Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$39,226.20
+0.71
ETH
$1,189.08
-1.58
LTC
$166.17
+1.4
DASH
$96.98
-0.12
XMR
$141.53
-4.75
NXT
$0.01
+3.33
ETC
$6.77
-3.09
DOGE
$0.01
+3.62
ZEC
$66.56
+0.64
BTS
$0.03
-0.39

Ripple (XRP) Yükseliyor Ama Kimse Boğadan Emin Değil

226

Ethereum’un ayak izlerini takiben XRP, son 24 saat içinde yükseldi. Varlık kararlılıkla 0.20 doların üzerine çıktı ve bu varlık uzun süredir kilit direnç seviyesi.

Varlık şimdi son 24 saatte yaklaşık% 5 oranında bir fiyat olan 0.215 $ karşılığında işlem görüyor.


Birçok analist varlığın toparlanması için yer olduğunu düşünürken, XRP’de bir boğa koşusunun kesin olmadığına dair bazı işaretler var.
Belirsizliğe ek olarak, Bitcoin ve Ethereum kripto pazarının dizginlerini alırken tüm küçük altcoinlerin düşük performans göstermesini bekleyen bazıları var.

XRP’nin son 24 saatteki güçlü fiyat performansına rağmen, varlığın henüz boğa piyasasında olmadığına inanan yatırımcılar var. Bu, varlığın önemli makro direnç seviyelerini deldiğini gösteren analizlere rağmen.

Ripple (XRP) Patlak Veriyor, Ama Fiyat Durdurabilir

Önde gelen bir kripto tüccarı, XRP Cumartesi günü toplanmaya başladıktan sonra ;

 “Bu kelimenin tam anlamıyla XRP için en başlangıç”, diye yazdı yatırımcıların “binmesine izin vermesi”.

XRP’nin trader Crypto Dog (Twitter’da @CryptoDog) tarafından Bitcoin’e karşı makro fiyat hareketinin grafiği. TradingView.com grafik Ancak buna
rağmen, herkes varlığın uzun vadede bacakları olduğuna ikna olmamıştır.

Ads

Daha önce Bitcoinist tarafından bildirildiği gibi, XRP devam eden ralliye rağmen makro destek seviyesinin altında kalıyor. Bu teknik seviyenin kaybı, diğer bir analistin varlığın Bitcoin’e karşı% 30-40 oranında düşebileceğini öne sürmesine neden oldu. Grafiğe atıfta bulunan bu analist şunları yazdı:

“Bunun temelsiz pompalandığını düşünmüyorum ve şimdilik takvimde hiçbir şey görmüyorum. Şahsen bu kanamaya yol açan eski katın turuncu ya da HTF iadesini bekliyorum. Sıçramalar aksini ispatlayana kadar kısalmak içindir, ”

XRP’nin trader “Bagsy” (@Imbagsy Twitter) tarafından Bitcoin’e karşı makro fiyat hareketinden bahsetti.

XRP ayı vakasını daha da güçlendiren varlığın topluluğu, sosyal veriler başına küçülüyor. The Blockchain veri firması ve takas / ticaret platformu olan TIE ve eToro tarafından yayınlanan yakın tarihli bir rapora göre, XRP’nin sosyal medya hacmi aslında ikinci çeyrekte% 21,81 civarında azaldı:


“Mevcut kripto yatırımcıları endüstrisinde, yarıya indirilen kriptoyu çevreleyen ana akım öfori yoktu. Kriptoların% 73’ü ikinci çeyrekte tweet sayısı azaldı. ”
Tüm Altcoinler Acı


Blockfyre’deki teknik analiz başkanı yakın zamanda Bitcoin ve Ethereum’un “trend olduğu” bir ortamda uzun altcoinler için kötü bir fikir olduğunu belirtti:


“Eğer $ BTC ve $ ETH eğilime başlarsa. #ALTS özlemine karşı temkinli olurum. Özellikle bu yukarı doğru yeni bir BTC eğiliminin başlangıcı ise. En olası çıkış, BTC bu senaryoda 10.5k değerini aşarken alt / btc çifti oranlarının boşaltılması olacaktır. Ben de ilk hamleyi solmayacaktım. ”


Bitcoin hakimiyet şemasını analiz etmesinin kısa vadeli bir geri çekilmeye işaret ettiğini ekledi. Ama herkes bir boğa çıkışının kesin olduğuna ikna değil diyerek bitirdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.