Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
-5.5
ETH
-7
LTC
-10.64
DASH
-10.48
XMR
-1.02
NXT
-4.31
ETC
-9.43
DOGE
-7.85
ZEC
-12.3
BTS
-13.53

Ripple, SEC Soruşturması Sırasında 303.000 Sayfalık Belge Ürettiğini Söyledi

371

Ripple, SEC’in XRP ile ilgili “piyasa karmaşasına” katkıda bulunduğuna dair kanıt arıyor.

Gelen mektupta Sulh Hakimi Sarah Netburn için, Ripple avukatları Bitcoin ve Ethereum ilgili olduğu belgeler ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu argümanları mücadele, duruma gerçekten alakalı bilgileri:

Soruşturma sırasında, blockchain şirketi 303.000 sayfalık belge üretti ve şu anda SEC tarafından talep edilen 75.000 daha fazla belgeyi inceliyor.

Ancak ajans, Ripple tarafından talep edilen yalnızca 153 belgeyi sunmayı kabul etti:

Sanıkların taleplerine uyma yükümlülüğü, özellikle SEC tarafından yapılan keşif talepleri ile karşılaştırıldığında, bu öneme sahip bir davada kritik bir sorun için pek sıra dışı değildir.

Ads

Ripple, belgelerin “adil bildirim” savunmasıyla ilgili olduğunu söylüyor

SEC Bitcoin ve Ethereum belgeleri Telgraf ve Kik gibi önceki yüksek profilli vakalarda mahkeme kararına işaret ederek, dava süreciyle ilgili olmayan olduklarını savundu.

Yine de Ripple, yargıcın SEC’in “böyle söylediğini” kabul edemeyeceği konusunda ısrar ediyor ve ajansın XRP ile ilgili “yaygın pazar karmaşasına” katkıda bulunduğuna dair kanıt arıyor:

Davalılar bunun yerine, doğrudan veya bir vekil olarak dahili iletişimi kullanarak XRP’nin piyasada nasıl görüldüğünü yansıtan belgeler arıyor. SEC, ajansın XRP’nin bir menkul kıymet olup olmadığına dair düzenleyici rehberlik talepleri için odak noktası olduğunu inkar edemez.

Şirketin avukatları, SEC’in, bir perakende XRP yatırımcısına herhangi bir belirleme yapılmadığını söylediğinde, davayı açmadan sadece iki ay önce, Ekim 2020’de token’ın güvenlik durumu konusunda fikir birliğine varamadığı iddia ediliyor:            

Buna göre, eğer dahili belgeleri SEC’in kendisinin bir dijital para biriminin ne zaman bir menkul kıymet olduğu ve ne zaman olmadığı konusunda fikir birliğine varamayacağını ifşa ederse, piyasa katılımcılarının neyi bilmek için üstün bir konumda olduğunu iddia edemez. yasa gerektirir

SEC, bir önceki yasal mektubunda, halka açık olmayan bir soruşturma sırasında XRP’nin yasal durumu hakkında piyasa katılımcılarını uyarma yükümlülüğünün olmadığını belirtmişti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.