Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
-0.52
ETH
+1.62
LTC
+13.44
DASH
+18.9
XMR
+1.57
NXT
-3.56
ETC
+67.73
DOGE
+37.85
ZEC
+12.64
BTS
+7.5

Ripple, Kripto ve Fintech Dünyasında Stratejik Alımlar Yapmak İçin Uzman Arıyor

432

Ripple, kripto, yazılım ve fintech endüstrilerinde stratejik satın almalarla uğraşacak bir uzmanın önemli bir boşluğunu doldurmaya çalışıyor.

Ripple,  kurumsal gelişim, yatırım bankacılığı ve / veya risk sermayesi alanlarında beş yıldan fazla deneyime sahip bir uzman için açık pozisyon yayınladı .

Bu kişi, stratejik yatırımlar ve satın almalarla ilgili “Ripple’ın misyonunu hızlandıracak”.

Başarılı adayın resmi

Ripple, XRP’nin durumu ile ilgili Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile mevcut yasal savaşa rağmen genişlemeye devam ediyor.

Şu anda doldurmak istediği boş pozisyonlardan biri Kıdemli Kurumsal Gelişim Sorumlusu. Bu uzman için temel görevler arasında, kripto para birimi, yazılım ve fintech endüstrilerine satın almak ve yatırım yapmak için uygun nesneler bulmak için yönetim ekibiyle birlikte çalışmak olacak.

Başarılı adayın kripto para birimi alanında tutkulu olması, yaratıcı olması ve titiz analizler yapması bekleniyor. Ayrıca, uzman iletişimciler olmaları ve iç ve dış paydaşlarla kolaylıkla ilişki kurabilmeleri gerekir.

Potansiyel bir yeni Ripple ekip üyesi için iş tanımı

Ads

Bir Kıdemli Kurumsal Gelişim Sorumlusu, pazar araştırması yürütmeli, satın alma veya yatırım için şirket aramalı ve diğer görevlerin yanı sıra, bir satın alma işleminin yürütülmesine liderlik etmelidir.

Bu, finansal analitik gerçekleştirmeyi, kıdemli ekip üyeleriyle çalışmayı, entegrasyonu desteklemeyi ve yatırımcılar ve girişimcilerden oluşan kripto ve DLT topluluğu ile çalışmayı içerir.

Ripple ve IOTA istihdam krizinin ortasında işe alıyor

Genel olarak  Ripple,San-Francisco ofisi için işe alım görevlileri için beş iş de dahil olmak üzere 72 iş ilanı veriyor.

Görünüşe göre şirket, önümüzdeki 12 ay içinde personelini genişletmek için çok daha fazla kişiyi işe almayı bekliyor olabilir.

Sadece Ripple değil, IOTA da blockchain platformu için açık pozisyonlar hakkında bilgi yayıyor.

IOTA Vakfı, mühendislerin IOTA akıllı sözleşmeleri, IOTA kimliği ve diğer büyük projeler üzerinde çalışmasını istiyor.

Bu, küresel ekonomik kriz, Çin salgınının neden olduğu kitlesel işten çıkarmalar ve genel olarak işsizlik oranındaki yükselişin ortasında gerçekleşiyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.