Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$39,222.64
+4.92
ETH
$1,217.91
+7.78
LTC
$152.13
+3.14
DASH
$132.63
-0.29
XMR
$163.20
-4.95
NXT
$0.01
+4.92
ETC
$7.73
+1.87
DOGE
$0.01
+8.32
ZEC
$110.70
-5.66
BTS
$0.03
-2.68

Dijital varlık Chainlink piyasa baskısına karşı Bitcoin’den daha mı iyi başa çıkıyor?

119

Dijital varlık piyasasında çoğu zaman olduğu gibi, bir altcoin, boğa rallisi süresince son derece iyi performans gösterebilir. Hatta Bitcoin’den bile daha iyi performans gösterebilir, bu yüzden birçok kişinin gözünde bu tür tokenlar gerçek gibi görünebilir. Ancak bunların çoğu, piyasanın ayıları piyasayı kontrol altına aldığında kısa sürede baskı altında çökecektir.

Chainlink, bugünkü fiyat performansıyla bu anlatıyı değiştirmeye çalışıyor. Chainlink, son yükseliş rallisi sırasında gücünü gösterdi. Şimdi, her şeye rağmen, kripto varlık bir düşüş fırtınasının ortasında direnç gösteriyor gibiydi.

2-3 Eylül arasındaki kan banyosunun ardından, piyasanın kriptolarının çoğu yerel dibe vurdu. Bitcoin kısa bir süre 10.000 $ ‘ın altına düşerken, LINK de 9.22 $’ a düştü. Ancak, son birkaç gündür LINK, listelerde toparlanma konusunda takdire şayan bir niyet sergiledi.

Dijital varlık / BTC / Bitcoin / Chainlink / LINK / Coin Market Cap /

Bitcoin ve Chainlink’in fiyat performanslarını karşılaştırırken, Bitcoin’in görünen satış baskısını azaltmak için 50 Hareketli Ortalamasını aşmak için mücadele ettiği tespit edilebilir. Buna karşılık, LINK, son 24 saatte 50 MA’nın üzerinde bir pozisyonda kaldı. LINK, şu anda 50 MA’nın üzerinde olan tek altcoin ve piyasadaki düşüş çıkmazını kırmak için kripto liderlik ediyor.

Bitcoin’e olan bağımlılığının azalmasının en önemli nedenlerinden biri asgari korelasyonudur. Boğa rallisi sırasında birçok spekülatör, bir düzeltme döneminde korelasyonun yükseleceğini öne sürdü. Bununla birlikte, LINK şu anda, aynı metriği grafiklere geri dönmek için bir avantaj olarak kullanarak olasılıklara meydan okuyor.

Aslında, Santiment’in son analizi de benzer bir düşüncenin altını çizdi. Analiz platformu tweet attı,

Ads

Zincir üzerinde etkinlik, LINK’in eğimini destekler

Dikkatleri fiyattan uzaklaştıran LINK’in rallisindeki gücün bir başka önemli işareti de zincir üzerindeki verilerdir.

Intotheblock’un verileri, fiyat düşüşünün olumsuz bir etkisine dikkat çekmeden, LINK ekosistemindeki aktif adreslerin geçtiğimiz hafta boyunca bir artış kaydettiğini ortaya çıkardı ve bu, güvenilir ticaret hacminin varlığına işaret eden bir bulgu.

Dijital varlık / BTC / Bitcoin / Chainlink / LINK / Coin Market Cap /

Yeni adresler pek bir değişiklik görmedi, ancak aktif adreslerdeki artış gerçekten olumlu. Bununla birlikte, LINK’in zirvesi sırasında olduğu kadar yüksek olmadığını, ancak mevcut düşüş piyasasında oldukça iyi gittiğini unutmayın.

Hiç şüphe yok ki bu tür ölçümler LINK’in pazardaki güvenilirliğini daha da artıracaktır. LINK, özellikle bu token’ın Mart 2020’den bu yana ilk çöküşü olduğu gerçeği ışığında daha fazla düzeltmeye de tabi olabilir. Ne yazık ki, durumdan bakıldığında, önceki altcoin projeleri gibi parçalanmayacak gibi görünüyor.

Dijital varlık / BTC / Bitcoin / Chainlink / LINK / Coin Market Cap /

Ayrıca bitcoinin son durumuyla alakalı analiz yazımızı okumak için tıklayınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.