Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$40,409.24
-0.73
ETH
$1,288.78
+5.84
LTC
$175.88
+1.72
DASH
$108.45
+12.34
XMR
$145.96
+2.94
NXT
$0.01
-6.25
ETC
$7.77
+12.39
DOGE
$0.01
+2.69
ZEC
$76.93
+11.35
BTS
$0.03
+9.66

İsviçre Sektörün En İyi 50 Blockchain Projesini Seçti

202

CV VC AG’nin teknoloji ortakları ve PwC ile işbirliği içinde oluşturduğu “CV VC Top 50” raporunda sektörün ilk 50 projesi açıklandı.

CV VC Top 50, İsviçre ve Liechtenstein’ı da içeren Crypto Valley’den piyasa değerleme gelişmelerine ilişkin periyodik bir rapordur. Rapor, yeni başlayanlar, şirketler ve devlet kurumlarından oluşan çeşitli blok zinciri ve kripto para ekosistemini vurguluyor.

Bu listede geçen günlerde haberini yaptığımız Velas Blockchain şirketide yer alıyor. Peki Velas Blockchain nedir ?

Velas (VLX)

Velas Network AG , İsviçre merkezli bir ekosistem girişimidir. Önde gelen bir blok zinciri ve kripto girişimcisi ve yatırımcıolan Kanada vatandaşı Alex Alexandrov tarafından 2019 yılında kuruldu.

Aynı zamanda CoinPayments’ın kurucusudur- kripto para birimleri için dünyanın 1 numaralı ödeme ağ geçidi; Bilinen bir Kore AI girişimi olan Mind AI’nın danışmanı ve yatırımcısı. Alex; teknoloji, siber güvenlik, blok zinciri ve AI uygulaması konusunda FBI, Europol ve birkaç ulusal hükümete danışmanlık yapmaktadır.

Velas, kendi fikir birliği algoritması AIDPoS ile dünyanın ilk Yapay Sezgi ile güçlendirilmiş Blok Zinciri ve Ekosistemidir.

Ads

Merkezi olmayan, açık kaynaklıdır ve 30.000 TPS’ye kadar yüksek ölçeklenebilirlik sağlar.

Ekosistem, wallet.velas.com adresinden erişilebilen, halihazırda çalışan ve mevcut masaüstü ve web cüzdanlarımızdan oluşur. Tüm ekosisteme ve VelasdApps’a, masternode stake etme, delege stake etme, merkezi olmayan dosya paylaşımı vb. İçin tek noktadan çözüm olarak hizmet eder.

Şu anda, PoW ve akıllı sözleşme katmanında çalıştırılan dinamik fikir birliği yerine Rust ile AIDPoS ile yazılmış Ethereum ile aynı yapıyı kullanıyor.

AI aracının düğümler arasındaki EPOCH uzunluğuna ve içindeki düğüm miktarına kadar her şeyi optimize etmesine olanak tanır. En iyi optimizasyon için blok üretimi ve tam olarak akıllı sözleşmelerle desteklenen dinamik yapı uygulamasına sahip olmak için tam blok zinciri yükseltilebilirliği üzerinde çalışıyor.

Velas Sanal Genişleyen Öğrenme Otonom Sistemidir, sistemin yapay zeka optimizasyonuna izin vermek için açık Ethereum ve dinamik konsensüse dayanan pasta geleneksel blok zincirinin bir karışımıdır, ayrıca kullanıcıların

Kripto paralarını ana düğümlere devretmek ve basılan tüm yeni paraları, özel anahtarlarını bir düğmeye basarak cüzdandan, doğrudan cüzdandan paylaşmak, kendi itibarını devralan veya delege edenlere, Velasphere’de delege olmalarını sağlayacak

Bu, kullanıcıların sabit disk alanlarını kullanılabilir alanların% ‘sinde paylaşabilecekleri ve özel bir makine daha sonra% 100 tam olmadıkça% 80’e kadar GPU ve CPU gücünü paylaşabilecekleri bir donanım paylaşım katmanıdır.

Bu aynı zamanda onlara VLX kazandıracak ve bu konuşlandırıldıktan sonra geniş hesaplama ağımızın omurgasını oluşturacak.

Vortex şimdi cüzdanlarda arama olarak görüldüğü gibi başlayacak, kullanıcıların dosya, video, resim yüklemesine, p2p doğrudan sohbetleri oluşturmasına, grup sohbetleri oluşturmasına ve video konferanslar ve canlı akışlarla birlikte VELAS tarafından desteklenen VELASHPHERE kaynakları tarafından desteklenen tam etkileşimli web sayfaları oluşturmaya yarayacaktır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.