsiz SMS kripto cüzdanı, kodlama akademisi, tarım mikro kredi programı ve oyun ve piyango ortaklıkları aracılığıyla, KamPay’in Ekosistemini CAR, Sierra Leone, Zambiya, Gambiya, Nijer, Çad ve Tanzanya’da benimsemesinin gösterdiği gibi, çalışmalarını kıta genelinde genişlettiler. . Cudos, para kazanma uygulamasını KamPay’in geniş kapsamlı ağına sağlayacak ve milyonlara pasif kazanç potansiyeli sağlayacak. KAMPAY tokeni, kullanıcıların zaten sahip oldukları cihazları pasif gelir elde etmek için kullanabilecekleri Afrikalılar için yeni bir ekonomik çözüm sağlayacak. 

“Projemiz, Afrika’daki insanlara daha fazla fırsat ve seçenek sunmakla ilgili. Afrika kültürleri yeniliği benimsiyor ve 95 milyon Afrikalı bankasız olduğu için Afrika halkı geleneksel bankacılığa alternatifler için bir talep sunuyor. Bunu mobil para ile gördük ve şimdi kripto para birimleri ile, Chainanalysis’e göre kıta dünyanın en hızlı kripto benimseme oranlarına sahip. 

Afrika pazarı bu alternatif seçenekleri açıkça benimsiyor. Afrika sakinleri için erişilebilir finansal özgürlük anlamına gelir. Ve şimdi Cudos ile yaptığımız bu ortaklık sayesinde insanların cihazlarını pasif gelir elde etmenin bir yolu olarak kullanmalarını sağlayacağız. Bu gerçekten dikkate değer,” dedi KamPay CEO’su Chris Cleverly. 

Sürdürülebilir teknoloji geliştirme, demokratikleşme, eşitlik ve toplulukların ekonomik olarak güçlendirilmesi gibi ortak değerler bu ortaklığa ilham verdi. Aynı zamanda bu, Cudos para kazanma uygulaması aracılığıyla bilgi işlemin ekolojik etkisini azaltarak daha parlak bir gelecek tasarlamakla ilgilidir.

“Sosyal etki bizim için çok önemli ve bazı ortaklıklarımız enerji verimliliğimizi ve ölçeklenebilirliğimizi güçlendirirken, bu, birçok insan için kişisel düzeyde bir fark yaratmaya yönelik bir başka adımdır. Cudos’ta Ortaklıklar Başkan Yardımcısı Pete Hill’e göre, hedefimiz finansal kapsayıcılık, güvenlik ve demokratikleştirilmiş bulut kaynaklarından oluşan döngüsel bir ekonomi yaratmak ve KamPay gibi ortaklarla Yoksulluk Primini sona erdirmek için daha donanımlı olacağız.

Ads

  • Afrika’da bankasız 95 milyon var
  • Hızlandırılmış mobil benimseme oranları
  • Dünyanın en hızlı kripto benimsemesi
  • GSYİH 2050’ye kadar 10 kat büyüyecek

KamPay Hakkında

KamPay Token, Afrikalıların istek ve ihtiyaçları için tasarlanmış, kıta genelinde önemli ortaklıklarla birlikte çalışarak, düşük ücretli kripto cüzdanı ve işlemleri, internetsiz kripto yetenekleri, kazanç fırsatları ile bir Afrika ekonomik devrimi gerçekleştirmek istedikleri bir DeFi yığınıdır. katılımcılar için ve gençler için eğitim programları.

Topluluğumuza Katılın:

Twitter , Telgraf

Cudos Hakkında

Cudos, merkezi olmayan bir Web3.0 vizyonunu gerçekleştirmek için DeFi, NFT’ler ve oyun deneyimlerini bir araya getiren meta veriye güç veriyor ve tüm kullanıcıların ağın büyümesinden faydalanmasını sağlıyor. Tamamen sürükleyici, oyunlaştırılmış dijital gerçeklikler yaratmak için 1000 kat daha yüksek bilgi işlem ihtiyaçlarını karşılamak için gereken altyapıyı sağlayacak, birlikte çalışabilir, açık platformlu bir fırlatma rampasıyız. Cudos, geniş ölçekte yüksek performanslı bilgi işlem için merkezi olmayan, izinsiz erişim sağlamak için tasarlanmış Katman 1 blok zinciri ve Katman 2 topluluk tarafından yönetilen bilgi işlem ağıdır. Yerel yardımcı program simgemiz CUDOS, ağımızın can damarıdır ve pay sahipleri ve hissedarlar için çekici bir yıllık getiri ve likidite sunar.

Daha fazla bilgi edin:

Web sitesi , Twitter , Telegram , YouTube , Discord , Medium , Podcast

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.