Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$16,854.91
+2.76
ETH
$1,273.42
+5.36
LTC
$77.79
+2.54
DASH
$42.71
-0.41
XMR
$139.43
+2.76
NXT
$0.00
-2.65
ETC
$19.87
+1.79
DOGE
$0.10
+3.48
ZEC
$42.86
+7.63
BTS
$0.01
+2.59

SBF’den açıklama: İyi oyundu, sen kazandın

2.175

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, borsa etrafında son birkaç gündür gelişen olaylardan dolayı takipçilerinden özür diledi.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, borsa etrafında son birkaç gündür gelişen olaylardan dolayı takipçilerinden özür diledi.

SBF, 10 Kasım tarihli tweet dizisinde “Üzgünüm.  Her şeyi batırdım, daha iyi olmalıydım” sözleriyle krizden dolayı üzgün olduğunu belirtti. CEO, ayrıca takipçileri ve müşterileriyle konuyla ilgili daha sık iletişim kurması gerektiğini kabul etti.

1) I’m sorry. That’s the biggest thing.

I fucked up, and should have done better.— SBF (@SBF_FTX) November 10, 2022

CEO, likidite krizinin yalnızca uluslararası borsayı etkilediğine ve ABD merkezli bağımsız bir borsa olan FTX.US’in etkilenmediğine açıklık getirdi.

FTX CEO’su, şu anda önceliğin “kullanıcılar için doğruyu yapmak” olduğunu söyledi. CEO, borsanın önümüzdeki günleri likiditeyi artırmaya çalışarak geçireceğini açıklasa da, başarılı olacağına dair garanti veremeyeceğini ekledi.

10) So, right now, we’re spending the week doing everything we can to raise liquidity.

I can’t make any promises about that. But I’m going to try. And give anything I have to if that will make it work.— SBF (@SBF_FTX) November 10, 2022

SBF’nin özür açıklamasında bir gönderi dikkat çekti. SBF, “fikir alışverişi yaptıkları ortaklardan birine” mesaj gönderdi:

Ads

“Fikir alışverişi yaptığımız ortaklardan biriyle ilgili daha fazla konuşmam gereken bir an gelebilir. Fakat şu anda eleştirilerin odağındayız. Şimdilik diyeceğim tek şey: İyi oyundu, sen kazandın.”

20) At some point I might have more to say about a particular sparring partner, so to speak.

But you know, glass houses. So for now, all I’ll say is:

well played; you won.— SBF (@SBF_FTX) November 10, 2022

Ne olmuştu?

FTX krizi, borsanın kardeş şirketi Alameda Research’ün sızdırılan bilançosunda birkaç milyar dolar açık tespit edilmesiyle patlak verdi. Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun “FTX Token’larımızı (FTT) satıyoruz” açıklaması, krizi daha da derinleştirdi.

İlginizi çekebilir: Kripto topluluğu Binance ve FTX’in açıklamalarıyla çalkalanıyor

Sam Bankman-Fried, sızdırılan bilançonun FTX için de işlerin yolunda olmadığını göstermesine rağmen, “FTX iyi, varlıklar iyi” açıklaması yaptı. SBF, daha sonra bu gönderiyi sildi.

Kullanıcıların borsaya çekim yapmak için akın etmesinin ardından, FTX çekimleri durdurmak zorunda kaldı. Topluluk arasında panik daha da arttı.

Tüm bunların ardından Binance, FTX’i satın almak için bağlayıcı olmayan anlaşma imzalandığını duyurdu. Ne var Binance, 24 saat geçmeden anlaşmadan vazgeçti.

En son gelişmelerden haberdar olmak için Twitter hesabımızı ve Telegram kanalımızı takip edebilirsiniz.wwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.