Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$38,621.70
+11.71
ETH
$1,187.41
+11.26
LTC
$148.71
+7.7
DASH
$132.43
+0.98
XMR
$166.58
-8.87
NXT
$0.01
-5.88
ETC
$7.68
+4.98
DOGE
$0.01
+7.42
ZEC
$115.63
+6.85
BTS
$0.03
+2.35

Defi Projeleri Düşünce Ne Yapmalı

288

DeFi için Toplam Değer Kilitli rakamları 9,76 milyar dolara ulaştı. Aslında, son 90 gün içinde, alan büyümede% 477,5 oranında kilit açtı ve aynı şekilde durma belirtisi göstermedi. SushiSwap olayı, DeFi’nin TVL’sindeki düşüşe katkıda bulunurken, rakamların düşme öncesi seviyelerine geri dönmesiyle neredeyse anında iyileşme oldu ve TVL’nin 10 günde% 40 düştüğünü gördü. Böylece soru ortaya çıkıyor - DeFi Tanrı Modunda mı?

Şimdi, God Mode geleneksel olarak bir oyun metaforudur, oyuncu karakterini bir şekilde yenilmez yapan bir hile koduna atıfta bulunur. İnanılmaz dalgalanması, ani düşüşü ve hatta inanılmaz bir yeniden dirilişiyle DeFi, böyle bir yenilmezlik, ergo, Tanrı Modu özelliklerini üstleniyor gibi görünüyor.

Bununla birlikte, Bitcoin bağlamında, DeFi’nin ICO’ların 2017’de geri döndüğü rolü oynadığı da iddia edilebilir. Aslında, bazıları 2017’nin ilk 3 ICO’sundaki yatırımlar arasında paralellikler kurdu - Filecoin, Sirin Labs ve Tezos ve ilk 3 DeFi Projesi - Uniswap, Aave ve Curve Finance.

Bu ilk 3 DeFi projesindeki TVL, basın zamanında 4,5 milyar dolara çıktı. Aksine, ilk 3 ICO projesinin topladığı toplam yatırım sadece 646 milyon dolardı. Görünüşe göre, birbirleriyle yan yana geldiğinde, DeFi’nin 2017’nin ICO’larından daha iyi performans gösterdiği görülüyor. 

Bitcoin’in mevcut piyasa döngüsü dikkate alınırsa, MicroStrategy ve Grayscale gibi kurumsal yatırımcıların BTC’de çok yükselişe geçtiği görülebilir. Ve belki de, öyle olduğu için, DeFi bu kadar artan ilgi ve yatırımdan değer elde ediyor ve zaten sağlıklı olan piyasa değerine katkıda bulunuyor.

Ads

Bitcoin’e yönelik spekülasyon ve ilgi, 2017-18’deki ICO çılgınlığının temelini oluşturuyordu ve şu anda DeFi için benzer bir şey ortaya çıkıyor. Aslında, ilk 3 DeFi Projesi için TVL her gün% 20-25 oranında büyüdüğünden, ikincisinin daha büyük bir hızla yükseldiğini iddia edebiliriz. Örneğin, yEarn Finance’in YFI jetonu, yalnızca bir hafta içinde değer olarak% 14900 arttı. 

Kripto projelerine bu hızlı sermaye enjeksiyonu, ICO balonu ile rezonansa giriyor. Bununla birlikte, aynı zamanda yankılanan şey, yatırımcıların asla whitepaper’ın ötesine geçmeyen projelere para akıttıkları talihsiz geri dönüşleridir. Bu nedenle, o zamanlar olanların tekrarlanmasından korkmak için iyi bir neden var.

Burada, ICO imparatorluğunun nihayet çöktüğü yıllar önce neler olduğuna da dikkat etmek önemlidir. ICO balonu nihayet 2018’de patladığında, genel kripto piyasası kapitalizasyonu, Ocak 2018’deki zirvesinden% 85’lik bir düşüşle 700 milyar dolar düştü. çok. 

DeFi’nin balonu patladığında da benzer bir şey olabilir. DeFi’nin 9,76 milyar dolarlık TVL’si, Ethereum’un fiyatı ve daha büyük kripto pazarı üzerinde bir etkisi olmayacak kadar önemli. Örneğin, birçok kişi Ethereum’un son rallisinin DeFi tarafından desteklendiğine inanıyor. Sonuçta Ethereum, alana güç sağlayan ağdır. Bu nedenle, TVL’deki bir düşüşün ETH’nin fiyatını, piyasa değerini, alım satım hissiyatını ve genel piyasa değerini nasıl etkileyebileceğini hayal edebilirsiniz.  

SushiSwap olayı ortaya çıktığında ve milyonlarca kişi DeFi’nin piyasa değerinden silindiğinde, Ethereum’un fiyatının grafiklerde% 20 düştüğünün nedeni budur. 

O zaman bir tüccar ne yapabilir? DeFi’de ticaretin şu anda her şeyden çok abartılı ve mantıksız bir duyarlılıkla yönlendirildiğini anlamak çok önemli, ihtiyat ve anlayış. Şimdilik DeFi hala Tanrı Modu’ndayken bunu yapmalı. Böylece soru ortaya çıkıyor - Mod değiştirdiğinde ne yapmalı?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.