Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$31,695.34
-2.48
ETH
$1,917.42
-1.91
LTC
$125.37
-2.16
DASH
$121.89
+2.07
XMR
$195.11
-1.29
NXT
$0.01
-5.04
ETC
$42.38
-3.79
DOGE
$0.18
-3.92
ZEC
$99.75
-1.79
BTS
$0.04
+0.49

Michael Saylor, Bitcoin’in ‘ABD’de para birimi olacağından ümitli

1.490

MicroStrategy patronu, Bitcoin’in bir mülkiyet biçimi olduğunu düşünüyor ve ABD Hükümetinin diğer mülkiyet biçimleri tarafından tehdit edilmediğine dikkat çekiyor.

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’in dijital para biriminden çok dijital mülk gibi olduğunu düşünüyor.

Ev sahibi Natalie Brunell ile “Coin Stories” podcast’inin 15 Temmuz baskısında konuşuyordu. Sorular o Bitcoin Saylor cevap verdi ABD doları için bir tehdit olduğunu düşündü ise:“Buna dijital mülk diyebilirim, mülk için bir tehdit, özellikle diğer mülk biçimleri için bir tehdit: altın mülk, gayrimenkul mülktür. Birleşik Devletler hükümetinin gayrimenkul, binalar, şirketler veya altın tarafından tehdit edildiğini düşünmüyorum.”

Yorumlar, Saylor’un bu hafta başlarında Scott Melker’in Wolf of All Streets podcast’indeki iddialarının devamı niteliğinde. Olmaması gerektiğini de düşünmüyorum.”

İnsanların artık gayrimenkul, hisse senedi, iş kurma veya altın satın alma gibi geleneksel yatırımları tercih etmek yerine Bitcoin satın alıp almamayı tarttığını belirterek, “Ve yaptığı şey, diğer mülk biçimlerini paraya çevirmek” diye ekledi.

Ads

MicroStrategy, Ağustos 2020’den bu yana kademeli olarak Bitcoin biriktiriyor ve firma şu anda bugünkü fiyatlarla yaklaşık 3,3 milyar dolar değerinde 105.085 BTC’ye sahip .

Saylor, Brunell’e, Bitcoin kısa vadede çökse bile MicroStrategy’nin satma niyetinin olmadığını ve gelecekte oluşacak volatiliteye hazır olduğunu söyledi.

Anahtarın, piyasa gerileme ve FUD dönemlerinde HODL olduğunu vurguladı ve geçmişte fiyat düştüğünde hisselerini satmayan eski Microsoft CEO’su Steve Balmer gibi teknoloji alanındaki devlere dikkat çekti:Steve Balmer’ın 100 milyar dolar değerinde olmak için yaptığı parlak şey neydi? Biliyorsunuz, Microsoft’u satmadı.”

Saylor ayrıca Warren Buffet’ın “On yıl boyunca bir hisse senedine sahip olmak istemiyorsanız, on dakikalığına sahip olmayı düşünmeyin bile” şeklindeki bir sözüne atıfta bulundu ve Amazon hisselerinin bile %80’den geri kazanıldığını belirtti. geçmişte çöker.

“Yüz yılda bir iPhone 12’nin hiçbir değeri olmayacak, bu nedenle Apple’ın sattığı ürün 1000 yıl dayanmayacak. Bitcoin’in sattığı ürün dünyadaki tüm paranın 1/21 milyonda biri. Bunun değişmesi gerekmiyor, sadece kırılmaması gerekiyor” dedi.

Ancak MicroStrategy CEO’su, Bitcoin’in fiyatı dört yıl sonra bugün olduğundan daha düşük olsaydı, stratejisini yeniden gözden geçirmesi gerektiğini belirtti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.