Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$38,621.70
+11.71
ETH
$1,187.41
+11.26
LTC
$148.71
+7.7
DASH
$132.43
+0.98
XMR
$166.58
-8.87
NXT
$0.01
-5.88
ETC
$7.68
+4.98
DOGE
$0.01
+7.42
ZEC
$115.63
+6.85
BTS
$0.03
+2.35

Fidelity, Kurumsal Yatırımcılar için Yeni Bitcoin Endeks Fonu Başlattı

236

Fidelity, şirket, akredite ve kurumsal oyuncular için yalnızca Bitcoin için yeni bir fon için başvuruda bulunurken kripto pazarının derinliklerine inmeyi hedefliyor. Yatırım devi, kripto pazarına artan kurumsal katılımı gösteren bir anket de yayınladı.

Fidelity Dijital Varlıklar, yatırım devinin kripto para birimi yan kuruluşu Fidelity Yatırımları, kripto yatırım teklifini kurumsal oyunculara genişletmek için cesur adımlar atıyor. 26 Ağustos Çarşamba günü, Fidelity Peter Jubber dijital fonlar müdürü yeni birBitcoin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile endeks fonu (SEC).

“Wise Origin Bitcoin Index Fund I, LP” olarak adlandırılan fon, özellikle yüksek değerli kripto bahisleri koyan kurumsal oyuncuları hedefliyor. Kurumsal ve akredite oyuncuları içeren havuzlanmış yatırım fonunun minimum 100.000 $ yatırımı vardır.

Yalnızca Bitcoin fonu, kayıtlı yatırım danışmanları, aile ofisleri ve diğer kurumlar aracılığıyla yalnızca nitelikli alıcılar tarafından kullanılabilir. Şirket Bloomberg’e gönderilen bir e-postadayazdı:

“Fidelity, blockchain teknolojisinin geleceğine ve Bitcoin gibi dijital olarak yerel varlıkları yatırımcılar için daha erişilebilir hale getirmeye uzun vadeli bir taahhütte bulundu.”

Fidelity’nin duyurusu, her geçen gün daha fazla kurumsal oyuncu kripto yatırımlarına ısınırken geliyor. Dahası, Fidelity’nin de yakın bir ilgisi varBitcoin. Geçen yıl Ekim 2019’da Fidelity, piyasada fiziksel olarak yerleşik Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerini başlattı. Bitcoin Futures şirketi yatırımcılardan iyi yanıt ve katılım aldı. Ayrıca Fidelity, yatırımcılar için güvenli dijital varlıklar depolama olanakları da sağlar.

Ads

Fidelity ürünleri ile ilgili harika olan şey, düzenleyicilere tamamen kayıtlı olmalarıdır. Böylelikle kurumsal oyuncuların paralarını kripto piyasasına park etmeleri için giriş engelini ortadan kaldırır.

Fidelity Investments, aynı zamanda ABD’deki en büyük yatırım fonlarından ve finansal yatırım devlerinden biridir. Şu anda şirket, toplamda 8,3 ABD doları değerinde müşteri varlığını yönetmektedir.

Yeni Bitcoin Fonu Fidelity ile Kripto Piyasalarında Kurumsal Katılımın Artışını Destekliyor

Bu Bitcoin Endeks Fonu ile gelmeden önce, Fidelity yayınlananHaziran 2020’de daha önce yapılan bir anket. Kasım 2019-Mart 2020 arasında yapılan anket, kripto pazarına olan kurumsal ilgiyi vurguluyor. ABD ve Avrupa’nın dört bir yanından 800’den fazla kurumsal oyuncuyla anket yapan Fidelity, bazı ilginç gözlemler yaptı. Anket notları:

“Dijital varlıklar, kurumsal yatırımcılar arasında olumlu ve cazip hale geliyor ve yatırımcıların neredeyse% 80’i varlık sınıfıyla ilgili çekici bir şey bularak ankete katıldı. ABD ve Avrupa’da yaklaşık 800 kurumsal yatırımcının katıldığı kapsamlı bir ankette, ankete katılanların% 36’sı şu anda dijital varlıklara yatırım yaptıklarını ve her 10 kişiden 6’sının yatırım portföylerinde dijital varlıkların yeri olduğuna inanıyor ”.

Bu nedenle, Fidelity’nin piyasada neden bu kadar agresif hamleler yaptığı oldukça açık. Şu anda, fona ilişkin sınırlı ayrıntı bulunmaktadır. Fidelity Digital Assets ve Wise Origin arasındaki ilişki de bu aşamada belirsizdir. GöreForbes, şirketin kendi yan kuruluşu olan Fidelity Brokerage Services LLC, fonun sorumlusu olarak hareket edecek.

Şirket ayrıca ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne Index Fund adıyla bir ticari marka başvurusu yaptı ve şu anda inceleniyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.