Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$51,229.61
+3.93
ETH
$1,805.57
+0.17
LTC
$219.99
+1.63
DASH
$253.57
-4.78
XMR
$241.65
+4.38
NXT
$0.03
+2.41
ETC
$14.65
-2.76
DOGE
$0.05
-8.8
ZEC
$157.01
-4.21
BTS
$0.06
-4.16

Kolay Bitcoin ve Altcoin Ticareti: Vebitcoin

256

Dünyanın en popüler paritesi şu anda Bitcoin’dir. Bitcoinin merkezi bir otorite bağlı olmaması veya bankalar olmadan kişiden kişiye gerçekleşen teknolojiyle çalışması her zaman için Kripto Para sektörünü bir tık öne çıkarmıştır. 

Dünyanın güvenlik tedbirleri ile öne çıkmış yatırım fonlarının, önemli kurumların yöneticilerini ilgisini de çektiği için, Bitcoin büyüyen bir değer olarak önemli kademelerde kendine yer edinmiştir ve kripto Para’nın kontrol edilebilir fonlar olması değerlenmesine sebebiyet vermiştir. Uzun süredir en yüksek seviyeye gelen Bitcoin, bu ilgi üzerinden kendi değerini yükselten bu sektörde, beklenen bir dalgalanma meydana getirmiştir. 

Uzun süredir kripto para dünyasında özellikle son dönemde gerçekleşen regülasyonlar kripto paraya olan güveni giderek arttırmıştır. Kripto para eskiden daha dar alanlı bir kitlede iken total bir kitleye dağılarak, kendine genel bir kullanıcı yaratmıştır. Dünya genelinde genç nüfusun artması ve kurumların kripto paraya aidiyet sağlamasından dolayı, bu sektörün son dönemde daha çok benimsendiği belirtebiliriz.

2021 yılı kripto sektörü açısından her geçen gün ivme kazanılan bir dönem olacaktır. Ekonomik özgürlüklerin benimsenmesi ve daha fazla bilgilenme çalışması ile birlikte gelişmekte olan Bitcoin ve türevleri, bu sektörde kendini daha da doğrulayarak emin adımlarla ilerleyecektir.

Türkiye coğrafyasında genç nüfusun fazla olması ve değer niteliği fazla olan kurumların Kripto para sektörüne olan ilgisi, bu mecrada da kripto sektörünü dünya genelinden daha ön plana çıkarmaktadır. 

Türk Kripto para birimi ticaret platformlarından biri olan Vebitcoin, dünya çapında kriptografinin daha hızlı benimsenmesini sağlamayı amaçlayan çok yönlü ve gelişmiş ticaret olanakları sunmaktadır.

Her ne kadar kripto para ticareti için mevcut seçenekler yüzlerce platformun ortaya çıkmasıyla her geçen gün artsa da, çok azı aslında yatırım için uygundur. Piyasadaki kripto ticaret platformlarının çoğu temel niteliklerden yoksundur. Bunlar arasında makul bir ticaret ücreti, yeterli likidite, yeterli ticaret araçları, güvenlik, risk alma mekanizmaları, yeterli ticaret çiftleri ve en önemlisi sağlam bir ticaret algoritması bulunur. Dahası, kripto alanındaki yeni başlayanlar ve amatörler, ticaret platformlarının çoğunun ticaret çağrıları yapmasına yardımcı olmak için piyasa hakkında yeterli bilgi sağlamadığı için yatırım kararları vermeyi daha da zor buluyorlar.

Bununla birlikte, Vebitcoin, yukarıdaki tüm sorunları ele alan ve yavaş yavaş bu alanda kendini geliştiren birkaç kripto ticaret firmasından biridir. Dünya genelinde kullanıcılarına finansal özürlük sağlayarak, hedefleri doğrultusunda yollarını bulmalarını sağlamaktadır. 

Vebitcoin Hakkında

Ads

Vebitcoin, 2017 yılında kurulan ve Vebitcoin Teknoloji A. Ş. ‘ ye ait bir Türk kripto ticaret borsasıdır. Platformdaki kullanıcıların çok çeşitli gelişmiş ticaret araçları ve mekanizmaları kullanarak kripto para birimleri satın almalarını ve satmalarını sağlar. 

Platform, Türkiye dışında olmasına rağmen, desteklenen üç dille çok dilli-Türkçe, İngilizce ve Rusça. Dahası, Vebitcoin sadece deneyimli deneyimli tüccarlar için değil, aynı zamanda yeni başlayanlar ve amatör tüccarlar için bile kullanımı oldukça kolaydır.

Blockchain’in başlangıcından bu yana, en önemli engellerinden biri ölçeklenebilirlik olmuştur. Bunu çözmek için Vebitcoin, dakikada 1 milyona kadar işlemi destekleyen çok katmanlı bir mimari geliştirmiştir. Bunun yanında şeffaf, güvenli ve hızlı ticaret sağlayan en gelişmiş güvenlik özelliklerinden bazılarıyla donatılmıştır. Kullanıcılar, Vebitcoin’de işlem yapmak için mevcut bir kripto yelpazesinden seçim yapabilirler ve düzenli olarak yeni işlem çiftleri destekledikleri için, yeni oluşumlardan haberdar olabilmektedirler. 

Ticaret yapanlar ve özellikle de yeni başlayanlar, genellikle kripto ticaret platformlarının karmaşıklığından dem vurmaktadırlar. Bununla birlikte, Vebitcoin son derece kullanıcı dostudur ve ayrıca kullanıcıların işlem yaparken herhangi bir zorlukla karşılaşmaları durumunda 7/24 müşteri desteği sunmaktadır. 

Ayrıca platform, kullanıcıların platforma kaydolmadan bile erişebilecekleri, her türlü piyasa bilgisini içeren geniş bir kaynak merkezine sahiptir. Bu nedenle, Vebitcoin’in birinci sınıf ticaret platformunun yanı sıra eğitici bir yönü ile de yeni başlayanlar için alternatif niteliğindedir. 

Sizde Vebitcoin borsasına kolayca kayıt olabilir ve hemen ticarete başlayabilirsiniz. Kullanımı kolay ve basit arayüzü ile işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde yapmanız mümkün. Vebitcoin hakkında daha çok bilgiye ulaşmak isterseniz aşağıdaki bağlantıları takip edebilirsiniz.

Vebitcoin hakkında daha fazla bilgiye:

  • Vebitcoin’de hemen Bitcoin alıp satmaya başlamak için buraya tıklayabilirsiniz.
  • Vebitcoin Twitter hesabını takip etmek için.
  • Vebitcoin Telegram hesabını takip etmek için.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.