Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$38,435.39
-0.15
ETH
$1,224.70
+4.8
LTC
$149.57
+1.16
DASH
$130.61
-1.29
XMR
$165.50
-1.6
NXT
$0.01
-3.27
ETC
$7.79
+2.22
DOGE
$0.01
+11.64
ZEC
$108.87
-4.2
BTS
$0.03
+1.49

Defi Çılgınlığında CoinEx Devrede; OneSwap

448

Bir süredir yeni defi proje haberlerini paylaşıyoruz. Bu modaya en son CoinEx borsasıda uydu. OneSwap adında bir Defi ( Merkezsiz Finans ) uygulaması yarattılar.

OneSwap Nedir ?

OneSwap, akıllı sözleşmelere dayalı, tamamen merkezi olmayan bir işlem protokolüdür. Jetonları listelemek için izin gerektirmez ve otomatik piyasa yapmanın yanı sıra limit emirlerini destekler.

AMM (otomatikleştirilmiş pazar oluşturma) modeline dayalı bir işlem protokolü olarak OneSwap, Uniswap gibi Sabit Ürün Pazar Yapıcı (CPMM) modelini uygulayarak daha kısa ve kullanımı daha kolay hale getirir.

Merkezileştirilmiş borsalarda, emirlerin eşleştirilmesi gerekir, bu da bazı kullanıcılara emirlerinin alınıp satılabilmesi için çok zamana mal olabilir, ekonomide “talep tesadüfü” dedikleri gibi. AMM’nin avantajlarından biri işlem otomasyonudur. Kullanıcılar doğrudan robotlarla ticaret yaparak işlemleri büyük ölçüde hızlandırabilir. Bununla birlikte, AMA mükemmel bir likidite çözümünden uzaktır. UniSwap deneyiminin gösterdiği gibi, AMA modelinde süreksiz kayıplar, piyasa emirlerinde kısıtlamalar ve düşük sermaye verimliliği gibi sorunlar vardır.

AMM’ye ek olarak OneSwap, yalnızca kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp aynı zamanda platformdaki şifrelenmiş varlıkların likiditesini artıran bir AMM ve sipariş defteri kombinasyonu kullanır. Bunun, uzun kuyruklu token ticareti için etkili bir çözüm olduğu kanıtlandı. OneSwap’teki her Çift sözleşmesi hem piyasa emirlerini hem de limit emirlerini destekler. Bir piyasa emrini işlerken, Çift sözleşmesi, emir defterindeki en iyi fiyatı AMM fiyatı ile karşılaştıracak ve işlem talebine en iyi fiyatla yanıt vermeye çalışacaktır.

Ads

Diğer AMM DEX’ten bir diğer farkı, OneSwap’in CEX’i kullanıcı deneyiminde karşılaştırmak için mum çubuğu grafiği, sipariş bileti, derinlik haritası ve diğer işlevleri eklemesidir. Kullanıcılar, merkezileştirilmiş borsaların profesyonel çizelgelerinde olduğu gibi fiyat trendi, işlem hacmi ve çeşitli tokenlerin derinliği gibi bilgileri görebilir, böylece iyi bilgilendirilmiş ticaret planları yapabilirler.

OneSwap Bugün Başladı

1. Para Yatırma: 8:00 Eylül 17 (UTC)
2. Para Çekme: 8:00 Eylül 17 (UTC)
3. İşlem çifti: ONES / USDT
4. Açılış saati: 2:00 Eylül 18 (UTC )
(1) ONES ihracı, sırasıyla geri sayım ve resmi ticaret olmak üzere iki aşamaya bölünecektir.
(2) Geri sayım aşamasında sipariş verme desteklenmemektedir. Kullanıcılara daha iyi ticaret deneyimi sağlamak için “sabit ürün piyasa yapıcı formülü” algoritmasını kullanarak 750.000 ONES likidite sağlanması için ONES / USDT piyasasına enjekte edeceğiz.
(3) Normal kullanıcıların çıkarlarını sağlamak için ONES / USDT piyasası için özel bir işlem zaman aralığı oluşturacağız. 2:00 ile 2:30 (UTC) arasında, normal kullanıcılar sipariş verebilirken API kullanıcıları sipariş veremez. Bu süre sona erdikten sonra, ticarete devam edilecek ve tüm kullanıcılar ticaret yapabilir (API kullanıcıları dahil).

Etkinlik

CoinEx “İlk Takas Teklifi” (ITO) Etkinliği


1 . Süre: 0:00 Eylül 19 - 0:00 9 Ekim 2020 (UTC)
2. Kurallar: Kullanıcılar CoinEx’te işlem yaparak ödül olarak ONES alabilir (jetonlar, ticaret çiftleri veya piyasalarda sınır yoktur). Toplam günlük ödül 25.000 ONES’tir, bunlardan 20.000 ONES spot ticaret içindir (marj ticareti dahil) ve 5.000 ONES kalıcı sözleşmeli ticarete gider.
3. Notlar
(1) Yalnızca bu etkinlik için başvuruda bulunan kullanıcılar nitelikli katılımcılar olarak kabul edilecektir. Başvurmak için BURAYA tıklayın .
(2) Normal kullanıcıların ana hesapları ve alt hesapları madenciliğe katılmaya uygunken, piyasa yapıcılar ve özel ücret oranına sahip kullanıcılar bu etkinlikten hariç tutulur.
(3) Katılımcılar, CET’i ücret olarak kullanabilir ve aynı zamanda VIP ücret indiriminden yararlanabilirler.
(4) Etkinlik sırasında, katılımcıların ilgili alım satım çiftinin alış veya satış değeri efektif değer olarak kabul edilecektir (alt hesabın değeri ana hesaba hesaplanacaktır). Katılımcının madencilik geliri = Katılımcının efektif tx değeri / CoinEx’in efektif tx değeri) * Günlük çıktı 
(5) Dünün madencilik kazancı her gün saat 0: 00’da (UTC) otomatik olarak hesaplanacak ve katılımcıların spot hesaplarına tahsis edilecektir. Gerçek varış saatinde bir gecikme olabilir.
(6) CoinEx, piyasa değişikliği, dolandırıcılık riski vb. Nedenlerle istediği zaman etkinlik kurallarını düzenleme hakkını saklı tutar.
(7) OneSwap ONES pazarını başlatacak ve eş zamanlı olarak verim çiftçiliğini ve sipariş madenciliğini resmi olarak destekleyecektir. Daha fazla ayrıntı için lütfen şu adrese bakın:《OneSwap İlk Madencilik Resmi Olarak Yayında
Verim Tarımı ve Sipariş Madenciliği Kuralları

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.