Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$17,973.79
+6.01
ETH
$476.42
+1.79
LTC
$71.94
+0.06
DASH
$79.67
-1.64
XMR
$121.46
+3.46
NXT
$0.01
-9.43
ETC
$6.83
+22.54
DOGE
$0.00
-0.28
ZEC
$63.82
-1.19
BTS
$0.02
-2.44

Oasis Protokolü Lansmanı Mainneti Başlıyor

365

Oasis Network, açık finans ve sorumlu bir veri ekonomisi için gizlilik sağlayan, ölçeklenebilir ilk blok zinciri ağıdır. Mainnet Beta halihazırda Nebula Genomics, CryptoSafe Alliance (Binance ve diğerleri dahil), kurumsal ortaklar ve daha fazlasını içeren gerçek dünya kullanım durumlarından oluşan aktif bir ekosisteme sahiptir . Geçtiğimiz haftalarda , derinlemesine bir primer yaparak , ağ jetonunu (ROSE) tanıttılar.

OASİS Ağı

Yeni nesil blok zinciri için tasarlanan Oasis Network, açık finans ve sorumlu bir veri ekonomisi için ilk gizlilik etkin blok zinciri platformudur. Yüksek verim ve güvenli mimarisiyle birleştiğinde Oasis Network, özel, ölçeklenebilir DeFi’yi güçlendirebilir, Açık Finans’ta devrim yaratabilir ve onu tüccarların ve erken benimseyenlerin ötesine genişleterek kitlesel bir pazara genişletebilir.

Benzersiz gizlilik özellikleri yalnızca DeFi’yi yeniden tanımlamakla kalmaz, aynı zamanda kullanıcıların ürettikleri verilerin kontrolünü ele geçirmelerine ve uygulamalarla paylaştıkları için ödüller kazanmalarına olanak tanıyan Tokenized Data adlı yeni bir dijital varlık türü oluşturarak ilk sorumlu veri ekonomisini yaratır.

OASİS Ağı Farkları

İlk Gizlilik Etkin Blok Zinciri: Oasis Network, dünyanın ilk ölçeklenebilir, gizlilik etkin blok zinciridir. Oasis Network’teki ParaTimes, verileri gizli tutmak için güvenli enklavlar gibi gizli bilgi işlem teknolojisinden yararlanarak blok zinciri için yeni kullanım durumlarının ve uygulamaların kilidini açabilir.

Ölçeklenebilir, Özel DeFi: Oasis Network’ün gizlilik odaklı tasarımı, DeFi’yi tüccarların ve erken benimseyenlerin ötesine taşıyarak yeni bir ana pazarın kilidini açabilir. Ayrıca yenilikçi ölçeklenebilirlik tasarımı, DeFi işlemlerine yüksek hızlar ve yüksek verim sağlar.

İlk Veri Dizgeciklere Ayırma etkinleştir: Oasis Ağ can dizgeciğe Veri , kullanım blockchain için durumlarda ve ağ üzerindeki uygulamalar ve projeler tamamen yeni bir ekosistem değişen kilit açma oyunu - gizlilik ilk uygulamaları, yeni nesil güç.

Hızla Büyüyen Topluluk: Oasis Network, bine yakın düğüm operatörü, geliştirici, kurumsal ortak, elçi ve küresel sosyal kanallarla ilgilenen yaklaşık on bin topluluk üyesinden oluşan gelişen bir topluluğa sahiptir.

En Üst Düzey Ekip: Oasis Ekibi, Apple, Google, Amazon, Goldman Sachs, UC Berkeley, Carnegie Mellon, Stanford, Harvard ve daha fazlasından geçmişlere sahip dünyanın dört bir yanından gelen en iyi yeteneklerden oluşur - hepsi etkiyi büyütmeye ve genişletmeye kararlıdır Oasis Network.

Oasis Mainnet Lansması

Mainnet Lansmanı: 18 Kasım Çarşamba - 10:00 PT

Oasis Network, açık finans ve sorumlu bir veri ekonomisi için gizlilik sağlayan, ölçeklenebilir bir blockchain ağıdır. Mainnet’in piyasaya sürülmesiyle birlikte aktif bir ekosistem ve Nebula Genomics, CryptoSafe Alliance (Binance ve diğerleri dahil), kurumsal ortaklar ve daha fazlasını içeren gerçek dünya kullanım durumları geliyor. Ağ, teknoloji ve jeton ekonomisinin kullanım durumları hakkında daha fazla bilgi edinmek için Oasis Network Primer’a göz atın.

Mainnet ayrıca Ethereum ile geriye dönük tam uyumluluk içerecek - geliştiricilerin yeni ve mevcut Dapp’leri Oasis Network’e getirmesine izin verecek. Halihazırda geliştirilmekte olan bazıları, Oasis Network için Uniswap’ın bir sürümünü, veri yönetimi ve gizlilik API Parselini ve daha fazlasını içerir.

Etkinlikler ve sohbetler Oasis Labs CEO’su ve kurucusu Dawn Song dahil olmak üzere Oasis Ekibi üyeleri tarafından düzenlenecek. 

Kayıt olmak için: https://oasisfoundation.typeform.com/to/fmFx88x3

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.