Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
+11.82
ETH
+9.05
LTC
+6.38
DASH
+4.29
XMR
+3.92
NXT
-5.71
ETC
+4.24
DOGE
+12.52
ZEC
+2.54
BTS
+4.67

Ripple, Ezici Davaya Kilit Paydaşlarından Yanıt Verdi

229

Ripple, ana paydaşının SEC ile olan savaşından “yararlanmaya” çalıştığını söylüyor.

Ripple, yakın zamanda yaptığı bir açıklamada davasının “hiçbir değeri” olmadığını iddia ederek kilit paydaşı Tetragon’a hızlı bir şekilde yanıt verdi .

Blockchain decacorn stok kurtarmaya çalıştığı çoklu yatırım firması tarafından mahkemeye götürüldü. Bu, XRP kripto para biriminin bir menkul kıymet olduğunu iddia eden Ripple’a karşı dönüm noktası niteliğindeki SEC davasını takip etti.        

Tetragon, mahkemeden sanığın mal varlığını geçici olarak dondurmasını isterken, anlaşmada öngörülen sözleşme hakkını uygulamak istiyor. Ripple’ın, 2019’un sonlarında tamamlanan C Serisi finansman turunun dümenindeydi.              

XRP ihraççısı cevabında Tetragon’u ABD’de belirsiz bir şekilde düzenleyiciden “yararlanmaya” çalışmakla suçluyor: 

Ads

Tetragon’un ABD’de düzenleyici netlik eksikliğinden haksız bir şekilde yararlanmaya çalıştığı için hayal kırıklığına uğradık. 

Ripple, XRP’nin bir menkul kıymet olup olmadığı belirlenmediği için davanın haksız olduğunu açıklıyor. SEC ile yasal mücadelesinin bir yıldan fazla sürmesi bekleniyor: 

Mahkemeler bu açıklığı sağlayacak ve bizler kendi pozisyonumuza çok güveniyoruz.       

Litecoin XRP’yi yine geride bıraktı  

Dava ve Grayscale’in XRP’den vazgeçme kararının ardından, kripto para birimi Litecoin tarafından aşıldı. XRP kırmızı ticarete devam ediyor. İki kripto para birimi arasındaki boşluk genişlemeye devam ediyor. 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.