Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$36,935.48
+8.84
ETH
$1,197.05
+10.99
LTC
$168.25
+7.03
DASH
$93.75
+0.53
XMR
$141.02
-3.63
NXT
$0.01
-3.03
ETC
$7.53
+6.05
DOGE
$0.01
+3.58
ZEC
$64.53
+7.12
BTS
$0.03
+16.99

Max Keiser ‘dan Btc Saklayan Bankalara Sert Eleştiri

141

Max Keiser / Bitcoin / BTC / Kripto Paralar /

Bitcoin ve diğer kripto varlıkların ABD bankacılık sektöründe gözaltına alınması için son zamanlarda onaylanması ; 2020’de kripto endüstrisine olacak en iyi haberlerden biri haline geldi.

Bununla birlikte, uzmanlar, hareketin, fiat para birimlerinin yakında dağılmasından korkan ; Kripto para birimlerindeki varlıkları korumak isteyen bankaların bencilce korunması olduğunu belirtti.

Bankalar ve Bitcoin

Max Keiser, bankaların zaten Bitcoin’e yatırım yapan diğer taraflar tarafından kontrol edilemeyen enflasyon parçalarını toplamaktan korktuklarını ifade etti. Dedi ki,

“#Bitcoin depolayan bankalar bizlere, bankaların paniklediği anlamına geldiğini göstermektedir.

Bitcoin i görmezden gelmek istiyorlar, ancak fiat parası çöküyor ve İran gibi ülkeler aktif olarak madencilik yapıyor; protokole giren BTC oyun teorisi bir kez daha başladı ve tüm bankacı direnişini yok etti. ”

Daha fazla kripto meraklısı, dolar iyi olursa bankaların kripto para birimleriyle uğraşmayacaklarına dair görüşlerini dile getirdi. Sadece geçen yıl, Wells Fargo, müşterilerin kendilerinden korunmaları gerektiği varsayımı altında kredi kartlarını kripto para satın almak için kullanmalarına izin verilmediğini söyledi.

Ayın başlarında Forbes, Federal Reserve’e “bir çeşit fabrika” adını verdi. Bu açıklamaya göre, Federal hükümet 864 milyar dolarlık tüm zamanların aylık açıkına ulaştı ve toplam ulusal borç Mart ayına kadar 23,7 Trilyon dolardı ve borç sınırı Temmuz 2021’e kadar askıya alındı.

Ads

Bankalar Kripto Fraksiyonel Bankacılığına Başlayabilir
Bazı kullanıcılar bankalarda kripto velayetini desteklerken, diğerleri kripto para birimi topluluğuna olan faydasını sorguluyor:

“Kripto için bu iyi haber nasıl? Kripto eski sistemi ortadan kaldırmayı amaçlıyor .. finansal krizden bitcoin yaratıldı. Neden sistemle çalışalım? ”

Max Keiser tweet’ine yanıt olarak, diğer kripto meraklıları bankaların kripto gözetimine girmesinin kötü bir fikir olduğunu öne sürdü, çünkü yakında kısmi bankacılık ile bozacaklar.

Bankaların Bitcoin’i depolamak istemelerinin tek nedeni, kısmi bankacılık için kullanmak ve “kripto pazarını kağıt sertifika ticareti ile doldurmaya” başlamak.

Kripto para birimlerinin enflasyonu kontrol etme yeteneğini yok etmenin nihai yolu olarak; bu tür bir hareket bankaların tüm ademi merkeziyetçilik kavramını yıkmasını sağlayacaktır.

Kağıt sertifikalar düzenleyerek, bankalar Bitcoin’i şeffaf blok zincir işlemsel hesap verebilirlik ve istismardan uzaklaştıracaklardı; özellikle mevcut olmayan bitcoin ihraç etme avantajı - özellikle kripto para ağlarının nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikri olmayan ana akım alıcılara.

ZyCrypto’nun daha önce bildirdiği gibi, XRP, zaten dünyadaki bankalarla çalışan bankalar için tercih edilen kripto olarak büyük bir avantaja sahip.

Max Keiser / Bitcoin / BTC / Kripto Paralar / Coin Market Cap

Ayrıca Uzun Vadeli Ethereum Fiyat Analiz yazımızı okumak için tıklayınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.