Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$38,262.38
+9.46
ETH
$2,577.63
+22.27
LTC
$180.74
+21.14
DASH
$200.15
+28.46
XMR
$248.49
+12.23
NXT
$0.04
+13.89
ETC
$74.04
+47.2
DOGE
$0.34
+14.82
ZEC
$143.78
+11.49
BTS
$0.05
+3.1

İşte Bitcoin’in ‘resmi bir varlık sınıfı olarak konumunu’ pekiştiren şey

621

Kripto para birimleri etrafındaki çılgınlık, birçok eski şüphecinin kalplerini değiştirdiğini duyurmasına neden oldu. Kurumlar artık sadece Bitcoin’e değil , diğer altcoinlere de ilgilerini açıkça ifade ediyorlar . Bununla birlikte, bir madeni paranın popülerliğindeki spesifik büyümesinden bağımsız olarak, benimseme 2021’de önemli ölçüde arttı.

Aynı durum, blok zincirinin benimsenmesi için de geçerliydi, geçen yıl bir Deloitte araştırması , yanıt verenlerin% 55’inden fazlasının teknolojinin gelecek için kritik olduğuna inandığını gözlemledi.

Goldman Sachs , kripto para birimi benimseme oranlarının zaman içindeki gelişimini vurgulayan son “o zamana karşı şimdi” analizi ile böyle bir u dönüşü yapan en son kurumlardan biridir.

Geçen yılın raporu (Mayıs 2020)

Geçen yıl yayınlanan bir rapor, Bitcoin ve diğer kripto varlıklar hakkında büyük ölçüde düşüş yaşadı. Firmanın slayt gösterisine göre , Bitcoin’in yasadışı faaliyetlerle ilişkisi de dahil olmak üzere bir varlık sınıfı olarak kabul edilememesinin çeşitli farklı nedenleri vardı .

2021’e hızlı sar …

‘Kripto: yeni bir varlık sınıfı mı?’ Başlıklı bir raporda Banka, Bitcoin’i ve bir varlık sınıfı olarak daha büyük kripto piyasasının ortaya çıkışını inceledi; bu, firmanın bir yıl önce iddia ettiğinin tam tersi bir çalışma. Ekonomist, kripto tüccarı ve varlık yönetimi şirketi Aike Capital’in kurucusu Alex Krüger , sosyal medya platformunda bununla ilgili birkaç ekran görüntüsü paylaştı.

Crypto, yeni bir varlık sınıfı - Goldman tarafından oldukça kapsamlı bir rapor. pic.twitter.com/FP2sewJCTx

- Alex Krüger (@krugermacro) 21 Mayıs 2021

Ads

Söylemeye gerek yok, hem savunanlar hem de şüpheciler de dahil olmak üzere çeşitli uzmanlar, Goldman Sachs’ın son raporu hakkındaki görüşlerini hızlıca paylaştılar.

Kripto yatırım şirketi Galaxy Digital Holdings’in kurucusu ve CEO’su Michael Novogratz şunları söyledi:

“Kritik bir güvenilir yatırımcı ve kurum kitlesinin artık kripto varlıkları ile ilgileniyor olması gerçeği, resmi bir varlık sınıfı olarak konumlarını pekiştirdi.”

Aynı davayı destekleyen Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein de tekrarladı,

“Kurumsal yatırımcılar artık genel olarak dijital varlıkların burada kalacağını ve yatırımcıların enflasyona ve para biriminin değer kaybetmesine karşı korunmanın ve portföylerini çeşitlendirmenin bir yolu olarak bitcoin gibi (doğrulanabilir bir şekilde kıt olan) sonlu varlıklara ilgi duymalarıyla birlikte, burada kalacağını genel olarak takdir ediyor . daha yüksek riske uyarlanmış getiri arayışı. “

Aksine, NYU’da bir Ekonomi profesörü ve popüler bir kripto şüpheci olan Nouriel Roubini , zıt bir bakış açısı sundu.

“Geliri, faydası olmayan veya ekonomik temellerle ilişkisi olmayan bir şeyin bir değer deposu veya bir varlık olarak kabul edilebileceği fikrine katılmıyorum.”

Merakla, aynı rapor Bitcoin dışında kripto para birimlerinin faydaya dayalı işlevlerine de baktı. Bunun öne sürdüğü şey, GS gibi ana akımdaki birçok varlık için, Bitcoin’in dikkatini çeken tek kripto para birimi olmadığıdır. Dünyanın en büyük kripto para biriminin kurumsal olarak benimsenmesi ve daha büyük pazarın boğa koşusu, Goldman Sachs’ın son raporunun kapsamına ve genişliğine katkıda bulundu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.