Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$47,034.78
-3.56
ETH
$1,739.09
-5.41
LTC
$200.85
-10.11
DASH
$222.55
-11.21
XMR
$210.48
-10.09
NXT
$0.03
-8.92
ETC
$14.60
-9.43
DOGE
$0.05
-17.25
ZEC
$146.37
-15.61
BTS
$0.06
-19.85

MetaMask, kurumların yeni kurumsal sürümle DeFi’ye girmesini istiyor

16

Metamask, kurumsal yatırımcıları “profesyonel bir DeFi işlem masası çalıştırabilecek” yeni bir cüzdanla çekerek 14 milyar dolarlık DeFi ekosistemini büyütmeyi hedefliyor.

Ethereum cüzdanı MetaMask, yakında piyasaya sürülecek kurumsal düzeyde sürümle kurumsal yatırımcıları merkezi olmayan finans sektörüne çekmeye çalışıyor.

Aylık 1 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan popüler cüzdan, bu yıl Ekim ayında token swaplarını başlattı ve şimdi daha da genişlemeyi planlıyor. Geliştiriciler ConsenSys, DeFi protokollerinin şu anda profesyonel ticaret firmaları için çok verimsiz olduğunu ve “muhasebe, vergi ve kâr ve zarar amaçları için sağlam bir raporlama” olmadığını belirledi.

Gereğince duyuru , yükseltilmiş
versiyonu “ticaret firmaları ve kripto bekçileri” amaçlanıyor ve onlara sağlayacak “kurumsal düzeyde özelliklerin,” yeteneği dahil olmak üzere “takasları jeton, borrow, ödünç ve Ethereum uygulamalarında yatırım yapın.” Ayrıca kullanıcılara, profesyonel bir DeFi işlem masası çalıştırmak için gerekli “operasyonel, güvenlik ve raporlama özelliklerini” sağlayacaktır.

Ads

Dijital varlık saklama firması Curv, eToro da dahil olmak üzere firmanın mevcut müşterileri tarafından kullanılacak yeni Curv DeFi ürününü oluşturmak için yeni MetaMask cüzdanını dahil ederek cüzdanın ilk kullanıcısı olacak.

Curv CEO’su ve kurucu ortağı Itay Malinger, kurumsal düzeyde DeFi çözümlerine acil bir ihtiyaç olduğunu söyledi:”DeFi için güvenilir ve güvenli bir kurumsal çözüm olmadığından, kuruluşlar geçici çözüm olarak MetaMask’ın perakende düzeyinde kullanımına veya bireysel uygulamalarla özel entegrasyonlara dönüyor.”

Kurumsal cüzdanın piyasaya sürülmesine giden yolda ConsenSys Codefi, belirli ürün özelliklerini şekillendirmeye yardımcı olmak için “belirli ortakların, emanetçilerin ve profesyonel ticaret firmalarının” erken erişim elde edeceği bir Erken Benimseyen Programı başlatacak.

Bu yılın başlarında MetaMask, mobil cüzdanını piyasaya sürdü ve Web3 tarayıcı cüzdanını , “bir web sitesiyle ilişkilendirmek için bir veya daha fazla hesap seçme” gibi ek özelliklerle birlikte 8.0’a yükseltti

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.