Cheap Website Traffic
Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$23,683.14
+1.09
ETH
$1,650.87
+0.96
LTC
$97.15
+2.23
DASH
$72.60
-0.01
XMR
$152.38
+0.45
NXT
$0.00
+1.09
ETC
$21.20
+0.62
DOGE
$0.08
+0.28
ZEC
$44.24
+0.25
BTS
$0.01
-1.29

‘Ethereum katillerinin’ bir geleceği var mı? İşte kripto topluluğu ne diyor

0

Argümanların çoğu Ethereum’u desteklerken, bazıları ağ için işlerin hala kötüye gidebileceğini savunuyor.

Ethereum ağını tahtından indirme potansiyeline sahip olduğuna inanılan en popüler blok zincirlerinden birinin tekrarlanan kesintileri, topluluk üyeleri arasında “Ethereum katili” olarak anılma yükünü taşıyanların geleceği hakkında bir konuşmaya yol açtı. 

Reddit’teki kripto para birimi forumunun bir üyesi, Ethereum katilleri hakkında bir konuşma açtı ve mevcut kripto alanında başarılı olma yeteneklerini sorguladı. Topluluk üyesine göre, Ethereum katilleri olarak adlandırılanların, Ethereum’un aldığı aynı benimsemeyi alamadıkları için başarılı olmaları pek olası değil.

Topluluğun çeşitli üyeleri araya girdi ve konuyla ilgili düşüncelerini bildirdi. Kripto topluluğu üyeleri, sözde ETH katillerinin vaatlerini yerine getirmediğine işaret etmekten “ETH katili” terimini tamamen kaldırmayı önermeye kadar, ETH katillerinin geleceğini tartıştı.

Bir topluluk üyesi, “Ethereum katili diye bir şey olmadığını” savundu. Reddit kullanıcısı yalnızca ETH olduğuna inanıyor ve sonra katman 1 pazarının kalan pazar payı için savaşan katman 1 ağlarının geri kalanı var. 

Redditor, 2018’i son döngüyle karşılaştırıyor. Kaynak: Reddit

Bir Reddit kullanıcısı , ETH katili teriminin kaldırılması gerektiğini çünkü bu noktada “ETH’nin yerleşik hale geldiğini” savundu . Topluluk üyesi, ETH’nin hala tahttan indirilebileceğine, ancak öldürülemeyeceğine inanıyor. “Bu aşamada, tüm pazarın silinmesi gerekecek ki bu da istatistiksel bir olasılık dışı” diye yazdılar.

Diğerleri tartışmaya ciddi argümanlarla katkıda bulunurken, bazıları bir şekilde hararetli çevrimiçi tartışmaya biraz mizah katmak için katıldı. Bir topluluk üyesi “Ethereum, Ethereum’u öldüren gerçek katildir” yazarken , bir diğeri “ETH’yi öldürmeyen şey ETH’yi güçlendirir” dedi .

Tartışma, en tanınmış Ethereum katil blok zincirlerinden biri olan Solana’nın ağında başka bir sorun yaşamasından birkaç gün sonra geldi. 25 Şubat’ta Solana, blok üretiminde bir yavaşlamayla karşı karşıya kaldı ve bu da ağın yeniden başlatılmasına neden oldu. Olay, kullanıcı işlemlerinde çeşitli aksamalara yol açtı. Sorun ayrıca Twitter’da öfkeye yol açtı , bazıları ağla alay etti ve onu “işlem katili” olarak nitelendirdi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.