Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$40,937.84
-2.32
ETH
$3,028.98
-5.8
LTC
$127.33
-4.37
DASH
$136.18
+2.68
XMR
$181.53
-7.93
NXT
$0.01
-9.56
ETC
$28.76
-6.46
DOGE
$0.15
-4.15
ZEC
$138.98
-1.38
BTS
$0.03
-4.39

Drone Racing League ve Hivemind’s Playground Labs Partner, Algorand Blockchain’de İlk Play-to-Earn Kripto Spor Oyununu Başlatacak

2.653

Dünyanın en iyi oyna-kazan oyun geliştiricilerinden oluşan türünün ilk örneği olan Playground Labs, metaverse’de DRL ile ilk oyna-kazan oyununu piyasaya sürecek.

Drone yarışları sporda bir sonraki sınıra uçmak üzere. Bugün, kripto yatırım fonu, Hivemind Capital Partners (Hivemind) ve dünyanın önde gelen, profesyonel drone yarışı mülkü Drone Racing League’in (DRL) oyun iştiraki olan Playground Labs (P2E) bir ortaklık duyurdu. DRL’nin yüksek hızlı drone yarışlarını IRL ve e-sporların ötesine ve metaverse’e genişletmek için.

Şirketler, önde gelen yüksek performanslı blok zinciri platformu Algorand’da ilk P2E spor yarışmasını geliştirecek ve burada oyuncular dijital ortamdan gerçeğe finansal değeri aşacak kripto para birimi ve değiştirilemez jetonlar (NFT’ler) kazanmak için DRL drone’ları yarışacak. DRL oyunu, DRL’nin Metaverse’de Digital Drone Racing serisi lansmanı için Algorand’ın blok zincirinden yararlanma hedefine ulaşıyor ve Web 3.0’da daha fazla spor P2E uygulama geliştirmesi için bir trend belirleyerek Playground Lab’ın açılış ürününü işaret ediyor.

“Metaverse ekonomisinin altyapısını inşa etmek ve herkesin sevdiği oyunları oynayarak gerçek ekonomik fayda elde etmesini sağlamak için Playground Labs’ı açmaktan heyecan duyuyoruz. Drone Racing League en yenilikçi, kapsayıcı ve yüksek teknolojili spordur ve Playground Labs CEO’su Sam Peurifoy , DRL, P2E oyunlarının topluluk, ekonomik sürdürülebilirlik ve dünya çapındaki katılımcılar için özgün katılım yaratacağı meta evren ve geleceğin küresel ekonomisi için yapılmıştır.

Küresel oyun, kripto para birimi ve drone pazarları, oyun oynamayı, kripto para birimini ve DRL gibi sürükleyici sporları seven genç, teknoloji takıntılı “Teknoloji belirleyicilerin” yükselen küresel kitlesi artmaya devam ettikçe 2 trilyon doların üzerinde bir değere sahip . 

DRL Başkanı Rachel Jacobson: Milyonlarca hayranımız kriptoyu, fintech’i ve oyun oynamayı seviyor ve Algorand’ın blok zincirinde ilk oyna-kazan drone yarış oyunumuzu oluşturmak için Playground Labs ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Birlikte, ilk çok kanallı spor olarak DRL’nin büyümesini hızlandıracağız.  , pilotlarımızın ve hayranlarımızın fiziksel, sanal ve meta evrende dronlarla yarışmasını sağlayarak tüm spor liglerinin ilerlemesi için çok önemli olacak” dedi.

DRL, başlangıcından bu yana dijital ile gerçek ve ödüllendirici hayranları birçok formatta harmanlıyor. Lig, PlayStation, Xbox, Steam ve Epic Games’te gerçeğe yakın bir drone yarış simülatörü olan DRL SIM’deki yıllık SIM Tryouts e-spor turnuvası aracılığıyla oyuncuları profesyonel pilotlara dönüştürüyor ve Drone Racing Arcade mobil cihazlarında en iyi yarışçılara nakit ödüller sunuyor. oyun ve hayranların yasal olarak bahis oynayabilecekleri ilk spor dalı. DRL’nin Algorand blok zincirindeki ilk P2E oyunu, yeni nesil hayran deneyimlerinin kilidini açacak, yeni son teknoloji marka entegrasyonları yaratacak ve DRL’nin “gerçek hayattaki video oyununu” farklı bir boyuta taşıyacak.

