Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$19,137.96
+1.7
ETH
$589.51
+3.74
LTC
$81.99
+6.97
DASH
$97.23
+2.67
XMR
$151.77
+3.46
NXT
$0.01
+23.53
ETC
$6.10
+2.26
DOGE
$0.00
+3.1
ZEC
$67.89
+3.04
BTS
$0.02
-3.81

Kanada’da Yeniden Bitcoin Dolandırıcılığı

70

Winnipeg’deki bir yerel mağaza sahibi, müşterilerinin birkaçının bir Bitcoin dolandırıcılık kurbanı olduğunu duyurdu.

İddia edilen bir Bitcoin (BTC) dolandırıcılığı Winnipeg, Kanada sakinlerini hedeflediği bildiriliyor. Yerel bir bakkal sahibi, müşterilerinin birçoğunun dolandırıcıların kurbanı olduğu konusunda uyardı.

Global News‘a göre, Husni Zeid mağazasında bulunan Bitcoin makinesine büyük bir işaret koydu ve insanlardan sahte Bitcoin yatırımları isteyen telefon dolandırıcılığı konusunda dikkatli olmalarını istedi.

Yerel medya organlarına şunlar söylendi:

“Bir çok insan CRA ile ilgili parayı Bitcoin’e aktarmak zorunda olduklarını söyleyen telefon görüşmeleri alıyor.”

Birden fazla şikayet


Dolandırıcılıkların haftada birkaç kez tekrarlandığını ve sürekli mağdurlardan şikayet aldıklarını belirtti.

Bakkalın bir çalışanı olan Aura Morissette, aldatmacadan derinden etkilenen bir kadın hakkında konuştu:

“Dün (a) anne buradaydı ve tüm birikimlerini onlara verdiğini ve sadece ağladığını söyledi. Bu yüzden tüm serveti gittiği için üzgündü; üzgündü ve söylediği tek şey ‘Çocuklarım’ idi. (Kadın tam anlamıyla berbat haldeydi).”

Çalışan ayrıca, birileri telefonda iken makinelerinde bitcoin satın alırken, genellikle insanları bir aldatmaca olabileceği konusunda uyardı.


Winnipeg’in raporları, 19 Haziran’da rapor ettiğimiz başka bir aldatmaca ile benzerlikleri paylaşıyor. Bu durumda, Kanada Kraliyet Atlı Polisi veya RCMP, dolandırıcıların Bitcoin’i kurbanlarından zorlamak için yerel yetkilileri taklit ettiğini iddia ediyor.

ABD Borsasının Bitcoin Ve Diğer Kripto Paralara Etkisi

Finansal piyasadaki uzmanlar ve kripto endüstrisi, kısa vadede önemli bir borsa düzeltmesi öngörüyor. Bitcoin (BTC) ile son üç ay içinde gözlenen hisse senetleri arasındaki yüksek korelasyon göz önüne alındığında, Bitcoin’in küresel durumu takibinin devamı için güçlü bir olasılık mevcut.

Amerika Birleşik Devletleri borsası, Dow Jones Sanayi Ortalaması’nın 11 Haziran’da aşırı volatilite gördü. COVID-19 salgını etrafında belirsizlik, hisse senetlerine nakde ve tahvillere giden kurumlar ve büyük jeopolitik risklerin bir arada yaşanması borsadaki büyük votaliteyi tetikledi.

eToro‘nun CEO’su; Yoni Assia; Borsalarda genel bir çöküşün yaşanabileceği konusunda uyardı: Kimin, pozisyonlarını satacağı / kısaltacağı ve piyasaları çökerteceğinden emin olabilirsiniz. Alıcılar işlemlerinizde dikkat edin. ” dedi.

Assia’nın hisse senetlerinde bir düşüş öngörmesinin ana nedeni, perakende yatırımcıların Mart ayından bu yana temel olarak borsa mitingini yönlendirmesidir. Perakende yatırımcıları bir mitingin arkasındayken, dik bir düzeltmeye yol açtığını vurguladı. Eğilim, Bitcoin’in fiyatının Haziran 2019’da 14.000 dolara çarpması ve sadece üç ay sonra 7.500 dolara düşmesi ve% 46 düşüş kaydetmesi ile aynı olduğunu vurguladı.

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.