Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
-0
ETH
-8.14
LTC
-20.67
DASH
-17.9
XMR
-17.68
NXT
-11.89
ETC
-13.31
DOGE
-9.4
ZEC
-18.98
BTS
-28.44

Ethereum Classic, MATIC, VeChain Fiyat Analizi: 19 Mayıs

641

Kripto piyasasının geçtiğimiz hafta genel düşüşü , endüstrinin en büyük altcoinlerinden ikisi olan Bitcoin ve Ethereum’un performansıyla daha da kötüleşti . İkisi sayesinde, Ethereum Classic ve VeChain’in beğenileri listelerde düşmeye devam etti. Mayıs ayındaki katlanarak yükselişin ardından MATIC bile, basın zamanında değer kaybetti.

Ethereum Classic [ETC]

CoinMarketCap’te 18. sırada yer alan altcoin Ethereum Classic, Mayıs ayının ikinci haftasından bu yana grafiklerde keskin bir düşüş trendinin sonunda yer alıyor. Aslında, söz konusu düşüş trendi, alt tırmanışın ardından 167 dolarlık yeni bir ATH’ye ulaşmak için geldi.

Bununla birlikte, aynı durum geçen hafta daha fazla ivme kazandı ve ETC söz konusu dönemde% 25’in üzerinde düştü. Basın zamanında, ETC hala Mayıs ayı başlarında işlem görürken, altcoin’in yukarıda belirtilen ATH’sinden% 50’nin üzerinde uzakta olduğunu belirtmekte fayda var.

Ethereum Classic’in teknik göstergeleri piyasanın ayılarına yöneliyordu. Bollinger Bantlarının ağzı bir dereceye kadar fiyat oynaklığına işaret etmek için sabit kalırken , MACD çizgisi Sinyal çizgisinin hemen altındaydı ve her ikisinin de histogramın altında olduğu görüldü. İkincisindeki yükseliş eğilimi, ETC’nin ATH seviyelerine bir kez daha tırmanması için çok önemli olacaktır.

Son düzeltmelere rağmen, ETC, basın zamanında, yıl için ilk fiyat tahminlerinin oldukça üzerinde idi. Aslında, birkaç hafta önce Donald McIntyre , alt paranın ETH’nin arkasında 3000 $ işaretini vurarak 94 $ ‘a ulaşacağını tahmin etmişti.

MATIC

Ads

Kripto piyasasının çoğunun önemli ölçüde doğru olduğu bir ay boyunca, MATIC bir anormallik oldu. Yalnızca geçen hafta, piyasanın altcoinlerinin geri kalanı BTC’nin değer kaybının arkasından grafiklere düşerken, MATIC 24 saatten daha kısa bir sürede neredeyse% 50 oranında artış kaydetti. Aslında, şu anda piyasadaki en büyük 17. kripto olan MATIC , yazı yazarken % 10,976 oranında şaşırtıcı YTD getirisi kaydediyordu.

Bununla birlikte, altcoin, son birkaç işlem seansında MATIC’in düştüğünü ve değerinin% 13’ünden fazlasını kaybettiğini görerek, piyasa düzeltmelerine tamamen bağışık değildi.

MATIC’in listelerde yukarıda bahsedilen yeniden dirilişi, kripto’nun son zamanlarda güç toplayan işlem hacimleri tarafından desteklendi. Aynı şekilde bir canlanma, bu tür düzeltmelerin izinde durması için anahtar olabilir.

Aynı duruma rağmen, altcoin’in teknik göstergeleri çok yükselişte kaldı. İken Parabolik SAR’ların  noktalı belirteçler fiyat mumlar altındaydı, RSI  aşırı alım bölgesinin altına daldırma sonra sabit tutuyordu.

Bir analize göre , kısa vadeli ve uzun vadeli yatırım getirisi arayanlar için MATIC en iyi bahis olabilir.

VeChain [VET]

Ethereum Classic gibi, VeChain de Mayıs ayının ikinci haftasından bu yana düşüş trendi içindeydi ve altcoin Nisan ayında kendi ATH’sine ulaştı. Yazım sırasında, VET’in amortisman oranı, Bitcoin’in 40.000 $ ‘ın altına düşmesinin ardından biraz hızlanmıştı, Çin’in Bitcoin ve spekülatif ticaret üzerindeki eski bir’ yasağı ‘yineleyerek bir şekilde hızlandırdığı bir düşüş.

Aslında, VET 20 saatten daha kısa bir süre içinde haberlerin çıkmasıyla neredeyse% 15 düştü.

Anlaşılır bir şekilde, bu, kriptonun teknik göstergeleri üzerinde karşılık gelen bir etkiye sahipti: Müthiş Osilatör’ün histogramı, düşüş piyasası ivmesinde bir canlanma gösterirken, Chaikin Para Akışı , sermaye çıkışları güçlendikçe sıfıra dokunmak için keskin bir şekilde düştü.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.