Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$31,030.55
-3.37
ETH
$1,008.47
-3.6
LTC
$152.15
-5.31
DASH
$86.87
-5.33
XMR
$132.09
-5.32
NXT
$0.01
+2.94
ETC
$6.86
-1.45
DOGE
$0.01
-4.47
ZEC
$58.35
-3.86
BTS
$0.02
-4.99

OCC’nin USDC, XRP için mektubunun etkileri nelerdir?

2

Geçen haftaki tutarlı fiyat artışlarının ardından, Bitcoin , Ethereum ve piyasanın geri kalanının nihayet grafiklerde bazı düzeltmeler kaydettiği görüldü. 

Bununla birlikte, ABD Hazinesi Para Birimi Denetleyici Ofisi’nin (OCC) ulusal bankaların dağıtılmış defter ağları için bağımsız düğümler çalıştırmasına izin verileceğini belirten yorumlayıcı bir mektup yayınladıktan sonra daha büyük kripto piyasası arttı.

Bankaların, blok zincirlerine SWIFT ve Fedwire gibi küresel finansal ağlarla aynı statüyü veren blok zincirleriyle doğrudan bağlantı kurabilmeleri haberleri, Circle CEO’su Jeremy Allaire’in belirttiği gibi, topluluktaki hemen hemen herkes, özellikle USDC gibi stablecoin ihraç edenler tarafından kutlandı.

“Bu, kripto ve sabit paralar için büyük bir kazanç.”

Allaire eklendi:

Ads

“Zincir üzerinde yürütülen tüm büyük ekonomik faaliyetlere doğru bir yoldayız. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük ulusal bankalar düzenleyicisinin bu tür ileri görüşlü desteğini görmek inanılmaz. “

USDC, 2020’de% 800’lük bir büyüme kaydetti ve stabilcoin, son zamanlarda piyasa değerinde 4 milyar dolarlık hedefe ulaştı. Aslında, birçok kişi yakında dolaşımdaki arzda USDT’yi geçebileceğini öne sürdü . 

USDC’nin USDT’nin aksine ödeme gücünü kanıtlamak için düzenli denetimler yaptığı gerçeği göz önüne alındığında, bazıları Tether’in likiditesini yakaladığında yakında daha yaygın olarak benimsenebileceğini savunuyor.

Kuşkusuz bu haber, mektubun yayınlanmasının ardından dünyanın en büyük altcoin tırmanışı ile birlikte, kripto para biriminin birincil stabilcoin uzlaştırma protokolü olan ETH’nin yanı sıra piyasanın stabilcoin ihraççıları için bir nimet oldu.

Ancak mektubun içeriği daha kötü için kötü bir durum yapmış olabilir XRP SEC yasadışı menkul teklifleri için Ripple tahsil sonra cryptocurrency haftalarda% 65 oranında düşmüş, özellikle de.

Aslında Ripple CTO’su David Schwartz , XRP’nin stabilcoinler ve CBDC’ler arasında ideal bir “köprü varlık” olduğunu sayısız vesileyle belirtmiştir . Ancak, OCC’nin mektubu artık bankaların açık kaynaklı blok zincirlerine SWIFT, ACH ve FedWire gibi davranmaları gerektiğini bildiriyor.

Bankalar artık kendi blok zinciri düğümlerini çalıştırma ve doğrulayıcılar haline gelme eğilimindedir, bu da XRP gibi bir köprü varlığına olan ihtiyacı tamamen ortadan kaldırabilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.