Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$46,325.11
+4.79
ETH
$3,195.26
+5.46
LTC
$176.18
+7.92
DASH
$184.66
+6.84
XMR
$265.14
+2.73
NXT
$0.02
+7.34
ETC
$61.44
+4.38
DOGE
$0.27
+4.65
ZEC
$137.16
+2.53
BTS
$0.06
+7.45

Cudos, Yeni TV Dizisi HODL ve Taraftar Etkileşimi Token Sator ile Ortaklık Yapıyor

1.028

Cudos Network , 2022’de yayınlanacak kripto temalı bir TV komedi dizisi olan HODL ve Ağustos 2021’de piyasaya sürülmesi planlanan yeni bir TV fan etkileşim belirteci olan Sator ile bir anlaşma yaptığını duyurdu .

Unutmayın, For Dear Life (FDL) tokeni Hold On For Dear Life adlı ABD televizyon komedi dizisi tarafından verilir . FDL jetonları, serinin net kârında orantılı bir payı temsil eder. HODL, ortadan kaybolan en iyi arkadaşının adını taşıyan yeni bir blockchain projesi ve kripto para birimi olan Aveer’i başlatan genç bir girişimcinin yolculuğunu takip ediyor.

Göre Cudos , ana şirketi Cudo Ventures geliştirilmesi ve bilgi işleme gücüne küresel dağılımını ölçekleme son 4 yıl geçirdi. Bununla bulut hizmeti sağlayıcıları, oyuncular ve madenciler, BTC, ETH, XMR ve ALGO dahil olmak üzere birden fazla farklı kripto para birimi seçeneğindeki ödemeler karşılığında yedek bilgi işlem güçlerini ağa katkıda bulunur.

Cudo’nun, Airbnb bilgi işlem gücü gibi, herkesin veya işletmenin ağdan kazanabileceği, kâr getiren sürdürülebilir bir modeli başarıyla oluşturduğunu belirtmek gerekir.

Cudo’nun CEO’su Matt Hawkins, bu entegrasyonla ilgili duygularını şöyle paylaştı:

Ads

Güvenlik, verimlilik ve değişmezlik nedenleriyle blok zinciri teknolojisini kullanmaya hevesli birçok sektör var, ancak henüz uygun fiyatlı değil. Film endüstrisinin post prodüksiyon evleri, Hollywood’un en son gişe rekorları kıran filmlerini oluşturmak için devasa CPU ve GPU açısından zengin sunucu çiftliklerine ihtiyaç duyuyor ve bu ortamları satın alma, bakımını yapma ve yönetme masrafları, onları genellikle bunun yerine hiper ölçekli bulutları kullanmaya itiyor.

Ayrıca CEO, bu muazzam iş yüklerini merkezden uzaklaştırmanın ve bunları ağ genelinde birleştirilmiş servis sağlayıcı ortamlarına yerleştirmenin yalnızca film dünyasındaki işletmeler için değil, aynı zamanda bilim, yapay zeka ve video içeriği akışında da ideal bir çözüm sağladığını söyledi.

Ayrıca, HODL 2022’de yayınlandığında, Cudo madencilik uygulaması Cudo Miner’ı bölüm içinde sergileyecek ve yeni TV hayranları katılım belirteci SATOR’da ödeme yapacak. Sonuç olarak, HODL izleyicileri Cudo Miner’ı indirebilecek ve yedek bilgi işlem güçlerinden SATOR jetonları kazanabilecekler. Bunun dışında, SATOR jetonları daha sonra seriden NFT’ler şeklinde dijital hatıra satın almak için kullanılabilir.

HODL yazarı ve Baş Yapımcı Chris Martin de Cudo’nun HODL hikayesine uyması için daha fazla fikir sağlamasıyla işbirliğinin daha da ileri gittiğini düşünüyor.

Şovumuzun özgünlüğü göz önüne alındığında Cudo’yu entegre etmekten heyecan duyuyoruz. HODL, tüm dram ve komedileriyle gerçek kripto yaşamını yansıtır. Bu şey kendi kendine yazıyor. Cudo gibi gerçek kripto markalarını dahil etmek, şovun goblenine ve gerçeğine katkıda bulunur.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.