Ads

Algorand COO W. Sean Ford  “Teknoloji destekli bir spor olarak DRL, Alogrand’ın hızlı, ölçeklenebilir ve merkezi olmayan blok zinciri platformunda özgün bir şekilde yenilik yapmaya ve gerçek kullanım örnekleri yaratmaya devam ediyor. , “her yerdeki hayranlar drone yarış deneyimlerine sahip olmak ve bunlardan para kazanmak için” dedi.

P2E oyun haberleri, DRL bu gece Las Vegas’ta CES’te 2021-22 DRL Algorand Dünya Şampiyonası Sezon finali için hazırlanırken geliyor . En rekabetçi drone yarış etkinliği, T-Mobile tarafından sunulan DRL Vegas Şampiyonası Yarışı, dünyanın en iyi drone pilotlarını, T-Mobile Arena’nın dışında muhteşem bir hava parkurunu ve Grammy Ödüllü rock grubu Weezer’den ücretsiz bir açık hava konserini içerecek.

Playground Labs Hakkında Playground Labs
Meta veri tabanında dijital üretkenliğe hayat veriyor. Playground Labs, sanal dünyada merkezi olmayan otonom organizasyonlar (DAO’lar) ve oyna-kazan oyun ürünleri geliştirerek metaverse ekonomisi için yeni nesil altyapı oluşturur ve herkesin sevdiği oyunları oynayarak gerçek ekonomik fayda yaratmasını sağlar. Daha fazla bilgi için www.playgroundlabs.io adresini ziyaret edin.

Drone Racing League Hakkında Drone Racing League
(DRL), yenilikçi bir küresel spor, eğlence ve teknoloji mülküdür. Dünyanın en iyi drone pilotları ligde uçuyor ve milyonlarca hayran onları NBC, NBCSN ve Twitter’da yarışırken izliyor. Çığır açan teknoloji ve sanal ve canlı etkinlikler aracılığıyla sürükleyici, yüksek hızlı yarışlar ile DRL, hem e-sporları hem de gerçek hayattaki rekabeti birleştirerek yeni bir spor çağı yaratıyor.

2015 yılında Nicholas Horbaczewski tarafından kurulan DRL, merkezi NYC’de bulunan özel bir şirkettir. Daha fazla bilgi için www.drl.io adresini ziyaret edin . Sohbete katılmak için Facebook’ta facebook.com/thedroneracingleague’de, Twitter’da @DroneRaceLeague’de ve Instagram @thedroneracingleague’de DRL’yi takip edin.

Algorand Hakkında Algorand
Yaratıcı ekonomiden geleneksel ve merkezi olmayan finansın yakınsamasına kadar her şeye güç verecek teknolojiyi inşa ediyor. Turing Ödüllü kriptograf Silvio Micali tarafından kurulan Algorand, herkesin yeni dijital ekonomiye geçişi için ihtiyaç duyduğu işlem hacmini idare etmek için birlikte çalışabilirlik ve kapasite sunan bir blok zinciri altyapısı geliştirdi. 1000’den fazla küresel kuruluşta vizyoner liderler için tercih edilen önde gelen merkezi olmayan altyapı olan Algorand, yeni nesil finansal ürünlerin, protokollerin ve değer alışverişinin basit bir şekilde oluşturulmasını sağlıyor. Daha fazla bilgi için www.algorand.com adresini ziyaret edin.

Hivemind Hakkında Hivemind
Capital Partners (“Hivemind”), blockchain teknolojilerine, kripto şirketlerine ve dijital varlık ekosistemine adanmış kripto odaklı bir yatırım firmasıdır. Hivemind, girişimciler için baştan sona sermaye çözümleri oluşturmak için yakınsak bir çoklu strateji yaklaşımından yararlanır ve kripto yatırımlarını kurumsallaştırmak için kategori lideri altyapı sağlar. Daha fazla bilgi için www.hivemindcapital.co adresini ziyaret edin.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.