Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$13,048.02
-4.46
ETH
$381.88
-6.85
LTC
$55.42
-5.81
DASH
$67.68
-5.63
XMR
$126.13
-7.74
NXT
$0.01
-2.74
ETC
$5.51
-2.74
DOGE
$0.00
0
ZEC
$57.80
-6.64
BTS
$0.02
-1.48

DeFi OneSwap İşlem Madenciliği Nasıl Ones Kazanabilirim?

358

Oneswap Coinex borsasının desteklediği bir DeFi projesi. Yaklaşık 2 ay önce hayata geçti ve hacimleri hızla yükseldi. Oneswap DeFi işlem madenciliğini güncelledi ve kurallar açıkladı.

OneSwap bir aydan uzun süredir çevrimiçi. DeFi patlamasındaki son durgunluğa rağmen, DEX’in geleceğinden hala eminiz ve OneSwap’in değerini sağlam eylemlerle kanıtlamaya kararlıyız. Üründe sürekli optimizasyona ek olarak, OneSwap’i son günlerde Tron ağında sistematik olarak dağıtıyoruz.

İlk başlatılan, OneSwap Creat yanıtını verdiler AMM onun yenilikçi avantajları sayesinde defi alanında düzen madencilik dışarı haddelenmiş (otomatikleştirilmiş piyasa yapma) “konulu zincir emir kitap ile kombine model kullanıcıların çok sayıda çeken ve bu platforma canlılık enjekte etmek.

Her zaman hem nihai ürün deneyiminin hem de kullanıcıların OneSwap’in uzun vadeli gelişimi için gerekli olduğuna inanıyoruz. Pazar ortamı gibi birçok faktör nedeniyle, sipariş defterinden türetilen madencilik etkinliği başlangıçta askıya alındı, bu da OneSwap’in yenilikçi avantajlarının tam anlamıyla kullanılmasını kısıtladı ve kullanıcılarımızı cesaretlendirdi.

Kullanıcıları OneSwap’in özelliklerini daha fazla deneyimlemeye teşvik etmek ve daha fazla kullanıcıyı katılmaya teşvik etmek, böylece platformun likiditesini artırmak ve ONES’in teşvik mekanizmasını zenginleştirmek için topluluk önerilerine dayanarak OneSwap’in madencilik mekanizmasını yeniden optimize ettik ve resmi olarak bir 28 Ekim 2020 00: 00’da (UTC) yeni işlem madenciliği işlevi.

İşlem madenciliğinin kuralları aşağıdaki gibidir:

1. Katılım yöntemi: OneSwap üzerinde yürütülen üretici siparişi, Taker siparişi tarafından oluşturulan tx ücretinin% 20’sine eşdeğer ONES’i ödül olarak alabilir. Ödül, Çekilecek Madencilik Kazançlarına gerçek zamanlı olarak tahsis edilecektir.

2. Jetonların beyaz listesi: İşlem madenciliğinin doğru ve etkili olmasını sağlamak için, yalnızca jeton beyaz listesinde işlem ücreti olarak ödenen jeton işlem madenciliği olarak kabul edilecek ve ödül kazanacaktır.

İşlem madenciliği sayfasında tüm belirteçlerin beyaz listesini de görüntüleyebilirsiniz. Beyaz listeyi düzenli olarak gözden geçirip güncelleyeceğiz ve ayrıca bize bir bilet göndererek başvurabilirsiniz ..

İşlem madenciliğine ek olarak, OneSwap, tümü ONES ödülleriyle birlikte, verim çiftçiliğini ve sevk madenciliğini de destekledi. Verim çiftçiliğinde, günlük toplam 5.000 ONES ödül olarak verilir ve başvuru madenciliği etkinliğindeki davetliler, işlem tamamlandığında davet edilen (Alıcı) tarafından ödenen işlem ücretinin% 20’sine eşdeğer ONES alacaklardır.

Farming kuralları: https://oneswap.medium.com/announcement-on-suspension-of-order-mining-and-mining-reward-redistribution-9d0f50a41af1

Yönlendirme madenciliği kuralları: https://oneswap.medium.com/oneswap-referral-commission-mechanism-is-online-invite-friends-to-get-40-commissions-right-away-d432293f1184

Daha Fazla Bilgi İçin: https://www.oneswap.net/eth?r=13425581

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.