Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$38,585.18
-3.29
ETH
$2,395.26
-4.94
LTC
$168.51
-3.28
DASH
$166.95
-1.57
XMR
$265.63
-3.81
NXT
$0.03
-6.17
ETC
$56.13
-1.93
DOGE
$0.31
-1.98
ZEC
$139.94
+4.78
BTS
$0.05
+1.47

KuCoin ve Poloniex, Kripto Endüstrisi Araştırma Projesinde Birleşti

251

KuCoin , kamuoyuna yaptığı bir açıklamada, geliştirme, ticaret teknolojisi araştırması, ürün yinelemeleri, likidite paylaşımı ve hem Proof of Work (PoW) hem de Proof of Stake (PoS) madencilik havuzları söz konusu olduğunda Poloniex ile birlikte çalışacağını açıkladı.

Bu, diğer çeşitli endüstriyel keşiflerin arasında gelir. Borsalar, bu iki güç birlikte çalışarak, sektör içinde birbirleriyle rekabet etmeye çalışmak yerine, kripto endüstrisinin bir bütün olarak ilerleme kaydetmesine yardımcı olmayı amaçladıklarını belirtti.

Bu, ifadenin kendi içinde açıklandı. Yeni ortaklık, iki borsanın ortak bir araştırma kuruluşu oluşturmasını ve henüz belirlenmemiş diğer çabaları gerektirecek.

Ads

KuCoin’den yapılan açıklamada, Poloniex ile olan bu ortaklığın her iki kuruluşa da yardımcı olacağı, çünkü bu varlıkların her biri diğerine güçlerini ödünç vereceği belirtildi.

Johnny Lyu, KuCoin Global’in CEO’su olarak duruyor ve bu hamle hakkında yorum yaptı. Bireysel yatırımcıların ve küresel kurumların, yüksek kaliteli varlıklar söz konusu olduğunda uzun vadeli stratejik getiriler ile sistemik riskler arasında bir denge kurmaya istekli olduğunu açıkladı.

Lyu, merkezi olmayan dijital varlıkların hızla dünya çapında en popüler kalite yatırım hedefi haline geldiğini iddia etti. Bunun nedenlerini, egemen kredinin onu destekleyemeyeceği veya destekleyemeyeceği, dolayısıyla onu doğrudan düzenlemeye bağışık hale getirdiği gerçeğini gösterdi.

Shelly Wu, Poloniex’in Küresel İş ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak duruyor ve konuyla ilgili kendi açıklamasını yaptı. Wu, kripto endüstrisinin çok rekabetçi bir yapıya sahip olduğunu vurguladı ve farklı bir yaklaşımın yapılabileceğini öne sürdü. Bu yaklaşım artık KuCoin ve Poloniex’in ortaklığıyla, bunu örnek olarak kullanarak görülebilir. Wu, bu iki kuruluşun ortak hedeflere ulaşmak için şimdi nasıl ortak çaba göstereceğini vurguladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.