Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$18,800.34
+2.6
ETH
$565.34
+1.54
LTC
$75.98
+1.52
DASH
$94.12
-0.86
XMR
$145.10
+0.86
NXT
$0.01
+27.45
ETC
$5.94
-0.65
DOGE
$0.00
+0.09
ZEC
$65.37
-0.18
BTS
$0.02
-5.23

Kyber Network Chainlink Fiyat Oracles’ı Kabul Etti

55

Kyber Network kısa süre önce token alışverişi için Chainlink’in fiyat referans verilerini kabul etti. Bu, DeFi ekosisteminde kabul edilmeye devam eden “oracles” için başka bir onay sağlar.

Merkezi olmayan finans ortamı hızla değişmektedir. Gelişmekte olan sanayi son aylarda uzun bir yol kat etti ve toplam değeri bir milyar doları aştı.

En son geliştirmede, en iyi oyunculardan biri olan Kyber Network, Chainlink‘ten jeton alışveriş veri feed’lerine fiyat oraclesini benimsiyor.

Yeni Fiyat Feed Verileri


Duyuruya göre Kyber Network, fiyat feed’lerini 12 Haziran’da token takas hizmetiyle bütünleştirdi. Kyber, token sahiplerinin ‘rezerv calls olarak adlandırdığı likiditeye katkıda bulunmasını sağlayan zincir üstü bir likidite protokolüdür.

KyberSwap, 70’den fazla farklı ERC-20 jetonu için likiditeye erişimi olan Ethereum jetonları arasında geçiş yapmanın en kolay ve en hızlı yollarından biri olduğunu iddia ediyor.

Kyber bir işlem emri defteri kullanmaz, ancak tüm rezervlerde en iyi fiyatı toplar. Protokol, gelişmiş deneyimler ve anında jeton swapları için dApps ve cüzdanlarla da entegre olur.

Kyber :

Ekosistem teşviklerini hizalamak ve yönetişim ve ödüller için bahis fırsatları sağlamak için kullanılan KNC adı verilen kendi yerel tokenine sahiptir.

Defi Pulse’a göre, Kyber şu anda toplam 6.5 milyon dolarlık kilitli değere sahip ve bu da DeFi platformunun popülerliği açısından 13. sırada.

Geçen hafta, Kyber’deki TVL, tüm zamanların en yüksek seviyesi 7.23 milyon dolar oldu. Ancak TVL, Ethereum fiyatlarının gerilemesi nedeniyle son birkaç gün içinde düştü.

Chainlink kehanetlerinin entegrasyonu ile Kyber artık bir takas yaparken en doğru piyasa oranını sağlamak için birden fazla fiyat beslemesine sahip. Duyuru eklendi:

“Chainlink Referans Verileri eklemek, KyberSwaps’in güvenliğini de güçlendirerek kötü niyetli tarafların fiyat manipülasyonuna karşı daha fazla koruma sağlıyor. Jetonları değiştirirken, piyasa referans fiyatları artık KyberSwap’ta hem Chainlink hem de Kyber Network’ten geliyor. ”

Chainlink ürün müdürü Johann Eid:

“Zincirleme Fiyat Referans Verilerini KyberSwap ile entegre ederek, yatırımcılarının kaymalarını hesaplamak için güvendikleri fiyat akışlarına daha fazla güvenlik ve güvenilirlik getirmekten heyecan duyuyoruz”

DeFi’deki Fiyat Oracles
Chainlink ağı, farklı blok zincirleri arasında tam olarak birlikte çalışabilirlik sağlamaya çalışır. Bunu, karmaşık akıllı sözleşmeler için kurcalamaya dayanıklı girişler ve çıkışlar sağlayarak yapar.

Merkezi olmayan oracle ağlarının çerçevesi, verileri toplamak için yöntemler olan bağımsız düğüm operatörlerinden oluşan bir koleksiyondan oluşur. Aralarındaki bağlantılar, verileri kullanması gereken çeşitli uygulama programlama arabirimlerini bağlayan ara katman yazılımı görevi görür.

DeFi oracles durumunda, fiyat referans verileri hem fiat hem de kripto çiftleri için bağımsız düğümler üzerinde güvenli bir şekilde gözden geçirilir. Chainlink, gittikçe büyüyen en iyi DeFi dApps listesinden güç alan ortak bir global kaynak yaratıyor.

Bu merkezi olmayan fiyat beslemeleri hızla endüstri için standart haline gelmektedir. Haziran ayında şirketin verilerini en az üç DeFi projesi dahil etti.

Bu ayın başlarında AVA Labs, Chainlink’in fiyat ve veri hatlarını aşağıdakilere entegre ettiğini açıkladı:

“… Yeni nesil DeFi uygulamalarını ve geleneksel finansal varlıkların AVA ağına geçişini güçlendirin.

Bir türev borsa ayrıca, türev değişimi için doğrulanmış gerçek dünya fiyatlandırma verisi elde etmek için Chainlink’in kehanetlerini kullanacağını açıkladı.

Mayıs ayında Klaytn, Chainlink ile bir ortaklık ilan etti. Güney Kore’nin İnternet devi Kakao’nun halka açık blok zinciri, çeşitli dApps ve blok zincirleriyle birlikte çalışabilirliği artırmak için kehanetleri kullanacağını söyledi.


Chainlink’in benimsenmesindeki artış, token fiyatının düşmesini önlemek için yeterli değildi.

4,60 doların üzerinde bir aylık yüksek seviyeden LINK neredeyse% 20 düşüşle 3,70 $ ‘a düştü. Ne olursa olsun, hala 2020’nin en iyi performans gösteren altcoinlerinden biri oldu. Kyber’in KNC jetonu da bugün bir hit aldı ve genel kripto piyasası çöktüğünde %3 yani 1,12 dolara düştü.

Ayrıca Kripto Yatırımcıları İşlem Hacmi’nin Azlığından Korkuyor yazımızı okumak için tıklayınız.

- Advertisement -

- Advertisement -

4 Yorumlar
  1. […] Kyber Network Chainlink Fiyat Oracles’ı Kabul Etti yazımızı okumak için […]

  2. […] Kyber Network Chainlink Fiyat Oracles’ı Kabul Etti yazımızı okumak çin […]

  3. Kyber Ecosystem Report #16 — Katalyst Launch Special - GlobalDeFi

    […] Japanese 2, Spanish, Spanish 2, Spanish 3, Tassini Media, Turkish (by our very own Ece!) Turkish 2, Turkish 3, […]

  4. Kyber Network (KNC) — Monthly Report July 2020 - DeFi News

    […] 2, Spanish, Spanish 2, Spanish 3, Tassini Media, Turkish (by KNC’s very own Ece!) Turkish 2, Turkish 3, […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.