Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$62,432.75
+2.94
ETH
$2,195.27
+0.59
LTC
$261.35
+2.27
DASH
$281.56
-1.69
XMR
$310.17
-6.55
NXT
$0.09
-8.43
ETC
$19.92
-1.85
DOGE
$0.07
-0.47
ZEC
$220.30
-2.95
BTS
$0.12
-9

Ripple’dan Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, SEC Davasını Reddetmek İçin Dosya Açtı

1

Ripple yöneticileri SEC davasını düşürmek için harekete geçti.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve eski CEO’su Chris Larsen, Aralık ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından kendilerine karşı açılan bombalı davayı reddetmek için ikili dilekçelerde bulundu.

Ajans, şirketin XRP kripto para biriminin kayıtsız satışlarına yardım ve yataklık ettiği iddia edilen şikayetinde iki yüksek profilli yöneticiyi davalı olarak adlandırmak için alışılmışın dışında bir hareket yaptı.

Garlinghouse ve Larsen’ın avukatları, ilgili işlemlerinin “ağırlıklı olarak yabancı” olduğunu iddia ediyor. Bazı XRP alıcılarının ABD’de bulunduğunu iddia etmesine rağmen, Garlinghouse’un hareketi, SEC’in ABD’deki en az bir işlemin ayrıntılarını iddia edemediğini okuyor.    

Ads

Sanıklara göre, 5. Bölümün ihlal edildiği iddiaları mahkeme tarafından reddedilmelidir, çünkü davacının şikayeti, Ripple yöneticilerinin jetonu satarak yasayı bilerek ihlal ettiğini kanıtlamak için herhangi bir pervasızlığı “makul bir şekilde iddia edemedi”.         

Larsen’in avukatları ayrıca, SEC’in yasal işlemlerin başlatılabileceği süreyi kısıtlayan bir yasa olan zamanaşımı yasasıyla parasal yardım talebinde bulunmasının yasaklandığını belirtmektedir:

İlk Şikayetini sunmadan önce Ripple ve Bay Larsen’i iki buçuk yıldan fazla bir süredir araştırmasına, Bay Larsen’in XRP alım satım kayıtlarını almasına ve parasal yardım aradığı her teklifi ve satışı belirlemek için her fırsata sahip olmasına rağmen SEC, iddia edemiyor. herhangi bir ayrı XRP teklifi veya satışı.

Sıradaki ne?

ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesinden Yargıç Analisa Torres tarafından verilen bir emre göre, SEC, 14 Mayıs’a kadar Larsen’in ve Garlinghouse’un reddine ilişkin itiraz belgelerini sunmak zorunda kalacak. Sanıkların cevap verme şansı olacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.