Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$34,341.90
+1.47
ETH
$1,057.50
+0.35
LTC
$136.49
+0.2
DASH
$128.78
+4.72
XMR
$163.95
+1.06
NXT
$0.01
-2.86
ETC
$7.25
+2.13
DOGE
$0.01
-0.43
ZEC
$108.68
+12.67
BTS
$0.02
+1.19

Google Arama Trendleri, Ethereum’da (ETH) Artan Arama İlgisini Önerdi

42

Google Arama Trendleri istatistikleri, dünyanın dört bir yanındaki ETH için yapılan Google arama sayısının iki yıldan fazla bir süre önce en son görülen seviyelere atladığını ortaya koyuyor.Grafiğe göre, ETH’de Mart 2018’den bu yana ulaşılan en yüksek Google arama sayısı, en büyük altcoine olan ilginin önemli ölçüde arttığını ve dolayısıyla daha popüler hale geldiğini gösteriyor.

İlişkili olarak, Coinmarketcap’tan Ether’e ilişkin önemli bir fikir , fiyat artışının etkileyici olduğunu söyleyerek şu anda fiyatta önemli bir artış yaşadığını açıkladı .CMC verilerine göre, ETH son yedi gün içinde fiyatta% 28’lik bir artış sağladı. Bu, altcoin’in son iki günde dikkate değer pompalar görmemesine rağmen oldu.

Ads

Madalyonun fiyatındaki yükselişle birlikte artan Google Eğilimleri ile Ethereum’a yönelik kamuoyu ölçüsünün ölçülmesi, kripto para biriminin daha fazla benimsenmesi veya en azından kamu yararı kazandığı sonucuna varılabilir.

Ancak son raporumuzda , Ether’e sahip adreslerin sayısının son zamanlarda arttığı göz önüne alındığında , 2020’nin başından beri çok sayıda yatırımcı altcoin tutmaktan iyi kar elde etti.Ethereum ekosistemi büyük ölçüde merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarını ısmarlayarak, zincir içi aktiviteyi arttırdı ve birçok yatırımcıyı kripto endüstrisinin bu köşesine çekti .

DeFi alanının dikkat çekici büyümesine rağmen, endüstrideki önde gelen isimlerden bazıları, katılımcıların bu tür protokollerde yer alan olası risklere dikkat etmedikleri konusunda uyarmaya devam ediyor.

Litecoin Kurucusu Charlie Lee, konuyla ilgili ilk olarak konuştu ve DeFi ekosisteminin geleceğe doğru büyümesi konusunda iyimser olmadığını belirtti.Bu haftanın başlarında Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin , DeFi katılımcılarının riskleri hafife aldıkları konusunda uyardı ve bu ekosistemin sürdürülebilir hale gelmesinin biraz zaman alacağını öngördü.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.