Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$13,193.81
-3.48
ETH
$385.29
-5.23
LTC
$55.67
-3.75
DASH
$68.33
-3.41
XMR
$126.66
-5.27
NXT
$0.01
-1.37
ETC
$5.53
-1.11
DOGE
$0.00
0
ZEC
$57.86
-4.85
BTS
$0.02
-1.48

PayPal, ABD’li Yatırımcılara ‘Kripto Kumarını’ Getiriyor

297

Ekonomist Nouriel Roubini, müşterilerinin önümüzdeki yıldan itibaren BTC ve diğer altcoinleri satın almasına, satmasına ve tutmasına izin verdiği için çevrimiçi ödeme devi PayPal Holdings Inc’i eleştirdi . Pazartesi günü yayınlanan bir tweet’te Roubini , PayPal’ın ABD’deki müşterilere “kripto kumarını” nasıl getirdiği başlıklı bir makale paylaştı - bu PayPal kullanıcıları için “kötü yorumunu yaptı”:

Yukarıda bahsedilen makalenin yazarı  , kripto alanının sadık bir eleştirmeni olan David Gerard, kripto ve blok zinciri ağlarını ele alan “50 Ayaklı Blok Zincirinin Saldırısı: Bitcoin, Blockchain, Ethereum ve Akıllı Sözleşmeler” adlı kitabıyla tanınıyor. . Benzer şekilde, Gerard yeni makalesinde PayPal’ın yatırımcıları “dolandıracağını” söyledi: 

PayPal bu kripto ticaret pazarını takip ederse, anne-baba yatırımcıları dolandırılırsa - değilse de - sorun beklerim.

PayPal’ın yeni gün tacirlerinin vergi yükümlülükleriyle başa çıkmalarına nasıl yardımcı olacağını merak ediyorum. ABD’de her kripto ticaretinin vergiye tabi bir olay olduğunu ve IRS’nin Coinbase gibi perakende ağırlıklı borsalardan toplu veri talep ettiğini unutmayın.

Borsa traderları Robinhood ile bir karşılaştırma yapan yazar, Paypal kullanan kullanıcıların coinleri nasıl çekemeyeceğini ve “nakit paranın tek çıkış yolu” olduğunu belirtti. Son zamanlarda Ripple CEO’su Brad Garlinghouse , kullanıcıları için para çekme seçeneklerinin eksikliğine işaret ederek PayPal’ın kripto girişimiyle ilgili hayal kırıklığını da paylaşmıştı .  

Ayrıca yazar, Tether’in 2020 Bitcoin pazarını manipüle ettiğini ve stabilcoin’in bir aldatmaca olduğunu iddia etti:

2020’de Bitcoin fiyatı büyük ölçüde manipüle edildi … 2020’deki Bitcoin fiyatı, çoğunlukla milyarlarca ipin sürekli artan ihracı ile tutuldu.

Kripto kumarına giren sıradan insanlar, piyasa manipülatörlerine yenilecek. PayPal, kullanıcılarını köpekbalıklarına besliyor.

Roubini, kripto endüstrisinin güçlü bir eleştirmeni olarak biliniyordu, aslında bu ayın başlarında CFTC’nin BitMEX CEO’su Arthur Hayes’e yönelik suçlamalarına övgüde bulundu ve Hayes ve şirketinin “büyük bir suç operasyonu” yürüttüğünü iddia etti:  

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.